Jump to content

GANJAFARMA

Full member
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About GANJAFARMA

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Goedenavond peeps, ff tussendoor vraagje..nog last van de kutspint ..Kan je plant vitality icm roofmijt gebruiken? Pics volgen nog
 2. Je topicje ff doorgelezen..live of à farmer is Not without difficulties ..succes verder bless
 3. Wow ph it is beautifull ..hoe deed je met ventilatie tijdens het verduisteren?
 4. Lekker topic ..Ik ben er dit jaar niet aan toegekomen maar ga het volgend jaar zeker doen..Waarom neem je niet 1 Amnesia of s5 g13 met weinig blad .. Dit zijn mijn chemdogs van vorig jaar in de volle grond ,, het waren er drie en heel veel buig bind en knakwerk anders waren ze veel hoger geworden. @ weetje hoe verduisterde je ze dan en zorgde je voor ventilatie..Waren ze in de volle grond of had je een bak gemaakt..Bless
 5. Toch weer even een tussen update..paar dagen geleden was ik bezig om de girls te checken en zag wat spint onder het blad.. Ik heb vandaag met hulp de girls in een koude bad plant vitality gedaan om ze te verdrinken en daarna zagen ze der moet ik zeggen nu ze weer onder de lamp zijn lamp aan er lekker verfrist uitzien ..ook nog wat bacto gegeven als opkikker tegen het koude badje..Ziet er echt lekker uit..Ik heb pics gemaakt met een IPhone alweer sorry..Bij deze nogmaals de girls uit de tent na het vitality badje Knoflook plantje geworden lol uit de pot gehaald en apart geplant Bless keep dem green !
 6. Zo zien de chocolate rains er nu uit En dit zijn de kushies Bless keep dem green!
 7. Gaat wel lekker nu toch bosrand verslag even doorgelezen succes laat alles vanaf nu probleemloos gaan man bless keep dem green!
 8. Thanx bosrand .,ja klopt familie van mijn andere schatje sour diesel with the zweet taste alhoewel niet iedereen ervan houd.. Bij deze zal ik direct een update plaatsen..het gaat wel lekker met de girls temp lamp aan 27.5 en uit 21 graden..ik ben geen spint meer tegengekomen en blijf preventief spuiten..om stroom te besparen heb ik de chocolate rain zaden uit de andere tent gehaald en bij de kushies gezet wel heb ik de aarde van de chocolates besproeid met plant vitality en wanneer ik ze terug plaats ga ik nog een stevige behandeling plant vitality geven en erin onderdompelen..ik heb de lamp hoog hangen en ze zien er niet echt bossig bossig uit zoals een stereotype og kush zit wel een strekje in mede gedaan doordat k weet dat ze in de bloei niet echt strekken ..maar de strkkenboer weet zeker dat het kush is..we zullen zien ..ik rek nog een week tot zaterdag en dan beslissen hoe groot ze zijn om ze vervolgens dan in de bloei te gooien..er zijn ook nog twee chocolate cheese aan het ontkiemen..dus om het even samen te vatten weer zijn de chocolate rains nu in de tent van de og kush op visite genoeg geluld pics..de pica's zijn van vandaag iPad doet raar kan de bbcode niet kopiëren () overschakelen naar de laptop die aan het updaten is ()
 9. thanks dilago zag een oud verslag van je ook met tien kush..wat vind jij van de bloeifase van ze..nauwelijks strek he..heb nu de lamp sowieso bal tijdje wat hoger hangen zodat ze wat kunnen strekken..en de stekkenboer zei het is kush maar de opbouw van de girls vind ik ze niet echt op kush lijken..maargoed we wachten het af..ja k weet nog niet als k van beide de tijd heb om het verslag bij te houden maar ik zal nog wat pics maken van de chocolate rain.,alhoewel ze het zaadknopje nog moeten wegdrukken lol dat kennen we wel toch haha ..anyway enjoy di saturday and keep dem green Bless
 10. Zo hard gewerkt afgelopen uren..tent uit elkaar gehaald spullen ingepakt en naar andere locatie gebracht..in elkaar gezet de chocolate rain onder de gavita gegooid weer naar huis gegaan..nu bezig met een kush draaien en net de freebees chocolate cheese in water gedaan omdat ik die bij de chocolate rain ga zetten..pics komen nog..ik weet niet als ik van beide een verslag zal bijhouden..we zullen zien pics volgen nog bless keep dem green !
 11. Gorilla nice kweek man ..ik heb je strawberry verslag ook gevolgd wel offline ..deze kweek is ook nice geworden man geniet ervan bless di farma keep dem green!!
×
×
 • Create New...