Jump to content

GreenRider

Full member
 • Content Count

  418
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Positief

About GreenRider

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

464 profile views
 1. @HUFFnPUFF dank je voor de positieve insteek. @ de rest Beetje jammer dit Maargoed niet iedereen kan tegen nieuwe of andere dingen dus ik zal er niet over wakker liggen. In ieder geval bedankt voor de informatie die ik in de eerste instantie heb gevraagd. (en ik zit overigens te wachtten tot m'n planten in de tuin klaar zijn.) Cheers.
 2. /facepalm Ik ben zo gewent om op deze site te kijken als ik cannabis info nodig heb, dat ik gewoon vergeet naar andere sites te kijken. Dank je wel natuurlijk.
 3. Hallo FoolOnTheHill, hmm dat is op zich een goed punt en heb nog eens even de forum regels nagelezen. Ik zie de zin "Wietforum.nl is in geen geval auteursrechtelijk aansprakelijk noch juridische aansprakelijkheid voor content geplaatst door onze bezoekers" staan dus ik ga er van uit dat het geen probleem is verder.
 4. Hoi Vakman, Ik heb inderdaad niet veel ervaring maar dat houd niet in dat ik geen ervaring of kennis heb . Maar sommige dingen ben ik simpelweg vergeten of heb ik nooit gebruikt. Ik zit er trouwens over na te denken of ik die app hier ga uploaden. Een hoop mensen zijn terughoudend om dit soort dingen uit te testen. (En uiteraard met goede reden) Zomaar uit nieuwsgierigheid: Zouden er mensen zijn die dit misschien willen uitproberen / commentaar op willen geven? De app zal toestemming vragen om 2 dingen: Internet en Camera. Internet is omdat ik er een kleine reclame banner in verwerkt heb (Ik zit vrij krap en tja... geld is nodig om te leven. Ik vraag overigens geen geld voor de aanschaf van de app) Maar zonder internet zal de banner niet vertoont worden en kan je de app gewoon gebruiken. De camera toestemming is omdat ik er een zaklamp tool in verwerkt heb. (En dit werkt alleen maar als je android 5.0 of hoger hebt) De software spreekt alleen de LED aan van de camera en verder niets anders. (de bedoeling is dat ik daarbij een microscoop / zoom tool bij implementeer om de trichomen goed te kunnen bekijken. ALS... er mensen zijn die willen testen: elke feedback of suggestie is uiteraard welkom. Hou er rekening mee dat dit voor de startende hobby kweker zal zijn en dat ik misschien niet elke suggestie erin verwerk. (maargoed dat is voor als er daadwerkelijk testers zich "aanmelden" natuurlijk ) **edit** Meh een link toevoegen is zo gebeurt: https://grow-helper.en.aptoide.com/?store_name=greendwellerstore&app_id=30178887
 5. Hey Haipaaltje, ik dacht altijd dat een moederplant iets van 18 maanden kon worden maar meerdere jaren wist ik niet. Elke keer leer ik weer wat nieuws hier Dank je wel voor de informatie en dit zal ik zeker gebruiken.
 6. Hoi Ozzoes, dank je wel voor de info. Oh, stel je er niet al te veel van voor hoor. Ik ben geen programmeur van oorsprong en heb mezelf alles geleerd . De basis van de app is redelijk klaar en ben nu bezig om de database te vullen met info. Het doel van die app is eigenlijk meer een soort "starters" handleiding te maken met basis informatie waarmee je je planten in leven kan houden aangezien ikzelf in feite ook nog een beginner ben en me dit handig leek ipv elke keer heen en weer te rennen naar de pc voor info. Voorlopig bevat het info voor indoor en algemene informatie (outdoor moet ik nog mee beginnen om te vullen) Het plan is ook wat over voeding en ziektes erin te zetten met voorbeeld foto's (maar daarvoor zal ik eerst toestemming vragen aan OP's als ik foto's en text van deze website gebruik).
