Jump to content

taiga

Full member
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by taiga

 1. Taiga is geoogst. Ze smaakt heerlijk. Aanrader! Topic closed. Please remove Taiga account. Greetz.
 2. High EmTee, Forumvervuiling, dit soort foto's. Ik weet wat een hermafrodiet is. Maar wat ik niet wist is dat: gefeminiseerd zaad + stress een herma op kan leveren. Leuk zo in de laatste 2 a 3 weken. Thanx voor de uitleg! Greetz, Taiga.
 3. High Elmanito, Dank je. Ik dacht juist dat je buiten uit moest kijken voor rondvliegend stuifmeel. Daarnaast heb ik 3 vrouwen staan, dus ik heb geen idee waar dat stuifmeel nou precies vandaan moet komen. Kun je jezelf nog even toelichten? Greetz, Taiga.
 4. taiga

  Taiga closed.

  Taiga. Autoflower. Ruderalis X PowerPlant. Geoogst in week: #9.
 5. taiga

  Taiga #163 09-10-09.jpg

  Pistels zijn aan het verkleuren.
 6. Vrijdag 09-10-09. Laatste dag van kweekweek: #8. Laatste dag van bloeiweek: #5. Dag: #55. Bij 2 planten zijn de pistels aan het verkleuren: Update: woensdag 14-10-09. Greetz, Taiga.
 7. Huizen, Beursweg In een bedrijfspand aan de Beursweg werd een hennepkwekerij aangetroffen bestaande uit 187 plantjes. De kwekerij is ontruimd en de planten vernietigd. Een onderzoek is ingesteld. Huizen, Eeshof Aan de Eeshof werd in een woning een hennepknipperij aangetroffen. In een knipperij worden de toppen van de plantjes gescheiden. De knipperij is ontruimd en vernietigd. Een nader onderzoek is ingesteld. Bron: 6fm.nl
 8. Hennepkwekerij opgerold op Capittenweg 09 oktober 2009 BLARICUM - In een woning aan de Capittenweg in Blaricum is afgelopen week door de Politie Gooi en Vechtstreek een hennepkwekerij aangetroffen. Het ging om een kwekerij met 270 plantjes. De kwekerij is ontruimd en vernietigd. Een nader onderzoek is ingesteld. Bron: Laarder Courant De Bel
 9. 1472 wietplanten vernietigd Redactie - 8 oktober 2009 HILVERSUM - In het kader van de derde regionale hennepruimdag op rij zijn woensdag in Hilversum en Loosdrecht vijf wietkwekerijen ontdekt met in totaal 1472 platen. De wietkwekerijen werden aangetroffen in een winkel aan de Stephensonlaan (869), een leegstaand pand aan de Koningstraat (333), een winkel aan de Havenstraat (178) en een woning aan de Stalpaertsraat (90) in Hilversum. Een buitenteelt in de achtertuin van een woning aan de Nieuw Loosdrechtsedijk, bestaande uit twee planten met een omvang van twee bij vier meter en twee meter hoog, is net als de andere vier kwekerijen vernietigd. In alle gevallen is een nader onderzoek ingesteld. Dinsdag en woensdag waren er elders in onze regio ook al hennepruimdagen.
 10. Woensdag 07-10-09. Kweekweek: #8. Bloeiweek: #5. Dag: #53. Ik heb 1 Taiga weggegeven en toen bleven er nog 3 over: Greetz, Taiga.
×
×
 • Create New...