Jump to content

grow24

Full member
  • Content Count

    693
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About grow24

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. @Nielz Dit wist ik nog niet, en ik ben eerst niet van plan geweest in deze tent te kweeken. Ik zal in 1 of 2 beurten de potten vervangen en 50l bakken gebruiken, bedankt voor de tip. Op het begin had ik er altijd iets over de potten (natte handoeken), ik dacht omdat er nu best wel een groot laag groen bovenzit dat het niet nodig is. Mischien dat ik het tog nog zal doen. @tim Knakken heb ik nog nooiet gedaan, mischien dat ik me er nog inlees de komende dagen. Kan dit alleen nog voor de bloei? dus als ze 2 weken op 12/12 staan niet meer? @pablo ja ik was eigenlijk van plan te dieven, maar had de laatste weken weer wijnig tijd. Dit kan ik ook nu nog doen tog? zolang ze maar nog niet meer dan 2 weken op 12/12 staan geloof ik? Tegen spint heb ik deze keer niet gesproeid, maar heb ze goed nagekeken. Ik zal tog nog eens met bugs away gaan sproeien, ben dit vergeten Bedankt voor de tips allemaal Er is nu ook een klein beetje mis gegaan, ze hebben het een beetje koud gehad en het relais had een storing zodat ze ongeveer 18 uur in het donker gestaan hebben hoop dat het niet veel zal uitmaken, er zit nu een verwarming en het relais is vervangen 1 plantje heeft trouwens rare bladverkleuringen, ik zal volgende keer eens goede fotos van haar maken. Zat er volgens mij al sins het begin op, tenminste was dit plantje al vanaf begin aan slechter.
  2. Ik ben tog vroeger begonnen met 12/12 en zal denk ik tog geen echt scrog maken. Ze zijn nu 1 week op 12/12, de 2. lamp zal er binnen kort bij komen te hangen. Ik zal nu ook beginnen met voeding geven geloof ik, tot nu toe hebben ze nog geen bloeivoeding gekregen.
  3. Loopt alles best goed, een plantje ziet er niet bijzonders uit maar deze had ook al op het begin problemen. De rest groeit super, en de halve tent is al bijna vol Die gekrullde bladeren zijn volgens mij van teveel wind zou dit kunnen? Maar dit probleem wordt dalijk opgelost, de inblaas moest hard aanstaan omdat de afzuiglucht niet naar buiten werd geblasen. Ik kan ze het beste nog vaker toppen of niet? Niemand een idee of tipje ? Ben voor iedere tip dankbaar Scrog zal nu ook nog komen, heb er nu bijna alles hier En is er mischien ook een overvoeding? Ik denk het beste ik geef nu 1 week alleen maar kraanwater, en dan mischien nog eens een beetje Stikstof. 28 dagen 18/6 Heel erg lang ga ik ze niet meer groien laten, nog 1-2 weken denk ik ligt eraan hoe het met het scrog lukt, en of me hier nog een tip word gegeven
  4. Plantjes doen het eindelijk goed, er is erg veel verschil te zien in maar 4 dagen tijd Zou ik het beste nu metteen nog eens toppen, of beter nog iets wachten? ik wil nog steeds proberen zoveel mogelijk van de tent vol te krijgen, en ik denk nog zon 2-3 weken 18/6, en dan 2. lamp erbij en scroggen en 12/12. Iemand een tip ? Temp 21-27°c rv 40-70% (meestal rond de 60%) vandaag n-boost gegeven met water, anders aleen nog een keer wortelstimulator 2 dagen geleden. Ieder 30 liter pot heeft ongeveer 1-1,5 liter gekregen, ik denk dat ik de volgende keer pas weer dinsdag ga wateren met nog een beetje start up van plagron. Ph zit altijd tussen 6.0 en 6.5, welke is het beste voor op aarde ? hier dan de fotos : ( Fotos vergelijken, 4 dagen verschil van de laatste update ) Best wel lichtgroen in het midden omdat er zoveel nieuw groeit, maar ik denk de n-boost zal goed helpen nu als het zo werkt hoe ik dit op mapito ervaren heb. Achja ik had de 3 plantjes al 1 keer getopt, de andere wacht ik nog een beetje tot ze op dezelfde hoogte zijn. Maar ik denk dat de 3 planten later wel 80% van de tent in gaan nemen. Getopt heb ik geloof ik nog op dezelfde dag waar ik de laatste update geplaatst heb.
