Jump to content

RastaPasta2009

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About RastaPasta2009

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

297 profile views
  1. Mensen mensen,.. er is een aardige discussie ontstaan! Foto's ben ik nog aan het proberen te maken,.. maar het is erg moeilijk om het scherp te krijgen,.. Ik heb over een uurtje een afspraak om het helemaal door te laten lichten Of het echt om te verzwaren is weet ik niet,.. gezien de hoeveelheid zal dat niet tientallen grammen opleveren,.. ik denk eerder dat het is gedaan om het mooier te laten lijken,.. Heel makkelijk om een antwoord te geven waarom koop je het toch?! maar zo simpel is het allemaal niet,.. Ik onderwerp mijn wiet aan uitvoerige testen en daarom kwam ik er ook achter! Degene die het sample "gerookt" had vond het prima,... !! waarschijnlijk goeie sample!! maar ik ben er druk mee bezich!! Misschien word er wel helemaal niets vreemds opgemerkt,.. maar ik neem geen risico's meer! De wiet is ondertussen retour en ik heb een sample voor onderzoek!! Mochten er mensen zijn met dit soort ervaringen!? ik wil dit alles gaan bundelen en in kaart brengen waar wat vandaan komt!! Dus rook / brand verslagje foto's zoveel mogelijk info + sample!! Dan kunnen we gaan onderzoeken of er een structuur of continueiteit is te vinden ! Voelen mensen daar voor? of gebeurd dit op te kleine schaal om een groot onderzoek in te stellen?! Dan kunnen we elkaar waarschuwen voor de veel te slinkse werkwijze van al die Euro criminelen! We moeten er in ieder geval voor zorgen met zijn allen dat we beschermen wat we hebben,... en dat is in een hoop 'hobby' gevallen een goed produkt! Geweld lost niks op,.. (ook al zou het wel lekker zijn, af en toe!) maar het creeeren van een zwarte lijst is toch niks mis mee?! Groene groente en tot later vandaag!
  2. @ groengoud,.. ik heb geen vergroter nodig om te contateren dat er iets niet klopt ik zie het spul en weet dat het er niet hoort,... mijn gevoel! als ik het vergroot zie ik nog steeds het zelfde,... ik kan niet bepalen WAT de stof is snap je?! maar bedankt voor de tip,.. Ik ga het morgen ochtend in het lab laten onderzoeken!! en hou iedereeen hier op de hoogte @masterbud - ik herken er geen wiet meer in,... en andere om me heen zeggen mhwa lkkr wietje?!@!@#$%^&%#$@ WTF,... ben ik de enige die ziet dat ik besodemieterd word?! De meeste blowers roken wiet,.. zoals ze ook het NIEUWS op tv aanschouwen en ervan uit gaan 'de waarheid' te horen. Als deze wiet vervuilt is,... krijgt het een gezellig staartje !
  3. hahahaha wat een verhaal man!!! Die stumpers weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen,... Ik zou lekker een grote tak midden in je kamer laten hangen met een gram of tien eraan!! gewoon als versiering aan een lamp hangen! En als ze je dan komen ontmantelen!!! zoals dat in het vak jargon heet! En de criminaliteit weer een flinke heut willen uitdelen!!! zeg je dat je wierrook voorraad op is en het nu maar even doet met dit spul,.... Ik zie het voor me!!! HEEEEERLIJK Nee meneer agent + arrestatieteam eod en bvd ik kweek geen wiet hoe komt u daar bij1? ik liep over straat en rook een heerlijke geur,... ik ging opzoek naar de geur en kwam zo'n drugsplant tegen!!! ik heb er een takje afgebroken om me huisje lekker te laten ruiken!!!! of een leuke wietpoerie schotel in je toilet!!! HAHAHAHAHA hou ons op de hoogte!!! ik ben voor meer groen op straat!! GRtZ
  4. ik heb het binnen-gekregen! een k,.. DUS,.. zonde geld!! maar ik breng het zo weer terug!!
  5. De eerste reacties zijn snel binnen!! bedankt jongens! Ik vertrouw het voor geen meter en rook het niet op! AL IS DIT WEL BIJ EEN BIOLOGISCHE KWEKER GEHAALD,.... ???? hmm hmm ik word er ook niet echt stoned van maar hoesten doe ik er niet van,... misschien is dit een ideaal middeltje om te verzwaren!!!! Heb gebeld ga het morgen ochtend laten testen! Ik hou jullie op de hoogte,... En als het vuile wiet is ga ik alsnog foto's maken voor iedereen hier op het forum,... Lets do some good!! Ik vind het schandalig wat er gebeurd vandaag de dag!!!! Groeten! @carpe diem Ik denk inderdaad dat ik iets op het spoor ben! maar geloof me dat er problemen gaan komen als deze shit niet goed is!!! DOOD aan de klootzakken die ons vergiftigen!!!
