Jump to content

Zap

Full member
 • Content Count

  562
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zap

 1. Helemaal eens, echt prachtig. Het is jammer dat het je een beetje boven je hoofd groeit. Volgend jaar gewoon verder op deze grond, tis niet allemaal weg gegooid geld na 1 ronde.
 2. Ik zou er verder niks aan doen :tu Misschien de blaadjes ertussen uit knippen dat het mooi indroogt maar dat is persoonlijk. ijswater, dat vind ik een vreemde tip. Ik denk dat hij het spoelen van je substraat/ grond bedoelt.
 3. Alkaline je heb wel een beetje gelijk ook. Ik vind die uploadmodule een gedrocht, tijdrovend vooral de 1e keer weer. Hopelijk nu beter. Wil een admin die zooi ff verwijderen aub, hele topic maar aub.
 4. ik zie niet waar die foto's heen moeten, eigenlijk ben ik het alweer zat.
 5. Dat is ff lekker, Er zitten 1000en uren in hij heeft er een vermogen aan verdient met die dure zaadjes. Ben al geruime tijd niet hier geweest maar nu ik die droevenis hier lees met die onmogelijke manier om foto's te uppen, en dan terugschalen en weet ik wat meer, anno 20016 kan dat niet. meneer of mevrouw sannie, ruk dan gewoon de stekker deruit,
 6. Het gaat wel heel redelijk dit jaar weer. Heb voor de verandering weer oud zaad gebruikt, het gekochte van afgelopen jaren was vaker geen succes dan me lief is. Dus hoppa, oude grond in alle bakken op die zwarte bak na, das nieuwe lichtmix.
 7. Ik ben razend benieuwd naar jouw autoducks. Ik heb van de 15/20 tal zaadjes er nu 1 met dat aparte blad en die komt slecht in bloei.
 8. Ik ook, het is inmiddels wel al bijna verdacht als je een meter weigert maar het moet maar. En slimme meters kun je uit laten zetten, dan mogen ze er niks mee.
 9. Ik heb een still gemaakt van 60 liter, Ik kom nu tot 93%, dat lijkt heel veel maar het doel was die 96%, Nu heb ik hem gemaakt maar een vriend van me stookt hem ( en ik drink het ) Desondanks heb ik wel een klein beetje wat opgestoken. De voorloop gooi je zeker weten weg, net als de naloop. Tijdens het ruwbranden, 1e stook, van het gegiste suikerprutje, lekker snelle doorloop, 60% ruim als resultaat. Pak je allemaal kleine glaasjes, die vul je met je produkt en zet je opeenvolgend weg, dan ruik je precies wat je hebben wil. en wat je nieuwe kwastenreiniger is. Dan leng je de alcohol weer aan tot ( ik meen) 40% consentraat en dan kunnen wij nu in 1 ruk naar de 93%, met een 60ltr ketel. Dan heb je offcieel geen voorloop en naloop, want die heb je in de ruwbrand al weg genomen. ( wij doen dan ook evengoed die test met liter glazen om te ruiken. Als je suiker giste met bakkersgist is een minimum van 20 graden wel aan te raden, anders kan het erg lang duren. dacht optimaal 27 graden. Weetje wat jij moet doen, ff naar een stookforum gaan, tis een heel technisch ding wat je nodig bent, echt teveel om zo ff uit te leggen. Beter ga je in zee met zon stoker, een liter alcohol is een paar kilo suiker paar kw stroom en een zakje gist, er is geen reden waarom dat duur moet zijn.... behalve die accijns dan. Edit: Potver je brent me wel op slechte ideen zeg... Ik heb ineens een bestemming voor de fluf van de buitenplantjes.... gaaf. Edit 2, in die post van Wernard Bruining. Plastic en alcohol , dat kan niet de bedoeling zijn, als het echt een hoog % is lijkt mij.
 10. Ik vind het vaak maar zozo, bedoel ik kan erin komen dat het best wel kan werken maar vaak zijn de beweringen zo sterk dat ik afhaak. Zoals deze bewering, Cannabigerol (CBG) De cannabinoïde cannabigerol bestrijdt darmkanker en stopt tumorgroei, En zo staan er meer zaken die misschien kloppen maar dat wisten wij zelf ook al geloof ik. Dat het pijn verzacht, helemaal eens maar dat er geen, nul niets aan bijwerkingen zijn gaat er bij mij slecht in.
 11. Buitenplanten niet toppen. Dan krijg je namelijk 2 hoofd toppen en die scheuren geheid in als ze zwaar worden. Probeer het maar eens bij 1 plant, ben je er gelijk van genezen.
 12. Ik ben er al een beetje klaar mee, doe mij maar regulier zaad als het dan toch zaad moet zijn. De ellende die je er van heb niet normaal, ik hoop dat jij mazzel bent want ondanks dat je weet waar je naar moet kijken gebeurd het gvd onder je ogen. Kun je nagaan wat een gemiddelde leek met die rommel moet.
 13. Stoppen met blowen en zoek op tijd professionele hulp mocht het tegenvallen. En laat je als je dit nodig vind helpen door een psygiater dit is niet de juiste plek voor goede hulp.
 14. Ik kweek al jaren in kuipen, buiten. En doe dit zonder af te zuren, meestaql kraantjes water en soms regenwater als ik het toevallig heb in een volgeregende kuip. Nooit afzuren, en gebruik al jaren dezelfde grond btw. af en toe wat nieuws erdoor en als ik denk dat ze op het eind tekort krijgen icm met mooi weer dan gooi ik er biobizz vloeibare voeding bij. Mocht je de grond ook meerdere jaren willen gebruiken kun je overwegen er juist een heel rijke grond te gebruiken en misschien hoef je dan dit het hele jaar niet bij te voeden, hangt een beetje van de plant/pot verhouding af. Oja en ik zaai rechtstreek is de kuip, eventueel een propagater deksel erop als het dure zaadjes zijn en gáán
 15. Ik heb bij 4 adh47 dames 2 mooie mannen laten staan ivm ruimte gebrek en heb prachtige zaden, 6000 stuks, rijpe, tuurlijk had ik ook minder mooie maar dit waren er niet eens zoveel en omdat het autoflower is denk ik dat je de ze vroeg moet bestuiven anders juist veel minder afgerijpt zaad. Maargoed zoveel kwekers zoveel meningen. Ik had wel op een zeker moment de mannen erbij weg gehaald toen ik de bestuiving afdoende vond. Succes.
 16. Als je in Nederland als jij een moestuintje heb, lekker schoon en geen roundup gebruiken en andere zooi, dat is prachtig, echt ik doe het ook. Maar als in die onbespoten piepers de fytoftora toeslaat, (en dat doet het ieder jaar uiteindelijk) spring dit over op het veld van de boer naast mijn akkertje ondanks dat hij wel spuit kan dit vervelende gevolgen hebben als ik niet oplet. Als ik nu ook spuit en mijn tomaten ook zal hij er geen problemen mee hebben maarja... ik wil echt geen zooi op mijn vreten.. moeilijk moeilijk. Daarom mag je in diverse staten in het USA echt geen eens een totmaatje kweken, fytoftora is zeer besmettelijk.
 17. Denk dat je gepakt bent. Een Ripper vervangt na de kraak niet netjes je slot Dus als het er verder netjes uitziet is het misschien de slotenmaker zijn werk en heeft een onverlaat die sticker verwijderd.
 18. Zap

