Jump to content

XTOKKELX

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About XTOKKELX

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 08/23/1990

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Noord-Holland
  1. Ik heb geen bevochtiger, helaas. Maar de wiet was niet zo droog dat het uit elkaar viel maar eerder Dat het een beetje opgedroogd en erg compact rond de tak zat. Maar een bevochtiger is dus blijkbaar de oplossing?
  2. Het enige wat er Geweest zou kunnen zijn is dat er een lage lucht ochtigheid was. Het was namelijk zo'n kleine oogst en plant dat ik helemaal geen afzuiger gebruik, en het was er gemiddeld 20 graden. En ook zette ik er geen ventilator recht op. Maar is het eigenlijk slecht als het zo snel gedroogd was? En klopt het dat die wietgeur pas na 2/3 weken weer aan je wiet komt?
  3. Toen ik mijn oogst in een donkerhok had opgehangen en het liet drogen, kon ik de takjes na 4 dagen al breken , ook rook de wiet helemaal niet naar wiet, maar eerder naar gras. Maar ik las ook dat die wietgeur pas na 3 weken komt. Maar kan het dat die takjes zo snel breken omdat mijn luchtvochtigheid 30% was?
  4. Nee , maar ik vroeg met dus af of 4 x 23W spaarlampen(=100 watt) genoeg is voor een big bang autoflower. En over die kleur lampen, ik bedoelde daarmee dat de autoflower altijd in bloei gaat dus of het er eigenlijk nog wel toe doet om verschillende kleuren licht te gebruiken? Hopelijk heeft iemand hier een antwoordt op.
  5. Ik heb al 2 eerder gekweekt ook al was dat niet een groot aantal planten ze waren allebei goed gelukt, geen toprot en ander ongedierte, en een fatsoenlijke oogst. Nou ben ik nu van plan om micro kweek te doen met de Big Bang auto, omdat ik van kleinere plantjes houd. Maar nu was mijn vraag zou 100 watt aan spaarlampen/TL-verlichting genoeg zijn om 2 Big Bang autoflowers te belichten, of is zou ik van beide 50 watt doen voor beide lichtkleuren? En als iemand zelf ervaring heeft met dit plantje zou die dan graag zijn mening hierover willen geven. Tokkel.
  6. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Alles wat je hier vraagt kan je met de zoekfunctie vinden, maar om toch even te antwoorden. Ja dat is het goede licht, voor de groei voornamelijk, maar hoeveel zaadjes doe je, en je kan radiatorfolie gebruiken of zwart-wit folie.
  7. Ganja Baller, hebben ze wel al witte haartjes of zijn ze al gestopt met groeien?
  8. Outdoor plant van een MIX van Afghan Haze en Orange Haze
  9. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. Niet mogelijk camera is kapot. Oftopic: Deze dame?! had ik in het begin 3 weken in de groei en daarna in de bloei maar hij ging niet in de bloei , kan het zijn dat ik geen feminized seeds heb gekregen>?
  10. Zou ik gewoon de stengel doorsnijden en nieuwe planten? Of wat , suggesties?
  11. Nee, ik had een plantje opmijn kamer staan maar ik had zelf een hok gemaakt wat nog best aardig gelukt was, maar ik kon niet meer zo goed slapen door het geratel van de timer etc. En mijn Big Bang is ook buiten kweek zaad, dus daardoor stond die buiten. En dat je het weet er zit een verschil tussen jou concludering en mijn topic. Ontopic: Zou ik een paar stengels kunnen afknippen om dat die toch al half dood zijn of beschadig ik mijn plantje daar te erg mee?
  12. Ik nam mijn hobby kweek van 1 plantje niet meer zo serieus, dus ik zette hem in een niet verwarmde ruimte waar de wanden van hout waren en niet geisoleerd. Daar stond ze zo'n week en er was niks maar opeens gaf ik haar deze ochtend water en ik kom een half uur later terug en opeens is de grond bevroren en hangen alle bladeren en stengels. Ik heb haar snel naar binnen gehaald om te verwarmen en om daar te binden. Maar nu staat ze bij de verwarming, maar wat zou ik nog meer kunnen doen om haar op te knappen of is het allemaal tevergeefs.
  13. Oke bedankt voor het advies, ik was een beetje bang dat er iets mis was want in de growguide staat dat het maximaal 2 weken kan duren voordat je bloeiverschinselen ziet. Maar bedankt.
  14. Ik weet het een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar mijn camera is kapoet. Ja maar ze zeggen dat er na 2 weken minimaal al bloei verschinselen moeten zijn.
×
×
  • Create New...