Jump to content

jack white

Full member
  • Content Count

    1,366
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jack white

  1. Ja honderd 11 literpotten met het handje bewateren is zeker het beste: als je graag onnodig werk verzet en houdt van acrobatiek. Laat nou eerst eens zien dat je kan kweken i.p.v. ongevraagd adviezen te geven. dan toch gewoon van onder af als je niet van acrobatiek houd , dus wat wil je nu zeggen dat het wel kan? probeer het maar heb je weer een mislukte oogst net zo als al die andere oogsten van je druppelsysteem slipt 100 % zeker weten dicht met aptus!
  2. sproeiers en druppelaars is niet te doen met die voedings lijn die hij gebruikt vooral topbooster en startbooster slipt alles mee dicht ongeacht of je systeem clean gebruikt, maar de voedings lijn is zeker top daar niet van. gewoon van onder af water geven of met het handje is het beste
  3. heb ik opgegeten had zon honger dus helaas geen verslag Zo ken ik je weer! Tja, zo wil je me alleen maar kennen. ben je nou nog niet weg?? :wave:
  4. dilago woont nog bij z'n ouders dus die hoeft geen uitkering en de wiet rook die allemaal op dat kan je namelijk goed zien aan z'n verslagen.
  5. als ik hier op het forum kijk bij indoor of het nu in de bouwdoos is kweekverslagen indoor vragen noem maar op ik zie alleen maar die irritante koning meester van het kweken dilago dilago dilago je kan geen topic meer openen of bekijken of je ziet weer dilago staan, gast heb jij niks anders in je leven dan alleen maar het wietforum?? en kijk eens goed naar je zelf voordat je mensen uitkaffert jij bent altijd de gene die niet tegen commentaar kan en meteen uithaalt irritant kut gastje ben je die een topic heeft van 32 pagina's met alleen maar idiote theorieën en boelshit. Amen kijk toch echt eens naar je zelf met je puberaal gedrag, ik blijf nog altijd een vermoeden hebben dat je nog op de 2de klas van de middelbare school zit die van zn ouders boven op zolder mag kweken
  6. de cantack heeft goed ze werk gedaan zo te zien en dilago maar roepen spint bestrijden is dweilen met de kraan open maar zit je nu in week 8 bloei? zo ja hoeven ze echt geen 3 weken meer te staan en kan je ze waarschijnlijk over anderhalve week al om halen.
  7. empire classic pro met een koolstof bed van 6,5 of ook wel haze killer genoemd , zijn alleen maar te krijgen tot 2500 m3 dus dat kan nooit 3250 zijn of ze hebben je verkeerd geïnformeerd of het is niet de pro. zal die wel zeker ophangen mits het de goeie is anders heb je er nog niks aan, een zware filter voor haze is echt een must vind ik!
  8. ik zei toch dat je die filter moest ruilen en dat die niet bestand is tegen haze nu ben je te laat. dat heeft allemaal niks met de lv te maken maar met het koolstof bed die is te dun moet voor haze gewoon 6,5 zijn met steen kool en niet die licht troep krijg de haze geur niet gefilterd. wat je nu nog kan doen is op de uitblaas nog een filter zetten mits je daar de mogelijkheid voor hebt.
  9. nee lage lv houd spint juist van hoge lv roofmijt maar volgens mij is er ook roofmijt te krijgen die ook een lage lv aan kunnen en hogere temp tetrix heten die geloof ik.
  10. welke gifresten? ga jij me nu vertellen dat er op de groenten en fruit in de winkel gif resten zitten? dat is zwaar verboden en worden regelmatig controles op gedaan, en of je de vrucht nu verbrand of opeet er zitten geen gifresten meer in of eraan! de plant breekt dat nogmaals af in een periode van 10 dagen. dit is al lang getest en al helemaal bij vertimec en alle andere bekende middeltjes. dat mensen hier te para zijn dat hun wietje miss wel vergiftigt is is wat anders is een kwestie van niet te veel blowen ik zal me eerder druk maken over kwekers die hun plantjes niet spoelen en voeden tot aan de oogst zo dat de plant het niet kan afbreken lekker voeding roken heel gezond voor je lichaam!
