Jump to content

Bashb

Members
  • Content Count

    159
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bashb

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 02/28/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Jammer genoeg werkt de link naar mijn laatste kweekverslag niet in mijn onderschrift. Heb er al meerdere forum mods over ge-PB'ed maar nog geen reactie mogen ontvangen
  2. de 3 potplantjes zijn ivm rot en spint zo goed als kaalgeknipt, heb inmiddels ook al een begin gemaakt aan het knippen van de aardeplanten, ook ivm spint. Volgend jaar mezelf maar eens gaan wapenen tegen de spint, nu iedere keer die rotte plekjes uit de mooie toppen moeten knippen-.
  3. er waren wat toppen die lichte rotplekjes begonnen te vertonen, de plantjes blijven voorlopig nog even staan maar wanneer er kleine plekjes rot te zien zijn knip ik de hele top er meteen af. Daarnaast worden ze vanaf morgen bijgelicht met 2 450W lampjes, voor de extra bloeiboost. @Alu, Ik heb gisteren en eergisteren een paar sampletopjes geknipt en onder de microscoop bekeken, ik zag mooie amberkleurige haartjes wat volgens mij betekend dat die topjes behoorlijk knipklaar waren. @Latin, zeer zeker een lekker rokertje, al meerdere jaren dezelfde NL Stekjes, en begin steeds meer te leren. Dit jaar voor het eerst begonnen met voeding, en daar ook een hoop van opgestoken. Zit te twijfelen om volgend jaar over te gaan op zaadjes, of nog 'n jaartje stekjes te pakken. Denk dat het wss het tweede word, om nog een jaartje ervaring op te doen.
  4. Buitenkweekjes zoals deze, leveren die significant meer op dan binnekweekjes? De kwaliteit/smaak zal ongetwijfeld wel beter zijn dan de gemiddelde binnekweek toch?
  5. Leuke plantjes, ik ben zelf ook bezig geweest met Northern Lights, check anders mijn verslag ook eventjes. gr
  6. Mijn buitenkweekje begint tegen een einde aan te lopen, de 3 planten in pot zijn zga knipklaar. Jammer dat er zo weinig feedback op mijn uitgebreide fotoverslag is gekomen, misschien dat onderstaade foto's nog wat reacties opleveren: 2 van de 5 NL's die onder een afdak af aan het bloeien zijn, je ziet in de structuur van de plant dat ze mooi getopt zijn en dat gaat hopelijk voor een goede opbrengst zorgen de andere NL in pot, onder een ander afdak om hem te beschermen voor de storm die we vannacht/morgenochtend over nederland heen krijgen Paar BUDshotjes
  7. Alle planten hebben volgens mij wat last van het wisselvallige weer en de schommelende temperaturen, beetje stress hier en daar. Aardeplant met de afgebroken tak blijft het verder ook prima doen. binnenkort weer een foto update.
  8. Zal wel meevallen toch? Dat politieavontuur was al in juni, en zijn laatste update is van 11 Juli. Ben iig wel benieuwd naar een update.
  9. Inderdaad, mijn planten buiten staan sinds een weekje in de bloei. Onder de natuurlijke omstandigheden van dit moment heeft het dus totaal geen zin om die zaadjes te planten. Volgend jaar in april/mei, gewoon bewaren dus
  10. Helaas ook vannacht een flinke tak van een van de aardeplanten afgebroken door de harde wind. tak is inmiddels gestut maar heeft vrij weinig kans van slagen ben ik ban. Gele blad in het potplantje is niet verminderd ondanks het bijvoeden. Iemand suggesties over de gele bladeren?
  11. U ziet: Canna Terra Vega 1L Canna Terra Flores 1L PK13/14 1L Atami Bloombastic 100ML
  12. Plantjes doen het redelijk goed ondanks het mindere weer deze week. De drie planten in pot hebben wel wat last van paarse steeltjes, wat zover ik weet door stress veroorzaakt wordt, kan ik iets doen om dit te verhelpen? Of moet ik ze gewoon rustig laten staan waar ze staan en regelmatig water geven? Hopen dat dat in ieder geval nog een beetje weg trekt. Daarnaast heeft 1 van de 3 planten in pot redelijk veel last van geel wordend blad, wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn? Foto's: Gele bladen bij 1 van de potplanten Paarse steeltjes bij potplantjes Close-up van een mooi groeischeutje Één van de twee planten die in volle grond staan Volgens mij wat sprinkhaantjes oid op mijn aardeplant, zolang ze niet van mijn plantjes eten laat ik ze maar lekker zitten 2 geknakte toppen, op de 2e foto kun je ook goed zien dat de topjes mooi naar boven toe blijven groeien. Nog wat geknakte takjes:
  13. Beste beginnen met toppen na de 6e internode volgens mij plantjes zijn nog klein, maar ze zien er goed uit.
  14. zou me er ook niet al te druk over maken. ziet er allemaal top uit. grappig dat je je topic begint met de zin: ik ging er eigenlijk vanuit dat het zou mislukken, zolang je die planten water geeft, mislukt er niks.
×
×
  • Create New...