Jump to content

fotoformo

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fotoformo

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Softsecrets is opzoek naar judges voor de cup in 2010! http://www.softsecrets.nl/forum/viewtopic.php?t=6784
  2. vraag van de topic starter is,of er nog positiefe berichten zijn over LED. Doc zegt nee, ik zeg ja. Welk deel snap jij niet?
  3. @doc, weet je, ik vind het gewoon raar dat je net doet of die tests niets waard zijn. ik snap niet waarom jullie het negeren. Die toppen zijn toch vet? als dit een echt objectief forum zou zijn, zouden jullie toch overleggen hoe of wat het zit met die testen? ik vind het maar vreemd dat hier op dit forum zo een antie LED rel is ontstaan, terwijl op ander fora de LED ontwikkeling met open armen word ontvangen. Of is nu rollitup ofzo ook gek. Dat je scepties bent is normaal, ben ik ook, maar dit is wat anders. Als ik jullie was zou ik best nieuwsgierig zijn naar die ontwikkeling. waarom gelijk de kop indrukken? Gelul over dat dokkie's test niet te vertrouwen is? is toch raar. vind je zelf ook niet. Heb je dokkie wel eens gezien, ken je hem ofzo en heb je redenen om die LED test niet vertrouwen? want de resultaten zijn, voor onder led, gewoon te goed om te negeren. vind ik persoonlijk. wat vind jij?
  4. ja thnx, julie ook nog een fijne zondag. I wish.
  5. ? ik ben jou dude niet. ja als antwoord op de topic starter. want jij noemde dokkie's test niet even. verder legde ik even uit waarom ik denk, waarom dat niet even melde, als zijnde er zijn best positiefe berichten over LED. Je was gelijk weer negatief. dus bevooroordeeld in mijn ogen. want je hebt net zoveel reden om dokkie's test wel te geloven, neem ik aan.
  6. Ik noem mezelf geen doc, dat doe jij. noem mij maar fotoformo. Iemand die het zat is dat dokkie hier door t slijk word gehaald. dokkie's goon.
  7. wat vind je van die resultaten, in ze topics? geloof je hem niet?
  8. ik lees dokkie al meer dan 5 jaar in de bladen. en daarvoor al op hennepdesk. ik ken jou alleen als growshop boer. wat denkje nou. hij heeft gewoon een spectrum ontwikkeld. en ik zie mooie toppen, en ik zie jou heel negatief zijn, vooral jij Doc, vooral jij, maar wazzup kon er ook wat van. sind een tijdje wat minder want hij moet nu natuurlijk aan andere belangen denken. dus nu hebben ze goons het overgenomen. hi keesthmad. Doc je ben een goeie vent om ons allemaal te beschrmen voor de gevaarlijke LED. heel nobel, maar wat vind je van dokkie's laatste test resultaten.of geloof je hem ook niet?
  9. Dat lees ik helemaal nergens in dokkie's testen, ik lees zelfs dat hij afstand doet van al die onzin. datl ees ik al in ze topic hier van vorig jaar. Dus wat vind jij, Doc, van dokkie tests. en die toppen die die oogste onder LED? die ander LED boeren zijn gewoon leugenaars geweest ,maar daar hoeft dokkie's test toch niet onder te lijden? Of kun je dat verschil gewoon niet maken. ben je bang dat die lamp met dokkie's spectrum niet goed is, en dat dan mensen geld verliezen? Want zoiets maak ik op uit je bericht. Ik ben wel benieuwd wat jij vind van de resultaten uit dokkie's test.
  10. Ja sorry man, ik lette even niet op, het spijt me vreselijk, het zal niet meer gebeuren. sorry. weet ik ook niet? Maar ik heb ook een vraagje aan jouw, wat vind jij van die toppen in die laatste LED test van dokkie?
  11. Ja doc, mooie top onder HPS. die is niet van jou zeker? Wat wil je daar nou mee zeggen? @ doc, ja goed man ik geloof je nu, jij hebt altijd gelijk.
  12. @ doc:Wat bedoel je met onafhankelijk? het gaat gewoon om resultaten man, je moet niet zo draaien. En als iemand wat vraagt over LED ben je er gelijk bovenop als de alleswetende LED specialist, met negatieve berichten zoals: er is nog niets serieus onder LED gedaan. Dat is er wel. Of jij nou vind dat dat wel of niet onafhankelijk is moet jij zelf weten. Dokkie heeft dat spectrum in die lamp zelf ontwikkeld, niemand suggereerd dat dat onafhankelijk is. onafhankelijk van wat? Wat bedoel je nu eigenlijk? iemand vroeg om positieve berichten over LED. en jou antwoord was? ja snel een slotje, snelsnelsnel
  13. Ik ben je leren je kennen via je berichten in dit forum Doc
  14. Op dit forum zul je volgens mij niet spositiefs vinden over LED. Er heerst hier een anti LED secte. Alles wordt er aan gedaan om de LED ontwikkeling te negeren als het goed gaat of dik in te smeren als het slecht gaat. Dus hier krijgt alleen kapotte ufo of nep LED fabriek aandacht. Ga maar eens google zoeken op ''Dokkie's LED grow's '' dan zie je dat er al zat positiefe resultaten onder LED te vinden zijn. Aangevuld met foto's en gewichten. verder moet je maar kijken wat je doet, maar laat je niet lijden door negatieve bericht gevingen van Doc over LED. Doc is ditributeur en die wil nu dat je een Lumitec koopt. dus alles wat met LED te maken heeft moet stuk hier. Verder leuk forum hoor, maar niet echt objectief. ga je me nu weer banne wazzap?
  15. Na je strenge waarschuwing, blijf ik dus braaf on-topic: Jaman wat is dokkie toch een slechte judge, die dokkie kan er helemaal niets van he wazzup. Ze zouden eigenlijk jou als judge moeten vragen he. Want jij kan dat veel beter.
×
×
  • Create New...