Jump to content

Roald

Members
  • Content Count

    102
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Roald

  1. Zo he, wat een oerwoud. Prachtig! Ik snap wel dat het net wat groter uitpakt dan je zou hopen, maar dat is een klein schoonheidsfoutje als je kijkt naar hoe sterk en gezond je dames daar staan.
  2. Snap ik. Ik heb ook bewust gewacht met de laatste foto's tot ze hoog en droog hingen
  3. Ik heb de dames getrimd en ondersteboven gehangen vanwege toprot in de mooiste Banana Blaze. Ik was er redelijk op tijd bij, dus de schade is enigszins beperkt, maar het is niet leuk om hele stukken uit die prachtige toppen te moeten trekken. De weersverwachting was niet dusdanig dat ik de indruk had dat doorbloeien meer grammen zou opleveren dan nu oogsten. Kijk en oordeel zelf. Nog wat random foto's van de oogst. Over de opbrengst van de grootste Banana Blaze ben ik tevreden. Zeer mooie plant, dikke toppen. Zal vast wel wat grammetjes opleveren. Ik zou de soort echter niet weer kopen omdat de stabiliteit echt ver te zoeken is. 3 planten, 3 totaal andere pheno's waarvan er slechts 1 echt mooi is. Niet tof Dutch Passion. Over de Girl Scout Cookies ben ik niet echt tevreden. Ze moeten wel ontzettend lekker smaken wil ik nog een keer zaden van 420 Fastbuds kopen, want ze zijn pokke duur en opbrengen doen ze niet. Wat stokkige plantjes, redelijk fluffy toppen, 1 van de 4 is een dikke achterblijver die helemaal niets doet. Ik ben benieuwd hoeveel grammen eraf komen, maar ik stond ze lichtelijk chagrijnig te oogsten. Moet wel zeggen dat er totaal geen rot in zat nog en dat de paarse kleuren echt mooi zijn. Van links naar rechts: Girl Scout Cookies en Banana Blaze De grootste Banana Blaze. Absolute unit. Al met al denk ik dat ik weer een mooi voorraadje voor komend jaar heb. Mag ook wel want vorig jaar is deze week op gegaan. Wat een timing haha.
  4. Ik ben heel benieuwd Sunbeam. Laatste foto's zijn alweer bijna een maand geleden
  5. Mooie plantjes hoor. En het is eens wat anders, zo'n a-chronologisch kweekverslag
  6. Ze staan er mooi bij. Wel wat laat kwa bloei, maar met een mooie nazomer moet er een mooie oogst te halen zijn. Nu maar hopen op zon
  7. Vol verwachting klopt ons hart. Duurt nog wel een 2 - 3 weken. Ze pakken nu nog lekkere zonnestraaltjes mee
  8. Mooie plantjes Chalawan. Wel bijzonder die OG Kush. Het lijkt wel een palmboom zo als hij daar staat. Heb je een idee hoe dat zo gekomen is?
  9. De eerste bloeiharen beginnen bruin te worden en ik heb de dames voorzien van een nieuw kapsel voor wat meer lucht en licht in de plant. Daarnaast ben ik nu ongeveer 2 weken aan het opbouwen met Biotabs PK 5-8 en ruwe rietsuiker.
  10. Mooie struiken. De calmag ken ik niet, benieuwd of dat effect heeft. De guano mix zal de dames in ieder geval wel lekker smaken
  11. Ik heb geen idee, maar persoonlijk zou ik niet afwachten wat eruit komt en ze verwijderen. Mooie planten nogsteeds
  12. Aarde is prima te spoelen. Zeker als het geen aarde is. Je kan er spul in spoelen (voeden) en dus ook weer uitspoelen. Zo lang het maar oplost in water.
  13. Ja niks. Ik zat er dus naast. Das dus juist de grap. Hij vraagt mij om advies. Ik geef hem advies. Hij blijft maar doorgaan over een magnesiumtekort. Ik vraag hier meer advies. Hij krijgt meer advies. Doet uiteindelijk toch maar wat hij al wou doen... En hij heeft gelijk. Maar dat hele proces maakt em wel een droeftoeter.
