Jump to content

Diablo

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Diablo

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 03/28/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wageningen
 • Interests
  Cannabis en alcohol, en de biologische en chemische achtergronden daarvan. Groei, bloei, extracties, destillaties, etc.
 1. ^Hell fuckin' yeah! Jij had toch ook nog foto's van the making of? En doorsnedes enzo
 2. Ok, dus onder een bureaulamp gaat niet werken, ik heb hier ook nog een 100W daglicht-lamp liggen, dat een betere optie?
 3. Ok, om wat uitleg te geven bij het probleem; ik kwam laatst na een weekje vakantie terug op m'n kamer, en zag dat er een lekkage was geweest. Door die lekkage was een aantal zaadjes in een plasje komen te liggen, en al begonnen met ontkiemen. Die zaadjes heb ik dus voor de grap in een propagator in een sproutpad gestopt, en er komen nu redelijke plantjes uit. In het begin zijn ze enigszins gaan sprieten, maar inmiddels staan ze onder een bureaulamp (bij gebrek aan professionele lampen), en beginnen de eerste bladeren zich redelijk te ontwikkelen. Uiteraard wil ik de plantjes zo snel mogelijk naar buiten, want die lamp is verre van het ideale spectrum. Nu vroeg ik me af; vanaf wanneer kan ik zaailingen op z'n vroegst buiten zetten, en overleven ze het? Het zijn allemaal zaden uit de outdoor-mix van Sannie, dus rassen heb ik helaas niet.
 4. Diablo

  oudoor 2010

  Volle grond betekent dat je je planten in een gat in de grond zet, en niet buiten in een pot/kuip. Is naar mijn mening beter, want er is minder onderhoud voor nodig, waterhuishouding en voeding regelen zichzelf min of meer, en je planten worden een stuk sneller groot.
 5. Diablo

  oudoor 2010

  Voor mij wordt het volgend jaar; Big Bang Himalaya Gold The Church Mata Hari Ierdbei en nog een paar verrassinkjes van Sannie's Outdoor Mix En waarschijnlijk nog een stuk of 10 PP's uit stek.
 6. De tak is redelijk ver heen, in ieder geval blijft hij niet meer overeind staan in een vaas met water.
 7. Er is van een van m'n planten een zijtak afgebroken, waar toch al wel zo'n 10 gram aan toppen aanzat. Nu vraag ik me af of ik na vier weken bloei al iets heb aan die toppen, of dat ik er helemaal niets mee kan. Ze ruiken wel goed (Lowryder-achtig), en produceren redelijk wat hars. Iemand enig idee?
 8. Er zullen zat planten zijn die in de winter buiten kunnen overleven, maar in de winter krijgt een plant gewoon te weinig licht om fatsoenlijk te groeien. Als het een héél milde winter wordt kun je misschien een klein, slap Lowrydertje opkweken, maar meer zou ik niet verwachten.
 9. Gast, ga gewoon coca verbouwen, dat doet iedereen daar toch. Maar als je een wietje wilt verbouwen, moet je sowieso vooral rekening houden met schimmelbestendigheid; veel planten die in NL goed tegen vocht kunnen, rotten in het amazoneregenwoud weg.
 10. Nu ze in de bloei schieten moet je idd uitkijken met stikstof.
 11. Ze zullen eerder tegen een licht stikstoftekortje aan zitten, een plant die voldoende stikstof heeft is mooi donkergroen. Misschien de komende periode nog even snel wat stikstofmest. Daar moet je alleen wel mee uitkijken als de bloei begint, dan heeft de plant vrijwel geen stikstof meer nodig.
 12. Dude, no offense, maar jij maakt je echt veel te druk om je plantjes. Sit back, relax, laat de natuur het werk doen. Je zult misschien geen perfecte oogst krijgen, maar er komt echt nog wel een lekker rokertje vanaf.
 13. Ik heb donderdag zaden besteld, ze komen net binnen, dus dat niet meer verzenden buiten Denemarken zit wel goed...
 14. Mata Hari ruikt idd lekker fris, beetje een bosgeur. Verder kan wiet die nergens naar ruikt ook gewoon gewatercured zijn, die is leuk om stealth te roken.
×
×
 • Create New...