Jump to content

Smalibaba

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smalibaba

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Foto update: Tent 1 met shoreline 10 stuks en klein grut 8 stuks De Shoreline na drie weken bloei: Wat gaan ze hard die toppen. AG 13. Duidelijk verder doorgeschoten, maar de groei is er nu wel uit. De onbekende. En de HappyBrother Totaal overzicht HappyBrother: Commentaar pos of neg altijd welkom. Persoonlijk moet ik zeggen dat het erg hard gaat. De topvorming gaat als een speer. Veel beter als bij mijn eerste kweek HappyBrother. Wel moet ik vermelden dat bij mijn eerste kweek mijn stekken een heel stuk minder waren.
  2. Ik heb de meters in beide tenten afgelezen en zie dat de lv nogal fluctueerd Hoogste LV 82% en 84%. Laagste lv rond de 28%. De temp max 29 min 23. Aangezien de tent nogal vol heb staan. Kan dit het probleem veroorzaken??? Na het lezen van andere verslagen heb ik gezien dat de hoge lv in een tent ontstaat net nadat de lamp uit is. Ik heb gewoon een simpele mini-maxi meter. Hoe kan ik dit oplossen???? @Hafya. Ik ga bij mijn volgende kweek je overpot methode eens proberen. Heb potjes genoeg dus dat moet lukken.
  3. Ik moet zeggen dat je helemaal gelijk hebt. Hou mijn dames goed in de gaten. De bovenste blaadjes zijn mooi fris groen en de oudere bladeren zijn donkerder. Omdat ik verschillende soortjes heb staan is het mooi om de verschillen te zien. De shoreline en de HappyBrothers gaan als een trein. Update met foto's volgt snel.
  4. Hee Jahfya. Ik heb net je vorige kweekverslag gelezen en dit topic. Kan je helaas niet echt helpen met je probleem. Doe niet aan PH en EC. Wil je wel komplimenteren met je mooie verslagen en leuke kweekmethodes. Heb een stoel gepakt en zal je deze kweek volgen. Heb ook van je vorige kweek mogen proeven. Moet zeggen dat hij me aangenaam heeft verrast. Gr. Smalibaba
  5. Ik heb net nog ff op jullie site gekeken maar zie daar hetzelfde schema als ik heb gekregen Ik ga in ieder geval door zoals ik bezig was. Daarbij is de Phyt-Amin fase nu voorbij
  6. @ Nature. Bedankt voor snelle reactie. Geen probleem vondt het al niet logisch vandaar de aanpak. Kan gelukkig voor advies bij verschillende lui terecht en probeer daar het beste uit te kombineren. Verder gaat het knallen in de tent.
  7. De dames staan vanaf het begin in de royalty mix. Ik volg gewoon het schema wat is meegeleverd. Eerste keer alle Plagron Roots en daarna 1 ml Alga Grow en 3 ml Phyt-Amin per liter en alle waterbeurten. Vanaf de eerste bloei week 5 ml Phyt-Amin en 4 ml Alga Bloom. Ik heb alleen de Phyt-Amin NIET in water gedaan. Ten eerste had ik daar te weinig voor in huis. Ten tweede vertelde een mede-grower (zeer ervaren kweeker met product) dat klein dopje van de fles zelf op dik liter spuiten veel effectiever is. Aangezien ik van een andere Top kweeker het advies heb meegekregen om de plant zeker in de groei goed te besproeien. Dus heb ik afwisselend: Water, Water + BAC, Water + Phyt-Amin, Water enz. gespoten. Dit heb ik dus gedaan de eerste vier weken. Maar op mijn kweek schema gekregen van Nature staat toch echt: "The dosages are per litre and have to be applied with every watering". Verder geen tekenen van overvoeding maar gewoon mooie donkere en frisse blaadjes. Wellicht kan Nature uitkomst bieden?????? Hij moet in deze toch de expert zijn.
  8. Te droge aarde verzand en kan dan helemaal geen water meer opnemen. Al het water loopt dan zo door de pot. Niet teveel en niet te weinig water geven. Pot optillen idd een beproefde methode
