Jump to content

Designed

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Designed

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Jack Herrer, gewoon lekker zoals het moet zijn. D.
  2. Niemand die hier echt zwaar baalt van de servers in COD MW2 je kan niet meer met een clan enzo.. Eigenlijk het leuke aan de PC versie hebben ze weggehaald.. drama. D.
  3. Daily smoker heeft veel meer van dat soort dingen wel leuk om zijn site te bekijken www.dailysmoker.com als ik me niet vergis. eerste nummer van windmill is btw little green bag van george baker (super relax)weet niet of iemand dat nog nodig heeft. D.
  4. hmm het lijkt me dat met het geld wat die man verdient hij toch wel wat beveiliging kan instellen. Dan heb ik het natuurlijk niet over Securitas of iets dergelijks maar meer over een paar handlanger die de boel gewoon dag en nacht in de gaten houden. vind het al met al een beetje ongeloofwaardig zoals carpe_diem ook al aangaf. In de echte criminele wereld van grootschalig wiet kweken/handelen hebben ze hun zaakjes wel beter op orde. Nog iets raars hij heeft het over rippers die bij de growshop wachten op grootschalige kwekers? Wat doet een iemand die het groots aanpakt bij de growshop?! zo van he doe mij maar 10000 kilo wormenpoep , ach ik denk het niet. D.
  5. Na een beetje te hebben rondgekeken heb ik van het meeste toch wel een idee gekregen behalve 1 ding. De grond. Ben er na zoeken dan achter gekomen dat je verschillende bestanddelen in je grond moet hebben. Dus leek me die all-mix een goed idee omdat die de benodigde ingrediƫnten bevat. voor de mensen die niet bekent zijn met de all-mix: it consists of 20% sphagnum peat moss, 35% garden peat, 10% high quality organic Worm-Humus , 30% perlite and 5% Pre-Mix. De pre mix houd in dat er organic matter, rock meal and trace elements in zitten. Nu vroeg ik me af moet je aan deze mix ook nog andere dingen toevoegen? Omdat het iets mist want volgens mij zitten hier geen schimmels in. Of raden jullie mij het gebruik van de all-mix gewoon helemaal af? Alvast bedankt voor jullie hulp. D.
  6. Ook van plan Sannie's jack te gebruiken, Maar die van jou zien er goed uit! Mijn gokje: 987 gram. D.
  7. jah dat gaat wel lukken! Als ik eenmaal begonnen ben met kweken / bouwen komt er ook wel een verslag (en natuurlijk meer als ik flink de smaak te pakken heb) D.
  8. Nice ga dit zeker volgen, je hebt ongeveer dezelfde inrichting van hok als wat ik wil in mijn toekomstige hok dus super handig dit!
  9. Hallo allemaal Hierbij stel ik me ook even voor, ik ben Designed natuurlijk niet mijn echte naam want dat zou raar zijn. Zit al een tijdje op dit forum rond te kijken om informatie op te doen voor kweken. Een week geleden ongeveer besloot ik om me maar eens te registeren, omdat ik graag mee wou praten/ discussieren. Tjsa wie niet! Maar deze doelstelling gaan me vast wel lukken en natuurlijk meer informatie opdoen over van alles en nog wat is natuurlijk altijd handig! D.
×
×
  • Create New...