Jump to content

yessir

Full member
  • Content Count

    387
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About yessir

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    Master in Science
  1. Ziet er goed uit man! Yes Sir! Edit: sorry quote weggehaald, misgeklikt denk ik.
  2. @ Dilly-O: Thnx man! Hij sloeg hard in idd. De AK'tjes beginnen nu toch wel te bloeien, de plantjes zijn 40 tot 50 cm, met wat uitzonderingen (20 cm en 60 cm): Ze hebben voor het eerst Plagron Bloom mee gekregen, over een week krijgen ze dat weer: Groetjes, ik hoor het als er commentaar is! Yes Sir!
  3. Vervelend! Het lijkt wel of we dit vaker horen de laatste tijd! Ik duim mee. Yes, Sir!
  4. @ zODd: Thnx! Ben alleen bang dat verduisteren niet zal lukken door de vakantieplannen, dus het wordt hopen op een redelijk einde @ wietfreak: Dank u! t zijn maar autoflowers Verder niet veel nieuws (k weer ), AK seks: Verder heb ik geen mannen meer, was te laat met verpotten , hoop dat er genoeg stuifmeel vanaf komt maar ik vrees van niet. Vandaar de vraag: Is Automatic Mary X AK47 auto een goede kruising? Er zijn wat automatic mary zaden reeds boven de grond. Zo niet: Doet iemand een zadenkweek met AK auto of een andere geschikte autoflower soort en heeft stuifmeel over, we kunnen vast overeen komen over de verdeling van de zaden! Groetjes, ik hoop op vele pm'etjes Yes Sir! Edit: space cake maken Wiet van vorig jaar master kush 1ste kweek (8-10 gram): Wietboter maken, iets langer dan 1 uur zacht laten staan: De boter zeven en een recept gebruiken voor een taart/cake naar keuze en een leuke bakvorm:
  5. Dat is zeker stuifmeel ja, ziet er allemaal gezond uit! Groetjes Yes Sir
  6. He flamingo, ziet er top uit man, ga zo door! Ga je ook wat zaden kweken? Groetjes, Yes Sir
  7. @Blowsterke: Thanks @Poet: Leuk dat je aanschuift! Ik ga een dezer dagen beginnen met een kleine hoeveelheid Plagron Bloom meegeven. @Wietfreak: Thanks voor de tip! @zODd: Dan komt het goed denk ik Bij de AK'tjes is niet veel veranderd (sorry voor de kwaliteit): En dan eindelijk de beloofde foto's van de andere plantjes: Links: Heavy Duty Fruity en rechts: Skunkage: Links: Critical Mass feminized en rechts: HDF: Links: Skunkage en rechts HDF: Ohh dan ben ik 1 Skunkage vergeten te fotograferen, naja die komt volgende keer Voor de zadenkweek wordt stuifmeel opgevangen Groetjes allen, Yes Sir!
  8. Ziet er allemaal gezond uit ! Ennn die kip... Heerlijk. Groetjes, Yes Sir!
  9. Prachtig zODd! Ik duim voor je mee, hoop dat het net zoveel helpt als toen je voor mij duimde want alle overgebleven waren vrouwtjes . Succes met je pa, ik blijf volgen! Yes Sir!
  10. Beste growers, Mooi groen is niet lelijk : Inmiddels zijn de laatste plantjes verpot en zijn de plantjes wat verder uit elkaar gezet. Stuifmeel voor een zadenkweek wordt opgevangen van 4 mooie mannetjes, ik zal 3-4 vrouwtjes selecteren om te bevruchten. Beginnende bloei: Verder heb ik nog steeds geen tijd gehad de andere plantjes te fotograferen, dus die update hebben jullie (nog steeds) te goed. Greetz all Yes Sir!
  11. Beste allen, Eierbakjes zijn ONgeschikt om plantjes in te groeien ben ik nu achter, de worteltjes hebben veel moeite met er doorheen groeien en blijven vastzitten in het karton. Wel zijn alle Master Kush boven de grond en verpot in andere potjes: Verder gaat het goed met de AK tjes, bijna alle overgebleven plantjes bleken vrouwtjes (bedankt voor het duimen ): Ook gaat het erg goed met de andere soortjes, de foto's plaats ik binnenkort. Groetjes Yes Sir!
  12. He Struik, ziet er goed uit! Twee tips: zet ze volgende keer bij het verpotten wat dieper in de pot (stabiliteit). En ik weet niet of ik stokjes zou gebruiken, de plantjes zullen dan zelf minder sterk stengeltjes maken... Succes, ga zo door! Yes Sir!
×
×
  • Create New...