Jump to content

donnyenelvira

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About donnyenelvira

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. wanneer worden die links gefixed dan of even aangepast en anders even lekker verwijderen die het niet meer doen toch als niemand de moeite wilt nemen zulke topics te updaten.
  2. die blokjes zijn helemaal groen! kweek zelf alleen op aarde maar weet dat als is ik daar teveel voeding/water geef het gaat schimmelen en de perliet korrels helemaal groen worden.. is dat bij jou niet ook het geval? als ik een plantje was zou ik niet graag in die bak willen staan tbh..
  3. kan het er niets mee te maken hebben dat je 2 x per week een hoop water geeft en misschien dat ze daarom geflipt doen? weet het niet zeker natuurlijk maar als ik mijn plantjes 2 dagen geen water geef dan staan ze kurkdroog, doe dan wel geen 10 liter, maar kan begrijpen dat je wortels niet door 100% van al je aarde zitten en dat de wortels die wel in de voeding/water zitten het na een paar dagen wel verbruikt hebben, de rest is dan nog goed nat maar daar komen geen worteltjes maybe? en dan na 3-4 dagen krijgen ze weer een ocean over zich heen? is dit wel goed? ik geef ze lekker om de dag wat minder water. vinden ze helemaal happy. en blijft je temp. snachts wel ok? had ier wel last van toen mijn temp. snachts onder de 17 graden kwam, niet precies zoals jij maar leek er wel op.
  4. heb je het wel goed ontvet/schoon gemaakt? heb dit probleem ook gehad maar geen probleem gehad met patex power tape.. soort van uber super ducktape en dat laat echt niet meer los. ik zou, als je toch aan het verhuizen bent, even de tent netjes op de grond leggen en dat goed schoonmaken en met ducktape of die powertape vast plakken, dat blijft gegarandeerd zitten als je genoeg gebruikt werkt perfect mike
  5. Goeiendag mensen, zoek wel gewoon stilletjes de forums af al die discussie punten nu al.. iig voor veel mensen keep up the good work, jullie doen echt leuke dingen hier laat er wel een x wat van zien wat het geworden is.
  6. waarom krijg je nou 300 euro boete ? mag je als belg geen gram wiet halen hier ofzo ? neem aan dat jij ook gewoon in je recht staat om die 5 gram wiet te halen, dus waarom krijg je nou 300 euro boete? voor wat moest je mee naar het bureau? waarom trokken ze je uit je auto en hebben ze je gordel beschadigd? als alles precies klopt zoals jij het beschrijft heb je een waardeloze advocaat aangezien als je een rechtzaak tegen de politie begint dat heel serieus genomen word en de politie geen eigen rechtertjes heeft maar dat ook gewoon in een rechtbank gebeurt, ben je toch bang dat je advocaat gelijk heeft stap je naar een andere (advocaat) en rechtbank in een andere gemeente, klaag je ze vanaf daar aan. maar vind het een zwak excuus van je advocaat. wat zijn nou de redenen waarom ze jou zo behandelde volgens hunzelf ? als alles klopt wat jij zelf schrijft dan heb je een winnende zaak hoor, behalve als je dingen achterhoud. politie kunnen klootzakjes zijn maar echt pistolen paultjes hebben we hier niet die als texas rangers mensen achter volgen en uit autos trekken en zeker niet als jij chil met je blowtje om 1 uur cruisend op de snelweg rijd zonder op te vallen.
×
×
  • Create New...