  9. @ Nature: De soortjes zijn erg lekker en ruiken nu al heerlijk. Ze moeten ongeveer 10 weken staan. Er komen in totaal nog 5 kleine plantjes bij om te proeven zullen we maar zeggen. De Dames gaan erg hard en de bloeivorming zoals je ziet is al flink voor 10 dagen. Verder heb ik tot nu toe netjes het schema gevolgd. Dat wil zeggen dat ik nu op 5 liter water 20 ml Bloom geef en verder niets. De Phytamin heb ik elke dag gespoten. Klein dopje op 1 liter. Verder is het nu nog iets te vroeg om al verschillen te zien. Bij mijn vorige SOUR DIESEL kweek waren de toppen te fluffy. Ga nu voor knoeperds die hard en vol zijn. @ Jahfya Idd gestrikt ja. Ons kent ons he. Ben niet zo bang voor overname vrouw. Ik denk iets te jong voor nature Haha Kweek op royalty mix. Dit heb ik overigens altijd al gedaan. Uiteraard is bij deze kweek alle hulp welkom. Ben nu aan de vierde ronde, dus echt nog geen ervaren kweeker. Ben daarintegen wel precies, oplettend en leergierig. @ dr Rodney Mckay Ben ook erg benieuwd hoeveel er van af gaat komen. Hoe meer hoe beter. Weet dat de HappyBrother echt keiharde buds kan maken. Maar......Voornamelijk is de smaak van belang.
  10. Voor ALLE kijkers van dit topic effe een update. De plantjes staan nu 11 dag op 12-12 en de eerste bloempjes zijn al duidelijk zichtbaar. Ik heb vandaag de dames gedieft. Zodat er geen bladeren en klein grut op de aarde ligt. Dan nu de foto's De HappyBrother voor de knipbeurt En erna De Shoreline voor: en erna Uiteraard wil ik iedereen bedanken voor alle overweldigende reacties tot nu toe.
  11. Hee Luitjes. Effe een update tussendoor. Inmiddels heb ik via, via nog 4 kleintjes gekregen. Deze groei ik nog een weekje en dan maak ik een apart hoekje in tent twee met deze waarschijnlijk lekkere soortjes. Foto's van de kleintjes volgen.
  12. Als de plantjes zo slecht wortelen hebben ze vaak teveel water. Kan het zijn zoals Djzusie zegt, dat er zich onder in de bak het water verzamelt. Deze wordt door de warmtekabel verwarmt en gaat broeien. Weet niet of dit goed is? Hoe diep is de bak?? Zo te zien kan er behoorlijk wat in. Hou er rekening mee dat een plant in de groei het liefst met de wortels tegen het droge aan staat. Mij is altijd gezegd: Liever te droog dan te nat want dat is echt niet goed. Probeer net zoals Djzusie mee te denken. Succes. Smalibaba
  13. En dan nu de foto's Tent 1: Happy Brother en AG 13 en totaal overzicht De Happy Brother van dichterbij: De onbekende plant. Tent 2: Shoreline. De voeding.
  14. Beste Luitjes. Inmiddels ben ik toe aan de vierde kweek van mijn carriere en ik heb inmiddels al heel wat geleerd. Tot nu toe heb ik erg veel last gehad van spint en tevens niet goed op voeding ed gelet. Al mijn kweekjes tot nu toe heb ik HESI voeding gebruikt. Met wisselend succes. Inmiddels heb ik stekken (eerste kweek), zaad (tweede kweek), scrog(derde kweek) en nu dan de laatste voor de zomer. Na de vertegewoordiger van Plagron gesproken te hebben over mijn ervaringen stelde hij voor om voor Plagron te testen. Ik kweekte al op royalty mix van Plagron en heb van hem de Alga Grow, Alga Bloom, Green sensation, Phytamin en Neemolie gekregen. Ook was hij zo aardig om de grond aan te leveren. Daarbij heb ik a TOP stekken geregeld. Tent 1: De erg lekkere HappyBrother 11 potjes (tevens eerste kweek gedaan) met daarbij 2 keer AG13 (gekregen van mede grower) en twee plantjes zonder naam, zijn nog erg klein en heb er nog ééntje apart in de groei staan. Dit zal een verassing worden. Tent 2: Shoreline. In ieder geval een indica plant aan de bladeren te zien. En waarschijnlijk staat er per ongeluk een HappyBrother tussen. Hopen op vette dikke toppen want zal er enkele maanden mee moeten doen. Alle plantjes hebben dik twee weken voorgegroeid en zijn gisteren van 18-6 naar 12-12 gegaan. De foto's komen eraan.
×
×
  • Create New...