Jump to content

ThCerT

Members
  • Content Count

    262
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ThCerT

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey Good sheppard ! Ik had ook last van trips ik heb Bugs Away gebruikt van EcoLizer zit gelijk bladvoeding bij in en was er zeer snel vanaf ! Ziet er goed uit voor de rest Veel succes !!
  2. even een kleine vlugge update tussendoor De dames gaan lekker na 4 weken op 12/12 komt er lekker veel topvorming en de toppen zijn goed besneeuwd Tmp aan / uit 28 / 20 lv 35/40 Vooral the Church geurt erg lekker de toppen zijn goed gevuld met thc die erg naar iets van citroen ruikt ... Dit weekend komt er wat meer uitgebreid nieuws en meer fotos Maar goed wat fotos tot zaterdag !
  3. Ik ben ook zeer benieuwd ik heb 2 van die leuchteks 600 hangen maar dan met kap eraan zoals greenlady . Bij mij vliegt af en toe de automaat in de meterkast er nog uit als ze een koude start hebben !! (niet bij een warme ) Heb de automaat in de meterkast al vervangen . 16A en er zit niks anders op de groep ! Het is wel beter geworden met de nieuwe automaat maar het gebeurt nog steeds ;/ ( lastig dus )
  4. Kleine snelle Update . 1 Herma gevonden die had de ballen goed verstopt in de topjes die is nu weg een Church De rest gaat vrij goed TMP aan 28 - 29 tmp uit 18 - 20 LV 43 - 48 De blackjacks en cheese komen ook al goed op samen met de stekken die ik van de ams church en arjans had genomen voor moeders . De bloei zit er goed in in de bloeitent ! Vooral de Church heeft veel thc op het blad Tijd voor fotos Rechts Links AMS boompje (168cm hoog ) Church Zal van de week nog wat macro shots proberen te nemen van de met thc gevulde bladeren van de church
  5. Probleem met de automaat opgelost ! De holec 16 A automaat van de groep voor de lampjes was denk ik wat versleten . Ik heb een nieuwe in mijn meterkast gemonteerd en alles blijft nu netjes werken .
  6. TIJD voor een update !! Omdat ik de ruimte waar de planten staan nu anders wil gaan gebruiken heb ik een secret jardin 240w aangeschaft . De planten zijn nu allemaal voor de tweede dag in hun nieuwe omgeving en hebben het uitstekend naar hun zin Ze hebben iets meer ruimte dan voorheen de kast was 240x100 maar de tent 120x240 . Ook de verlichting is aangepast er hangen nu 2 keer 600 Evsa balls van Leuchtek in de tent . Automaat vliegt eruit als de darwin schakelkast deze aanzet als de evsa's koud zijn !! als ze warm zijn geen probleem !! rara wat zou dat wezen ....... Doordat ik nu een sprinklersysteem heb ingebouwd heb ik ook de voeding aangepast . (De Biobizz voeding zou voor verstopping zorgen in de sprinklers .) Gisteren al een probleem gehad !! De digitale timer van gamma schakelde niet uit zodat ipv 1 minuut water die 55 liter water in de tent pompte !! OEPS gelukkig hadden we het snel in de gaten en hebben ook snel wat er over was terug gepompt ! Aan de planten te zien hebben ze dat bad niet echt erg gevonden . Nieuwe voeding die ik nu meegeef is Canna Terra Flores (Bloei) Temp met lichten in de tent 27-28,5 Temp licht uit 17 - 19 LV 54 ( moet nog wat zakken na het waterballet hehe ) PH 5,9 Voeding 30ml per 10 liter De bloei komt er aardig inzetten nu OK genoeg gelult Fotos links rechts Leuchteks evsa's 1.45 m hoge A.M.S De bloei gata er goed in Dat was het weer voor even !
  7. De opbrengst zit meer in dat je langer kan voorgroeien en je planten dus groter kunnen . Er staan verschillen topics met zon setup op het forum ik zou eens wat kweekverslagen opzoeken als ik jouw was .
  8. een bult banaantjes rara wat is het zitten wel haartjes aan maar zulke groten heb ik nog niet op deze plantjes gehad