 7. Is een plant nou een 1-jarige of 2-jarige? (Ter info: ik ben een app aan het maken(op android) met alle basis informatie erin die ik off-line kan opvragen (In nl en eng) En probeer dit zo compleet mogelijk te maken.) En ik ben al een tijdje aan het zoeken maar ik kan die info niet meer terug vinden
 8. Hoi, Geinig topic, Ik ben zelf vorig jaar voor het eerst begonnen met m'n eigen plantjes te kweken maar ik heb de natuur altijd interessant gevonden. Daarom ben ik dit jaar ook begonnen met wat groente en fruit te planten in m'n tuintje. Het is maar een probeerseltje maar Ik heb er evenveel plezier mee als met ik onze hobby plantjes opgroei eigenlijk is me al opgevallen. Voor nu staat er een : rode spaanse peper plantje, 4 preitjes, Een meloen plantje (misschien 2 maar ik weet nou niet of de 2de onkruid is of dat dat het zaad is wat is uitgekomen lol) komkommer Tomaat thijm pepermunt basilicum peterselie Bij elkaar op misschien 1m2 grond. Verder heb ik veel planten met kleur/bloemen in de tuin. M'n digitalissen zijn b.v. al 1,5 m En ik heb geloof ik al 30-40 slakken gesloopt in de afgelopen 2 weken...... takke beesten Ze hebben 2 v/d 3 meloen planten letterlijk met de grond gelijk gemaakt. Ondingen.... (ik had 3 meloen plantjes en meloen zaad) En ik kan je wel zeggen dat nu ik zo ermee bezig ben , dat er ook al plannen voor volgend jaar beginnen te vormen
 9. http://www.allekabels.nl/adereindhuls/31/1080476/adereindhuls-krimptang.html Je kon het zo zelf opzoeken maar hier is het: 180 euro bij die zaak. ik heb niet naar andere websites gekeken. Maar ja ik had soms niet helemaal de ruimte om dat bij sommige van die klemschroefjes te doen met zo'n tang met 4 hoekjes, vandaar dat ik het wel moest draaien om het mooi rond te krijgen. Anyways je kan het waarschijnlijk wel goedkoper vinden maar dan moet je zelf gaan zoeken.
 10. Ik vond dat plaatje op dezelfde website die @lostchild hier aangaf. Die kost een hoop kan ik je al vertellen Ik heb een tijdje geleden 1tje gehaalt die 4 van die hoekjes heeft. Het word niet in 1x rond maar een kwartslag draaien en nog een keer knijpen gaat redelijk. Die kreeg ik voor 35 euro ofzo mee bij een groothandel.... Hmm kon ook ietsje meer zijn dan dat maar het was onder de 50 euro.
 11. Een electricien. ( of een groothandel in electrische componenten) Dat is waar ik ze gehaald heb. Je hebt er wel een speciale tang voor nodig om die dingen goed te kunnen bevestigen dus dat komt er wel nog bij.
 12. Ik herinner me trouwens ook dat je erop moet letten wat voor soort verf je gebruikt. Hier ben ik niet 100% zeker van maar je moet ahgi verf op waterbasis gebruiken anders kan je het probleem verergeren . (Zou iemand dit kunnen bevestigen?)
 13. Je potten/planten moet je (om je groei van je planten niet onderbreken) proberen om minimaal op 18 graden te houden in de nacht. En met lampen aan zal dat dus altijd meer zijn. Dus hoe dan ook die lijm word verwarmt. En jij hebt geen mdf daar maar spaanplaat dus daar zit helaas die lijm in die schadelijk kan zijn voor de planten. Je kan het uiteraard proberen met een vuilniszak (bevat geen weekmakers) maar het makkelijkste is verven en dan ben je er tenminste zeker van dat dat geen storende factor kan zijn.
 14. Ach m'n kast zag er toch niet uit van binnen en een likje verf kon het goed gebruiken Maar thnx voor de info OR.
×
×
 • Create New...