  6. Beste mensen !! Ik heb gisteren een wietje van iemand gekregen en ben er niet helemaal zeker van of dit helemaal zuivere koffie is! Ik heb geen foto's die ik kan laten zien maar zal het zo goed mogelijk uitleggen! Ik heb de zak geopend en wat bleek,..? VOCHT! niet nat maar een beetje condens vorming in de zak wel zichtbaar maar geen druppels ofzo,.. die wiet zweet nog een beetje! De geur is ok maar ik denk dat ik het vocht ruik,.. de weed ruikt muffig! als ik wat wiet brokkel dan brokkelt het goed maar er blijven allerlei kleine, glinsterende, gekristalliseerde stukjes op mijn vingers achter. Als ik 1 van die stukjes tussen mijn nagels fijn druk dan spat het uit elkaar net als dat met suiker kristallen gebeurd! Dit hoeft in mijn ogen niks te betekenen MAAR,.. het viel me direct op en leek me onnatuurlijk omdat het een soort onnatuurlijke vormen heeft,.. ! Toen ik een top op een zwart vel papier klopte vielen er ook diezelfde stukjes uit plus wat bruine haren en een beetje groen! Is dit suiker ,.... ? ik denk het niet! als ik van het spul op me vinger heb en het proef,... proeft het bitter zurig! of is dit nou gewoon de THC!?? want,.. als ik het ga roken: dan proeft het houterig kruidig zurig,.. en scherp op je tong??!!!#$%%&^ De wiet zelf ziet er mooi uit mooie bruine haren maar een beetje lossige structuur! je ruikt ook vaak alsof er zaadhulsjes tussen zitten!!(die rara penetrante zaad verbrandings lucht, je kent het wel,..) maar geen zaadje te vinden in de wiet! dan zie je als je de joint neerlegd geen constante verbranding maar telkens van die kleine (explosies, weet niet hoe ik het anders kan noemen,.. als of er gas vrij komt en dat ontbrand,..) komt dit door het vocht?? zoals het lijkt is de verbranding dus niet optimaal en krijg ik aan het einde van me joint een lange harde as top,.. die ik bijwijze van spreken tussen de vingers kan nemen en af kan BREKEN! ja we hebben het nog steeds over as!! als ik de as in mijn vngers heb en er in knijp,.. knijp ik het stuk vergelijkbaar met een stukje beschuit! iemand enig idee wat dit kan zijn,.. gaarne serieuze reacties want het baad me wel zorg! Alvast vriendelijk bedankt! RP
  7. Zelfs Rasta snapt het! MAAR wat is dan de toegevoegde waarde van die FUCKING STICKY,.. als men nu een topic plaatst over bladluizen en bestrijding weten mensen niet hoe hard ze weer moeten schreeuwen dat mensen de sticky's moet doorlezen enz.!! Laten we deze,.. ondanks dat ze ZO OUD zijn dan gewoon een beetje bijhouden!!! OF zeik niet over nieuwe topics met oude problemen!! ZO,.. dat wilde ik ff kwijt! Groente!
  8. bedankt allemaal voor de reacties,.. ik weet niet welke diesel het is die ik had,.. hij smaakte wel goed en ffect was ook goed,.. vind deze zelf ten opzichte van pp minder zoet en wat kruidiger,.. voor de pp was ik 3.9 lichter en voor de diesel 4.1 maar vind zelf uit eindelijk de pp beter,... het was wel een erg goed pptje,.. vrij lastig!! Cheers!
  9. tnx voor je reactie lostchild,.. dus ik zou eigenlijk meer voor een goeie pp moeten schuiven als voor een dieseltje?
  10. Beste vrinden,.. Ik vroeg mij af hoe de diesel zich verhoud tot pp. Diesel is toch niet het neusje van de zalm? ik vond de diesel die ik laatst haalde erg duur hier op het dorp! ,...ik overweeg nog een andere brandstof! laat me iets weten als je op de hoogte bent van de brandstof markt,..! Groetsels,... Rasta
  11. Beste vrinden,.. Ik vroeg mij af hoe de diesel zich verhoud tot pp. Diesel is toch niet het neusje van de zalm? ik vond de diesel die ik laatst haalde erg duur hier op het dorp! ,...ik overweeg nog een andere brandstof! laat me iets weten als je op de hoogte bent van de brandstof markt,..! Groetsels,... Rasta
  12. hoi 1 afzuiger altijd laag laten draaien tot lamp aan slaat! dan omhoog toeren 2 vent idem 3 lezen lezen lezen!! hier op forum genoeg te vinden succes,..
×
×
  • Create New...