Jump to content

pietermaster

Members
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pietermaster

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sorry voor de lange afwezigheid, heb het druk. Als ik hier zo naar kijk zullen jullie opkijken van de foto's van deze week. De bloeisymptonen zijn er (zit in de Vegatieve Fase). Ze zijn ontzettend gegroeit, eentje word bijna te hoog . Jammer genoeg is heeft de ahterblijver weinig tot niets gedaan. Heel misschien dat ik die nog weghaal! Foto's komen deze week, ik laat ff zien dat mn kweekje nog staat! Don't forget me! Grtz
  2. Dag 34 @Elmo2007 Het gaat nu goed hoor, heb net even 2 fotos geschoten. Heb ook niet veel te melden, dus hier de foto's Er komen overal al zij vertakkingen en zie met de dag verschil! Voor de rest zijn er geen gele bladeren meer ( alleen onderaan, maja spreekt voor zich. Ze zijn mooi groen geworden. Grtz!
  3. Dag 28.(oké officieel 29 ) De plantjes zijn mooi groen gekleurd sinds ik Canna Coco gebruik! Deze foto is van gisteren: Ze zien er nu weer gezond uit en groeien snel, als het zo doorgaat ga ik volgende week bloeien. Hier nog wat foto's van vanmiddag: Verder niet echt veel meer te melden. Dussee.. dit was het Grtz.
  4. Kleine update. Voeding is aangeschaft Coco A en Coco B. Volgende week haal ik er nog wat voeding bij. De plantjes gaan nu wel beter, ze groeien eindelijk wat (na wat opstartprobleempjes). Hier nog een foto van een paar dagen geleden. Dag 22. Ik weet het ze lijken wat geelachtig, best raar want ze zien er veel groener uit (zal weld oor de flits komen en had de lamp uit). Anyway heb netw eer even gekeken en het gaat ontzettend goed. Volgende week wel en grotere update, als er nog belangstelling is voor dit topic dan.. Grtz!
  5. Dag 18! Heb vanmiddag Coco A en Coco B gehaald. Ik weet niet of dit te vroeg is aangezien ze nog maar 18 dagen zijn, maar ze worden geel en groeien langzaam (maatje van mij heeft een week later geplant en die zijn wel 6x zo groot nu). Het enige verschil is de grond (hij heeft Plagron). Dat was ook mij planning, maar ikv ind Kokos nu wel een leuke uitdaging. Mijn enige vraag is eigenlijk of ik kan beginnen met voeden vandaag? T lijkt me nodig! Grtz!
  6. @Ooggetuigen Ja het gaat om plagron grond @Soca De lamp hangt nu eenn stuk lager @Elmo2007 Bedankt , Deze lamp geeft niet zo heel veel warmte af. Zit ook met het nadeel dat mn ventilatie kapot is, dus heb nu een oude ventilator in gebruik. ik ga vandaag of in ieder geval deze week (hangt van wat dingen af) zelf Plagron halen denk ik. Ik moet toch langs de grow voor voeding (dan heb ik dat ook alvast). Als het zover is drop ik wel een foto 9denk dat ze dan gelijk in grotere potten komen.
  7. Ik wil wel gaan voeden, maar ze zijn nog geen 2 weken uit het zaad. Lijkt me wat te vroeg? Ik kan wel andere aarde krijgen van een maatje dat is aarde van de growshop.. ik wil dat ook wel maar kan ik ze van cocos naar die grond overzetten (cocos was een klein ''foutje'' ).
  8. Ja ze worden indd lichter, daarom vraag ik me af wanneer ik kan beginnen met voeding? Het lijkt mij dat als ik begin met Canna Coco ze beter zullen reageren, of zit ik verkeerd? @EmTee Is het erg verkeerd die grond? Daar heb ik geen rekening mee gehouden.. Zit te denken om als het tijd is om over te potten om ze dan misschien in een andere grond te zetten. Grtz!
  9. Dag 7! Plantjes staan er nog mooi voor, heb een voedingslijn gevonden waaraan ik me ga houden (althans zover het mogelijk is). Vanmiddag ga ik de eerste voeding halen en naar mijn gevoel het noodzakelijkste aangezien ik op kokos kweek. Je kunt het vast al raden.. Canna Coco A+B !! Vanmiddag (of na het weekend) even langs de growshop om een liter te halen . Ik wou het voedingsschema uploaden, maar het zit via Adobe dus lukt me niet echt. Het word iig een voedingslijn van Canna Coco . Ik wou even een kleine foto update doen, maar digitale camera is net leeg. Later vandaag misschien nog fotos Nou dat was hem weer. Grtz!! Edit!! Heb er 2 zaden bij gedaan, het gaat hier om 2x Power Plant en/of Power Plant x Haze!! Had ze nog over van 2 jaar geleden toen mijn plant ongewenst bevrucht werd door het mannetje van de buurvrouw . Heb ze gewoon in een grote 11 liter pot gedaan (had geen kleintjes meer), maar met zn 2'tjes redden ze zich prima neem ik aan . Heb nu ook afgezuurt water op een PH waarde van 5.8. Ook heb ik weet wat foto's geschoten aangezien de batterij weer vol genoeg was. Genoeg gelult.. hier de foto's! De zaadjes In de pot De 5 White Widow'tjes staan er mooi naast Wat losse foto's van de White Widow'tjes! Een overzichtje van hoe het er nu bijstaat Dat was em wel.. Tot de volgende! Grtz!
  10. Ik wist niet eens dat dat 'bestond'. Ik heb het niet kunnen weten, nu weet ik waarom en werk nu gelijk zonder timer. Anyway ik will jullie echt bedanken voor alle reacties en hulp. Ik hoop dat jullie mn topic een beetje zullen volgen (kan altijd nog wel wat hulp gebruiken). Grtz!!
  11. Hmm die heb ik hier al liggen Ik zal even kijken voor een goede betaalbare relais Thanks
  12. Dus als ik die haal zit de relais al ingebouwd?
  13. Komt goed man! Als ik een relais heb meld ik het wel in me eigen topic (met foto's uiteraard). Bedankt voor al jullie hulp! Grtz!
  14. Okee bedankt!! Ik zal minternet ff af struinen en vind vanzelf wel wat idd.. wil alleen wel zeker zijn van een goede, en dat vertrouw ik dus niet op marktplaats. Grtz.
×
×
  • Create New...