  11. daarom moet je spuiten max 2 uur voordat de lampen aan gaan niet als ze net uit zijn.
  12. Bovendien wassen we groente en fruit. Ons kruid niet... echt dikke onzin het heeft niks te maken met eraf wassen de vrucht breekt het zelf af of dat nu een wiettop is of fruit dat maakt geen drol uit, dus de hele redenering klopt niet wat dilago zegt, en nogmaals als het er nog op zou zitten ruik je het echt wel en denk je nu echt dat supermarkten paprika's verkopen waar resten gif op zitten omdat ze er vanuit gaan dat toch iedereen het doet wassen van te voren dat zou zwaar strafbaar zijn!!! en nog een ander voorbeeld je toppen smaken toch ook niet naar bloei voeding of super pk als je het rookt!
  13. nee hoor dit kan je spuiten 8 tot 10 dagen voor de oogst de toppen hebben dan genoeg tijd om het middel af te breken, wel 2 uur voor de de lampen aan gaan spuiten ivm toprot, bij groente en fruit wordt dit ook tot zelfs een week tijd tot de oogst gespoten omdat de vrucht binnen een week het middel afbreekt, heb jij ooit een paprika of een mooi haze topje gehad die naar vertimec rook? geloof me maar als dat er nog op zou zitten kan je dit zeker ruiken!
  14. alleen vertimec heeft geen zin omdat dat alleen de volwassen en net kruipende spint dood en niet de eieren dus altijd combineren met een goedje die ook de eieren dood.
  15. en toch zul je spint niet doden met knoflook, de spint het onaangenaam maken is wat anders dan doden hoe dan ook zul je uiteindelijk er toch weer problemen mee krijgen als de temperaturen bijv in je hok eens een keer wat hoger liggen dan normaal zou je het met knoflook niet gaan redden. ik heb ze toch echt liever dood dan levend .
  16. ik heb ook wel eens gehoord dat de timer idd snel kapot gaat en dat het water daar door gewoon bleef door lopen, ik vind dat zelf persoonlijk maar niks dat automatische bewateren als je er niet bent je kan namelijk niet in grijpen als er iets fout gaat. en als je het doet pak gewoon echt een goeie tijdklok.
  17. Mooie score al zo te zien, en wat betreft dat toprot de laatste twee weken je afzuiger op een hogere stand zetten ook al wordt het dan iets kouder in het hok het zal een stuk minder schimmel opleveren en kleinere hoeveelheden water geven, niet te nat zetten ze zuipen toch vaker minder op het einde omdat je geen voeding meer geeft.
  18. alleen maar dikke hoofdtoppen levert meestal minder op dan men denkt, je kan beter een plant vol met toppen hebben zitten die wat smaller zijn maar wel goed compact levert veel meer op,bijv een amnesia haze uit stek.
  19. Helemaal mee eens spint ik denk er precies zo ook over, voor een wit soort uit zaad is dit een goeie score kan je heel blij mee zijn ben zelf nooit hoger gekomen dan 0.70 gr/wt met zaad planten, en de oorzaken zijn gewoon precies wat jij zegt hier boven je kan bijv deze soort niet vergelijken met een amnesia haze die veel meer toppen aan maakt en veel meer zijtakken heeft in plaat van 1 dikke top, daarom voor mij alleen nog maar amnesia nooit meer een wit soort en al helemaal niet uit zaad waar de helft al af gebloeid is en de andere helft vaker nog een dikke week kunnen is echt klote. zaad planten hebben voor mij nog altijd meer nadelen dan voordelen in verhouding met een goeie stek ook al heb je een stabiele soort.
×
×
  • Create New...