Jump to content

RealDope

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RealDope

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hello, Ik ben hierbij dus nieuw op het forum. Wat ik hier dus hoop te vinden is hulp en ik wil met jullie delen wat mijn ervaringen zijn. En ik ben nu bezig met me eerste draai en stuit nu al op wat probleempjes. Via dit forum ben ik erachter gekomen van hoe en wat en mijn volgende draai zal ik alles wat ik van dit forum heb opgeslagen daarin meenemen/gebruiken. Voor nu al alvast bedankt voor alle hulp. Mvg.
  2. Iemand enig idee hoe ik op een simpele manier een groot deel van de vocht uit mijn bakken kan halen?
  3. Yes ze staan dus nu al in de bloei en ben dus niet in de gelegenheid om een hokje te maken om de temp. wat stabieler te houden (tot mijn spijt!!) Heb ook nog geen afzuiger & filter dus dat laat nog even op zich wachten. Hoop het volgende draai wat netter te kunnen doen. Ja 6/8 weken, althans dat stond op de verpakking. Er staat nog twee pallets met die potgrond hier dus hoop het miss dan ergens anders maar mee te mengen oid voor me volgende kweek. Nu weet ik nog niet waarom mijn grond zo nat blijft? Heeft het met de kou te maken? Beeld ik het me in dat het te nat is? Ik heb namelijk wel gewoon gaten in de potten. Luchtvochtigheid zit rond de 80%. Ik zal morgen wat foto's schieten.
  4. Met zo'n 20 graden. Zonder zo'n 13 graden. Ik denk dat ik heel fout zit met die potgrond hé? (Met het klimaat denk ik ook? Maar bij gebrek aan beter moet ik het echt eventjes hiermee doen.) Ik zal morgen een paar foto's online gooien want ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik leer in iedergeval een hoop voor me volgende kweek.
  5. Ja het is gewoon goede aarde hoor. Ik dacht nog voor de eerste 6/8 weken voeding. Gewoon potgrond maar geen water dus meer geven? Het is dus vreemd dat de grond niet meer helemaal op droogt? Nouja even wachten met water geven dan maar. Bedankt voor je (snelle) antwoord en ik zal het wel zien.
  6. De grond in me potjes blijft wel extreem lang vochtig. Me plantjes doen het goed maar als ik naar de grond kijk lijkt het net alsof ze geen vocht opnemen. Iemand hier ervaring mee en enige tips? Het is trouwens gewone potgrond. Volgende kweek die grond zoiezo maar vermengen met zand?
×
×
  • Create New...