  5. Hier ook weer een verslag van mij, maar deze keer op aarde in 5x30 liter Potten. Mijn laatste Mapito kweekverslag kon ik helaas niet afmaken. De plantjes zijn deze keer niet erg goed geweest, maar na 2 weken 18/6 zijn nu tenminste 3 stuks goed aangeslagen en groeien erg hard. Aarde werd ingewatert met Plagon Start up, eergisteren werd er nog eens een beetje wortelstimulator en nog wat start up gegeven. Voor de rest om de 2 dagen leidingswater met ph 6.0-6.5. Voorgroei met 1 x 600watt dieptrek reflector bal e.v.s.a als ik ze op 12/12 zet zal ik er waarschijnlijk een 2. 600watt bijhangen, ik zal denk ik nog rond de 3 weken voor groeien en misschien een scrog maken zodat ik de tent vol of bijna vol ga krijgen hoop ik. Ook zal ik de komende dagen alvast de 3 grotere planten 1x toppen. Aarde heb ik van 3 verschillende merken light mix, maar heb het vergeten te noteren en heb ze verwisseld Maar zal wel denk ik niet erg veel verschil zijn, voeding ga ik gebruiken van house & garden a+b, en waarschijnlijk shooting powder op het einde. Mischien nog wat aptus booster, maar ik weet niet of deze voor aarde geschikt is Temp : 23-27°C Rlv: 50-65% ( de handoeken om de planten maak ik iedere dag 1-2 keer nat zodat de lv iets hoger is) lamp afstand is nu op ongeveer 45cm, maar er word goed onder geventileerd met de inblaas en nog een klein zwenkventilator. hier dan de eerste fotos van dag 14 18/6 mischien dat ik er wel nog een beetje n-boost bij doe, ze hebben volgens mij een beetje meer stikstof nodig.
  6. Weet je zeker dat er gevulde pitpotjes bij zitten? Want het word per brief gestuurd en ik denk niet dat het er inpast Ik heb er alleen zaadjes besteld, en er stond bij envelop dus ik denk niet dat het erbij zit. Mischien dat ik anders spongepotjes nog bestel http://www.wietforum-shop.nl/spongepot.html of tijn deze pitpotjes zo klein dat ze in de envelope passen ? Mischien dat ik er anders ook nog een of 2 tl bij zet, niet dat de zaadjes ingaan of hellemaal strekken.
  7. Hoi, Ik begin binnenkort weer een kweek op aarde met 5 plantjes, maar ik wilde deze keer uit zaad gaan starten. Nou heb ik al veel gelezen maar ik weet nog steets niet zeker of mijn tl buizen genoeg zijn. ik heb 2x 13watt coolwhite33 tl buizen, en wil er 6 zaadjes onder laten groeien totdat ze onder de 600w ndl kunnen. Ook heb ik geen stekgrond, kan ik gewoon plagron of green label light mix gebruiken? Overal staat dat er extra stekgrond moet worden gebruikt, maar met lightmix zou het tog ook moeten kunnen als ik ze in water laat ontkiemen of niet? Het worden 2 Sugar punch, 2 Shackzilla en 2 killing fields van sannie, weet niet of het soort heel veel uitmaakt voor het ontkiemen. Ik zal nu nog wat verder zoeken mischien vind ik het antwoord nog zelf, maar voor tips ben ik altijd dankbaar
  8. @gorilla dat weet ik nog niet zeker, rond de 60-70 dagen als er geen budrot gaat komen Maar ik denk dat ik het ook in 2 delen ga knippen, mischien dat ik de ene helft iets langer laat staan dan heb ik ook een vergelijk wat een week extra nog uitmaakt.
