Jump to content

Flipzip

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Flipzip

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zat geen gaasje in maar zelf een stukje aluminium folie ingedaan en 3 gaatjes in gemaakt. Is wel snel op zeg!
  2. Hey, Ik zit nu lekker thuis en heb echt enorm zin om de hasj op te stomen die ik nog heb liggen. Nu ben ik echter net gestopt met roken en heb dus niks van peuken ofzo in huis. Ik heb wel nog een mooie bong staan, dus is mijn vraag of iemand misschien weet hoe je hasj via een bong rookt? Alvast bedankt!
  3. Ik heb dat ook regelmatig ja! super chill gevoel
  4. Dus beter een iets grotere halen, dr60/dr80 en evenveel planten kweken? Dus ongeveer 4 onder een 250 watt lamp? Verhoogt dit de opbrengst ten opzichte van een dr40 dermate veel?
  5. @Thcert, Ik weet nog niet precies hoeveel ruimte ik dalijk over heb maar ik vind een dr 80 toch wel vrij groot, toch zal ik eens kijken hoeveel ruimte ik straks beschikbaar heb. Is het dan ook niet mogelijk om 4 planten in een dr40 te kweken of krijg je grotere planten in een dr80? Ook snap ik nog niet het hele voordeel van scroggen, ik heb het al wel opgezocht en dit is toch het vastbinden van de toppen op een net? @lemonhaze, Bedankt voor je reactie. Ik denk dat ik biologisch wil gaan kweken, gezien het geringe aantal voedingstoffen je na het begin nog toe hoeft te voegen en puur omdat dit me beter lijkt omdat het in de natuur ook op deze manier gaat. Zou iemand mij misschien kunnen vertellen of dit duurder of goedkoper is als anders kweken?
  6. Hallo, Ik ben nieuw op het gebied van kweken maar wil op mijn kamertje graag wat gaan verbouwen. Ik heb al wat rond zitten kijken en wil denk ik een Darkroom 40 van Secret Jardin aanschaffen. Hierin wil ik tot maximaal 4 planten verbouwen, is dit mogelijk? Echter weet ik ook niet precies wat hier dan in moet, ik heb op het internet al deze set gevonden: http://www.growshopalien.com/onlineshop/co...kits.html#p2586 Is dit geschikt voor dit tentje? Ik heb wel gezien dat hierin geen regelaar zit voor als de temperatuur te hoog word, heb ik deze perse een nodig? Ook zou ik dus nog een tijdschakelaar nodig hebben maar aangezien het maar 250 watt is zou ik dan met een vrij makkelijke regelaar zonder relais uit de voeten kunnen of is dit toch een must? Ook zou ik een irrigatie systeem nodig hebben omdat ik in het weekend er niet ben, ik heb hiervoor een blumat systeem gevonden en wel deze: http://www.blumat.nl/internet/Webshop/2021...probeerset.aspx Ben ik hiermee dan klaar en kan ik een mooi kweekje beginnen of zit ik er compleet naast? Alvast bedankt voor verdere reacties, deze waardeer ik zeer. En hopelijk op naar een goede kweek !
  7. Hallo, Ik ben ook nieuw op dit forum en daarom stel ik me even voor. Mijn plannen zijn om binnekort een DR 40 te kopen en daarin eens mooi wat te gaan verbouwen.
×
×
  • Create New...