Jump to content

2meter100

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 2meter100

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    gewoon een smoker, die wil weten hoe de Nederlandse Tover-groenten gemaakt worden :) <br />
  1. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. Hmm, ik lees aandachtig mee ( al ben ik geen rekenkundige :/ )... stel; 2 lampen 600 W/ afzuiging 1000 m3 -=> passieve inlaten 2 x 12,5 cm zijn dus te weinig? of minimaal 2 x 25 cm doorsnee? Wat raadt men aan; actief (zou niet `natuurlijk` zijn in zo`n kleine ruimte 170 breed/ 200 lang/ 220 hoog) of passief (maar om dan nou 12 gaten te gaan maken?) ik lees hopelijk wat verstandig is... Keep on smoking!
  2. klopt, ik kon niet een recentere versie vinden van Hasholie maken met alcohol... ben nog maar 3 dagen lid , moet alles nog uitvinden ...\ Maarre... 10 dagen dus... Hoeveel gram zou jij/jullie in 5 liter stoppen? Thankss.. (ik kijk nu ff bij BHO, weer iets geleerd, weet niet eens wat BHO is -> er gaat een wereld voor mij open..)
  3. Vrienden van de Groene Plant ik heb een vraag.. internet zou internet niet zijn als er over 1 onderwerp verschillende meningen bestaan.. Ik heb 5 liter inwendige alcohol (dus voor consumptie) Via via zou ik plantafval kunnen krijgen. Nu is mijn vraag; Hoelang moet het bladafval nou in het alcohol zitten? --> ik las op WF ,volgens mij, dat het er 3 weken in moet zitten + zo nu en dan doorroeren. en op een andere forum las ik dat het plantafval er juist een paar uur in moest zitten.. Dus dat is de vraag; 3 weken of een paar uur ?! Thanks to all !! Keep on smoking...
  4. Een heel goedendag! Tja, om in t kort te zeggen wat ik hier doe; ik rook al jaren tevreden m`n snakies en hoorde via-via van deze site en kon hier zien hoe alles in z`n werk gaat... Respect daarvoor dames en heren dat jullie zo `open` zijn !! Misschien in de toekomst m`n eigen grow, maar momenteel is het niet mogelijk (geen ruimte ) ik kijk graag in de galerij voor de kwekerijen -> de meeste zijn super! verder bestaat m`n nickname uit m`n lengte en gewicht Als er verder nog dingen belangrijk zijn om te vermelden, hoor ik het graag ! Groet uit het Noorden en keep on smoking!
  5. ik lees aandachtig het desinfectie-verhaal door, maar is altijd nodig? ik bedoel; ook als je een hok bouwt (op grondzeil/ niet op beton), de wanden zijn van iso-platen die ff buiten hebben gelegen. en het héle hok wordt van binnenuit rondom in de zwart-wit folie gemaakt.. is het dan ook nodig? keep on smoking !
×
×
  • Create New...