  9. @ Mikey Thnx @ Harkostar Idd hopen op wat moois dan ! Was het zat dat handmatig water geven dus vandaag een automatish systeempje geinstalleerd. Dames krijgen 3 keer per dag 1 minuut water = 2liter per keer = 6liter per dag : 16 dames = 375ml per dag per dame . even een klein vat om te testen voor een paar dagen vol = vol !
  10. Het is best mogelijk om 4 planten in een dr40 te houden maar de hoogte is wel erg beperkt 1.20 dus geen voorgroei of knakken en buigen enzovoort . En idd scroggen buig en bind je alles vast op het net zodat je een mooi groen veldje op dezelfde hoogte krijgt dit kan aanzienlijk de opbrengst verhogen . In een dr80 heb je meer ruimte en hoogte dus je kan hier inderdaad grotere planten in kweken .
  11. Ik zou als je kunt iets groter nemen een dr 80 als je die kwijt kan . Een dr40 is meer iets om een moedertje in te houden . Een gewone regelaar voor 250 watt kan wel maar neem niet zon gamma koopje van 3 voor 10 euro ! dezen zijn zomaar kapot (ervaring hehe) in een dr 80 zou je met 4 plantjes ook nog mooi kunnen scroggen (check hier bijvoorbeeld) en je hebt natuurlijk iets meer hoogte voor je lampen filter ect Veel succes en een verslagje hoort er natuurlijk bij he als je begint !!
  12. @rr33 thnx en welkom @Harko Ben beniewd hoe ze bij jouw gaan ! Heb je een verslag ? De arjans #3 op de fotos is de hoogste dus staat vrij dicht bij de lamp . Ook heb ik alle arjans in de goldlabel mix ontkiemt en na een week in de light mix gedaan (behalve eentje) dus bovenste setje blaadjes kan puntjes hebben maar de rest van de plant ziet er goed uit . Degene die nog steeds in de Goldlabel mix staat heeft meer bladproblemen (overvoeding) na 2 weken begon dat vrij snel erger te worden . De rest van de arjans op de lightmix krijgt wat lichter groen op het blad en die voed ik nu een beetje bij ( helft van wat op de verpakking staat van BioBizz ) Op de goldlabel had ik al vanaf week 2 deze verschijnselen op de light mix die zou voor 4 weken voeding moeten hebben maar deze lijkt wat voeding te lusten nu Wat wel heel erg opvalt is de enorme hoogte verschillen bij de arjans#3 tot wel 35 cm
  13. Kleine update voor deze week . LV in het bloeihok 38-44 Tmp met lamp 26-26.5 Tmp lamp uit 17-19 Biobizz bloei 2ml per liter PH 5,9 Het bloeihok is nu een oerwoud geworden met variaties van 85 cm tot 1.20 m (zaad he ) ik heb gelukkig de hoogte hiervoor . Het blad van de planten in de lightmix begonnen wat lichter groen te kleuren dus ik begin langzaam wat met bijvoeden . Van de Black Jacks zijn er 2 van de 3 uitgekomen en van de cheese 4 van de 5 . Volgende keer maar weer gewoon in grond en niet in de propogator in cocos sprouds denk ik maar goed fotos Links church en ams Rechts nog een ams en de Arjans hazesjes AMS heeft een supper stugge stam bijna bamboe AMS The Church Arjans #3 Cheese en de Black Jacks beetje erg gestrekt zal ze maar goed diep begraven met de stam Staan een paar stekken in de dr100 tent alvast maar de lamp is uit dus fotos komen later . Voor de rest kan ik niet klagen het ziet er een stuk voller uit als de vorige kweek en nog geen hermas kunnen ontdekken en de witte haartjes beginnen al te komen . Dat was het weer voor even !
  14. Hij ziet in iedergeval niet veel want overal waar die naar binnen loopt is niks .
  15. @A&T Het systeem ken ik . In mijn werk kom ik deze kanaalkoelers en verwarmers ook wel eens tegen . Ben benieuwd hoe het in deze setup gaat werken. en als ik in de buurt ben kom ik absoluut even kijken Ik blijf meelezen !
×
×
  • Create New...