Jump to content

Lexn

Full member
  • Content Count

    1,951
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lexn

  • Rank
    Ere lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. RQS regulier?? Alles is fem bij hen.... EDIT: nevermind zie dat je strain Royal Queen bedoelt...
  2. High Enjoyit, Misschien even bij Trekt Uw Plant informeren. De vraag werd alvast al gesteld aan alle leden in een algemene mail, maar heb dit niet echt opgevolgd noch verder om gevraagd. Op hun site vind je hun contactgegevens alvast. Hopelijk vind je snel een oplossing! Greetings!
  3. Lexn

    Trekt uw plant

    High iedereen, Tijdje geleden dat ik nog op WF heb gepost... Zit op Opengrow nu Ben zelf lid van TUP en wou toch nog even proberen een blik te geven qua kwaliteit van het product. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste twee 'oogsten' zelf ook wat vond tegen vallen. Hiervan volgen foto's. Dan moet ik wel even vermelden, dat ik wel al het geluk heb mogen hebben om uitstekende Powerplant en twee maal Amnesia Haze te kopen via TUP. Dit was eersteklas voor mij ! ( en vind mezelf toch al een redelijke wiet-snob ) Nu heb ik nog steeds liggen van de Mish Mash (LA confidential x NYCD) en Monster Kush ( K.O Kush x El Monstre ). Dit is van 2 'oogsten' Opzich is het wel een goed afgeleverd product maar ik stoorde me ook vooral aan het knipwerk. Qua smaak kon het voor mij persoonlijk dan ook wel wat voller en 'vettiger' , maar qua effect zit het dan wel weer goed. Mish Mash ( outdoor ) Monster Kush ( indoor ) SnoaziHaze heeft ergens gelijk (heb zelf de uitspatting niet gezien jammer lol) Maar jullie zijn wat te hard voor die hippies Het is en blijft een uitstekend initiatief!!! Ik blijf steunen! Greetings! Ohja BTW: Koop alvast wat betere knipscharen voor de plantverzorgers TUP
  4. Auto Hindu Kush van Lowlife Seeds, 1 kleine sticky....
  5. thanks foefje skunk. drooggewicht is nog niet bekend. hangt nog maar weekie te drogen. Greetings!
  6. High!! Dit is het resultaat van één enkele Big Buddha Cheese vanaf zaad meteen op 12/12. Zeer sterke plant trouwens. Terug heeel wat problemen gehad onderweg... Het hele verslag is na te lezen bij Opengrow hierzo klikken Er volgt nog een kleine rookverslagje bij en wat fototjes volgende week. Wou dit alvast ook even meedelen op WF . Greetings!!
  7. Ziet er erg lekker uit!! Ook leuk dat je zowel een groene als paarse pheno hebt! Rookverslagje zou leuk zijn als die er later nog komt. groeten!
  8. mooie toppies onder die Tneon!! Heb dezelfde wattage maar nog niet de kans gehad zon mooie dikke hoofdbud te growen (linker purple plant) geniet ervan alvast! Greetings Edit: Alvast ook benieuwd naar nieuwe fotos!!
  9. Candy in the making!! Wat een mooi veldje toppen! Dat waterdieet zal ze wel verplichten de herfst in te laten treden Greenz Up! Lexn
  10. Extreem lekkre soort!! heb die momenteel liggen (van de Barneys Coffeeshop welteverstaan.) succes!! Greenz Up!
  11. zo is het! diesel ruik je meteen!!! grtz
×
×
  • Create New...