Jump to content

CBK

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About CBK

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. CBK

    Stinky pinky

    Zal er zeker komen volgend jaar dan test ik hem eens in de tuin!
  2. CBK

    Stinky pinky

    Nope, het was stinky pinky ik had er ook nog nooit van gehoord maar het was maar jammer genoeg een tijdelijk soortje. Ik spreek hier wel van 2 a 3 jaar geleden.
  3. Beste mede growers, Ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met het kweken van stinky pinky ik heb dit soortje ooit eens gehaald in de smokey in Maastricht en ik vond het echt absolute top wiet om eerlijk te zijn nooit betere gehad voor 10/g . Nu wilde ik eigenlijk weten of mensen ervaring hadden met het kweken outdoor van deze plant aangezien ik het niet indoor kan doen. Indoor ervaringen zijn ook altijd welkom want als er geen andere optie is ga ik voor de pc grow box kweek. Weet misschien ook iemand waar je de zaden veilig en van goede kwaliteit kan halen of zijn er kwekers die ze misschien willen ruilen?
  4. Maar voor de duidelijkheid want ik denk dat er een misverstand schuilt bij jullie. Ze hingen al slap voor het om potten dus met het om potten heeft het normaal niks te maken en dat verklaard de gele blaadjes ook niet. En ik heb nog een soort gelijke plant waar ik van vermoed dat het een vrouwtje is met de zelfde symptomen deze staat voorlopig nog in haar kleine pot EN @ easy ik heb ze lange tijd geen voeding kunnen geven door het weer dat wisselvallig was ben er sinds gister pas terug mee begonnen voor de plant extra kracht te geven.
  5. Nee ik heb ze overpot omdat ze zo gingen hangen maar bij het overpotten leek het wel of er een beetje wortel schimmels in zaten. De aarde is organisch gevoed en ik geef ze nu terug hesi groei voeding en wil eventueel ook al wat bloei gaan geven aangezien ze al in de voorbloei staan.
  6. Hallo, Aangezien ik in dit plantje een vrouwelijk plantje heb gespot zou ik deze toch graag laten overleven. Hij heeft lange tijd wel in een te kleine pot gestaan maar dat is nu verleden tijds aangezien ik deze gister heb omgepot naar een groter formaat pot. Nu de blaadjes hangen slapjes naar onder en de onderste blaadjes worden geel Iemand enig oplossing voor dit probleem?
  7. CBK

    Bloeien

    De soort is onbekend helaas ik weet wel dat het een goede buiten soort is (gekregen van een ervaren outdoor kweker). En ik vroeg het me enkel af moet je me nocht niet voor gaan afschieten hoor. Maar is er eventueel de volgende mogelijkheid voor het deel wat de mais in gaat: ik verduister ze daar en ja er is de mogelijkheid , tot ze ongeveer 14u per dag licht krijgen zouden ze dan terug in de groei schieten???
  8. Het is vrij simpel je kan zien als er gesproeid is als er banden sporen ongveer 14m van elkaar staan als er al plantjes op het veld staan dit is het bewijs dat er gesproeid is
  9. CBK

    Bloeien

    Yoo, Ik ga me dit jaar storten op de guerilla en ik heb nu plantjes van deze grootte zie afbeelding. Nu vroeg ik me af of je de bloeitijd wat kan vervroegen door ze te stimuleren met bloei voeding want als het van het aantal licht uren afhangt zullen ze pas aan het bloeien zijn in augustus. Iemand hier ervaring mee want ik kan ze moeilijk gaan verduisteren op de guerilla spot
  10. Ik heb de paddo's geoogst en gewoon aan de tweede flush begonne, die is goed afgerond ik heb zelfs al 2 sporenprints gemaakt. ;d Ik heb de nieuwe paddo's dan geoogst toen het vlies bij 2 paddo's open was. Nu heb ik ze te drogen gelegd en begin aan mijn 3de flush, ik hoop dat dit ook zo een succes word. Trouwens, in welke dosering moet ik droge paddo's eten en tips hoe? Hier foto's van de 2de flush (die wel gelukt was) dus ik kan elke paddo opeten die u hier op de foto ziet? en hier nog een foto van mijn plantje ook al hoort dat niet in deze sectie van het forum vriendelijke groeten
  11. Ziet er egt al mooi uit, volgens mij gaan die 2 in een 65l pot normaal gezien wel geen probleem geven.
  12. Nee dat dacht ik eerst ook maar dat blijkt het niet te zijn hoor
  13. De zwarte puntjes lijken mij te groot om uitwerpselen van trips te zijn en de witte puntjes liggen meer op het blad niet erin.
  14. Ik zou zeggen heb je een microscoop thuis? Zoja leg het blad eronder en kijk of het wit uit draden bestaat ik zou zeggen probeer er een preparaat van te maken. Indien niet bekijk het eens met een vergrootglas dit kan misschien al enige duidelijkheid bieden of het meeldauw is of niet.
  15. Hoi ik kwam vandaag tot de ontdekking dat mijn 2 plantjes zwarte puntjes in het blad hebben (het is geen aarde). Weet iemand misschien waar dit aan ligt en hoe ik dit kan verhelpen? Bijkomende info: Ik gebruik hesi groei voeding en ze staan in gewone aarde. Ps: Voor dat er comments komen over het bruine gedeelten dit komt door tijdens de voorgroei een tijdje de tl lamp te hebben geraakt Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...