  14. Ik heb hem gezegd dat hij moet spoelen, maar omdat hij een eigenwijze droeftoeter is heeft hij dat niet gedaan. Hij was overtuigd van een tekort aan magnesium en heeft ze koemest gegeven. Ik moet tot mijn grote spijt (en verbazing) toegeven dat de schade niet verergerd is en dat de dames direct weer aan het werk zijn gegaan. Probleem opgelost dus.
  15. Er valt nog niet veel te vertellen sinds de vorige update, maar ik heb wel een zwak voor verzoekjes van m'n fans. Dus bij deze sexy foto's met een paar risqué close ups Wat zijn ze mooi hè?
  16. Ja het weer is de afgelopen weken niet geweldig geweest. Echt rot weer om het zo maar te zeggen. Heb je er een redelijke opbrengst vanaf of was het te vroeg / te veel rot?
  17. Poe, beste struiken man. Ze staan er zeer mooi bij. Vind de bladschade nog wel meevallen na het weer van afgelopen periode. Dat wordt genieten over een tijdje
  18. Ik plaats dit topic voor een vriend van mij. Hij heeft een account geprobeerd aan te maken, maar die wordt om de een of andere reden niet geactiveerd. Hij heeft 6 planten staan, 2 Superbuds, 3 Sticky Beasts en 1 Star Ryder. Ze staan op 3 verschillende substraten. 2 beasts staan op pokon potgrond met kokos. De andere beast staat op allmix zonder perlite. De Superbuds en Star Ryder staan op allmix met perlite. In alle potten is een hand kalk meegegeven, bij de Superbuds en Star Ryder 2 handjes. Ze hebben allemaal dezelfde problemen. Ze staan al een paar weken stil door het slechte weer, dus dat is al niet bevorderlijk. De oudste planten zijn 2 weken geleden begonnen met verbrande puntjes en her en der bladschade wat nog het meeste wegheeft van roest, maar eigenlijk niet snel uitbreid. Ze zijn vorige week behandeld met spiritus en groene zeep omdat er beginnende schade was van een mineervlieg. Dit lijkt de bladschade verergerd te hebben. De bladschade neemt nu snel toe en er moet wat gebeuren anders zijn de planten over een aantal dagen afgeschreven. Wat kan hier de oorzaak van zijn en wat kan de oplossing zijn? Ik zelf denk aan overvoeding door het slechte weer. De planten nemen immers niets op omdat ze stilstaan. Ik heb hem aangeraden om de planten te spoelen, maar hij wil graag ook andere meningen horen.
  19. Ik weet niet of linkjes plaatsen mag, anders excuus modjes. https://www.postdrogist.nl/driehoek-zachte-groene-zeep-900-gram Deze hebben 900 gram groene zeep voor €2,30. Verzenden naar België doen ze voor €5 volgens mij. Ik heb in een ver verleden ooit eens één zo'n pot gekocht en hij is er nog altijd
  20. Ik heb weer wat foto's gemaakt van de dames. Ze staan allemaal volop in bloei, maar dat schiet niet echt op met het weer de laatste tijd. Let niet op de puinhoop die m'n tuin nogsteeds is, de aanleg zit niet mee. Alle dames bijelkaar. Deze dames lijken het naar hun zin te hebben. Deze dames aanzienlijk minder. Heeft iemand enig idee wat het blad hier aantast? Tot slot, de achterblijver is echt een heel zielig plantje.
  21. Of ze heeft de ballen verstand van wiet... Of ze vind het juist maar wat mooi om te zien. In beide gevallen, prima situatie om in te verkeren. Sluit me aan bij hierboven, pas op met die schilders.
  22. Welkom op de outdoor pagina Mooie verzameling planten. Ze staan er zeer mooi bij. Mooi om te zien dat je op een biologisch mengsel kweekt ook.
×
×
  • Create New...