  Planten

  Vooruit, ik zal de stickies ff samenvatten, geen rpobleem. Als je op 12 mei om 10 minuten voor 12, ( snachts natuurlijk) je zaadje in de grond steekt, beetje schuin en er vervolgens overheen piest dan krijg je GE-GA-RAN-DEERD super planten. Echt waar, dat is alles.
 19. Zeker weten, 15 mtr is veééél te weinig Het hangt wel eens van de situatie af maar als het windstil is en een beetje dampig zoals vroeg in de morgen dan stinken ze ongekend en komt 50 mtr toch meer in de buurt.
 20. Ik ben ook zeer geintresseerd in zo,n soort systeem, dan koppelen aan een waterput. Maar wat ik zo niet vind is, waarvan is die wisselaar gemaakt, vind de prijs best pittig voor een wisselaar met fannetje dan mag de regeling wel heel erg goed zijn imo.
 21. Hangt ervan af hoeveel scheppen schimmeltjes en ander onzin erin zit. Ik vind dat voor de beginnende pionier toch wel erg overtrokken allemaal. gewoon beginnen bij het begin en houd het simpel.
 22. Mooi is dat, zelf helemaal hippie lullen over de mooiste dingen des leven en daar gvd een godsvermogen voor vragen Zal maar niet zeggen wat ik daar echt van denk maar het is niet best.
 23. Gerurilla moet je niet al te hoge eisen gaan stellen denk ik. In dat licht is dit meer dan perfekt spul.
 24. Is er ook geen verschil tussen Demi water en gedestileerd water, demi is zelfs ongezond meen ik me te herrineren omdat er echt niets meer inzit. Maargoed, ik weet het ook niet waar je het kan groot kan kopen terwijl het in elk proces gebruikt word.
×
×
 • Create New...