Jump to content

zenny

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About zenny

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb mijn zaadjes van Organic earth, ik volg de situatie op en ik onthoud: 'niets om je zorgen om te maken' Bedankt nogmaals!
  2. folks! alvast bedankt voor de geruststellende uitleg ... Het gaat hier om gefeminiseerde ruderalis indica, geplant +- begin mei, geen autoflower. De verdikkingen (bloemzakjes?) voelen redelijk stevig en hard aan, geen idee of dat normaal is ... Het rare is dat ik nog een paar andere plantjes heb (waaronder dezelfde ruderalis variëteit) die wel al volop aan 't bloeien zijn. blijft vreemd ...
  3. Hallo, Ik heb een paar plantjes die eigenlijk heel goed gaan en er ook (van ver) vrouwelijk uitzien. Alleen: er ontwikkelen zich geen toppen... We zijn nu 8 september, dus da's al rijkelijk laat. Anderzijds zie ik ook geen duidelijke balletjes of banaantjes, wel een soort van verdikking waar normaal de toppen zouden moeten zitten. Ik hoop dat de foto's duidelijk genoeg zijn. Het gaat trouwens om gefeminiseerde ruderalis. alvast bedankt!
  4. ok, thanks, die gaan de mesthoop op...
  5. zenny

    mannetjes?

    zijn dit mannelijke preflowers?
  6. Hallo, Weet iemand wat dit is? Het gaat om jonge Early Girlies. Ze staan in gewone potgrond. Het lijkt wel of de bladeren verbrand zijn, maar dat kan niet... Ben altijd zeer voorzichtig met water geven.
  7. Nee, ik ben extra voorzichtig met spatten... Het heeft tegelijk iets van een ziekte én van een voedingsprobleem - en dat terwijl de plant gelukkig gewoon verder groeit.
  8. Hoi, Ik heb twee special kush en twee early girl plantjes. Ze zijn in grote potten geplant begin mei en ze gaan eigenlijk heel goed. Sinds kort zijn er echter gele vlekjes verschenen op de oudere bladeren van één van de kush en ook bij de andere plantjes zie ik hetzelfde fenomeen beginnen. Ik ben ze nog maar één keer voeding bijgegeven NPK 12-8-11. Van ph weet ik nougabolle (als het niet genoeg regent giet ik er gewoon kraantjeswater bij...). Verder lijken de planten niet echt last te hebben van de vlekken. Heeft iemand een idee wat dit is? Alvast bedankt!
  9. Licht krijgen ze zat en ga ze inderdaad zeer binnenkort verpotten...
×
×
  • Create New...