Jump to content

Magnoliophyta

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Magnoliophyta

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. M'n voeding heeft de juiste pH en EC waarden, de lamp hangt op de goeie hoogte, LV van 55-65%, temp van 26-28. Ideeën? Hou er trouwens wel rekening mee dat de foto's genomen zijn onder een HPS lamp.
  2. Je kan best wel weer de PH waarde wat omhoog krikken met natronloog of kaliloog, zo snel gaat het nou ook weer niet bufferen..
  3. Dat bedoel ik nou bijna iedereen denkt wat anders, en ik moet toch íets aanhouden, dus dan maar een boek wat ik kan citeren.
  4. Marijuana Horticulture - Jorge Cervantes, Blz 172. Kijk, misschien is jouw oordeel wel beter, maar als ik nu overga op jouw advies en er komt een positief resultaat uit, hoe verklaar ik dat, wat is m'n bron? "Donjon van het wietforum".
  5. Er kwam zoveel verse lucht binnen en naar buiten dat de LV% 40-50% was, die is nu constant 70% met een verdamper. Fan staat altijd aan, en de afzuiging draait 100% behalve 's nachts. Opnieuw beginnen zou leuk zijn, helaas heb ik niet zoveel tijd meer om zaden weer te laten ontkiemen etc.
  6. 600watt HPS son t pia, maar ik heb een bron waarin staat: Zaadje: 4000 Lux Kloon: 4000 Lux Groei: 27.000 Lux Bloei: 108.000 Lux
  7. Ik heb even de luxmeter geleend, en ze krijgen nu zo'n 10.000 lux, terwijl dit 4000 zou moeten zijn geloof ik? http://i38.tinypic.com/30mo4ts.jpg
  8. Het was na een dag gestegen, toen ik het had aangemaakt. Kan het in het voedingsvat niet gewoon bezonken zijn? Zou ik wel vreemd vinden want het ziet er wel homogeen uit.
  9. Ja, maar in m'n voedingsvat staat de oplossing gewoon stil. Ik maak de oplossing altijd zo: 50l in m'n vat aan het begin van de ochtend, dan om 12:00 voeding, pH stellen, roeren, en om 16:00 meten. Edit: in het aeroponics vat zou de EC misschien kunnen stijgen door de oxiderende koperleiding? Maar in het voedingsvat zit exact dezelfde oplossing, en die met precies dezelfde waarde gestegen.
  10. Gister had ik hydrovoedingsoplossing gemaakt met pH 5,6 en EC 0,9. Dezelfde oplossing heeft nu in het voedingsvat een pH van 6,1 en EC 1,4. Dezelfde oplossing heeft nu in het aeroponicsvat een pH van 6,1 en EC 1,4. Ik heb werkelijk geen idee..
  11. Dus een hogere luchtvochtigheid, en meer voeding?
  12. Geler meer voeding? Ik dacht juist dat het gele verbranding was door te hoge EC? EC is nu in het vat rond de 1,0 mSiemens, met 5,8pH. Af en toe gebruik ik gedest water om de EC wat lager te krijgen ten koste van de voedingswaarde. Luchtvochtigheid gaat richting woestijn, 30 tot 35%.. die tips van natte handdoeken en emmers water erin zetten helpen ook niet; ik ga maar eens een bevochtiger aanschaffen. Recente foto's: http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&album=9098
  13. Magnoliophyta

    MS PWS

    Foto's
  14. Maar als ik m'n EC verlaag, dan klopt de oplossing met de voedingswaarden toch niet meer?
×
×
  • Create New...