  9. Hier komt ook weer een update, ik heb de afgelopen weken niet veel tijd gehad en mijn sd kaart is stuk geweest. De dames zijn goed gegroeid ze hebben 3 weken voorgroei gehad en staan nu 17 dagen in de bloei. Temperatuur zit rond de 18-32°c, hoop dat ik de max temp nog iets naar beneden krijg maar de meeste tijd is het 20-28°c. Ec zit ik nu op 1.7, ik zal langzaam verder opvoeren zodat ik rond week 5 bloei op 2.0 ec zit. Tot nu toe heb ik ongeveer om de 4 a 5 dagen 5 cm hoog gevloed, maar ik zal nu waar ze in de bloei zitten weer om de 3 dagen vloeden . Ik had ook beter een net kunnen spannen, nu wordt het nog een echt groot probleem alle plantjes te bevestigen 21 dagen 18/6 1. dag 12/12 Dag 17 12/12
  10. Update van dag 15 18/6 (maandag) Tot nu toe alleen ingewatert en 2 keer een beetje van boven gegoten. Vanaf morgen zal ik om de 2 a 3 dagen vloeden, ec zal ik rond de 1.4 1.5 houden + een beetje stikstof. Deze keer heb ik weer hypro a+b, maar ik zal denk ik op het eind shooting powder toevoegen, volgens mij heeft dit de toppen erg kompakt gemaakt laatste ronde Zwart wit folie heb ik nog steeds niet opgehangen Ik denk dit zal ik morgen wel eens doen Temperatuur 22°c-28°c 3 lampen staan aan, ik denk dat ik zondag de bloei in ga. Ze zijn ook al 2 keer getopt. De 1. week zijn ze bijna niet gegroeid, ze moeten op mapito echt eerst ff aanslaan dan gaan ze als raketten
  11. Hey ziet er goed uit, mar je spreader hangt wel fout om
  12. @mrt Er staat sins vandaag een olie radiator van 900watt, vanaf nu zal er denk ik geen probleem meer zijn en het altijd +18 °c blijven. Had niet verwacht dat het onder de 15°c zal gaan worden, anders had ik hem al eerder aangezet.
  13. Natuurlijk niet als de lampen aanstaan, dan is het altijd 20°c + geweest Afzuiger staat uit, maar het is een kelder dus het is er best koud, wel handig als het binnenkort warm word was ook de min temperatuur op de thermometer, dus ik denk meestal was het wel 15°c+ ook in de donkerphase.
  14. Ja ik had geen zwart wit folie meer, en ik woon zo ver weg van de growshop Maar het zal me wel lukken deze nog te bevestigen, de vijverfolie aan de linker kant moet ik ook nog een beetje verschuiven. Ik had inderdaad beter de plantjes een week later kunnen bestellen, maar timing is altijd lastig bij mij Temperatuur zal nu vast altijd boven de 18°c blijven, dus ik hoop het komt goed Lampen heb ik 1x Spiegelkap + Remote bal 1x Dieptrek bal en 2x Adjust met gewone v.s.a Spiegelkap word volgende ronde ook met een Topshield vervangen denk ik. De vloer loopt ook een klein beetje scheef naar onder links, dus het water loopt precies naar de pomp waar ik een klein kuiltje heb gegraven. de bodem is uit grond dus dit is handig.
  15. Hier komt dan weer de volgende ronde, deze keer met minder planten maar een groter hokje De dames staan nu 5 dagen onder 2 lampen, hoop dat ze nu goed aanslaan zijn nog niet echt veel gegroeid maar dit had ik meestal op het begin. Maar ze hadden het ook koud, 14°c min 22°c max, nu staat de kachel aan als de lampen uit zijn en er branden nu 3 lampen. Ik ben van plan minimaal 1 keer te toppen, mischien wel 2 keer en 2-3 weeken voorgroei te geven. tips wanneer ik het best kan toppen en hoe vaak graag welkom, ik heb zelf nog nooit getopt Zwart wit folie aan de kanten waar nog geen zit zal ik nog proberen aan te brengen, netje zal ik deze keer denk ik niet gebruiken maar bamboes stokken en binden. Dag 3 18/6
×
×
  • Create New...