Jump to content

demolitionhaze

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About demolitionhaze

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. jaa ik geef ze voeding bn grond supermix; minerale/organische meststof,, ik zal er vanavond eens op letten of ze last hebben van straat licht. dit is de eerste keer dat ik t doe dus heb nog nieet overal op gelet:P en ik heb ze pas vandaag overgezet in deze bak 10 liter hydro korrels en 40 liter potgrond eerst zaten ze maar in 8 liter bakjes met alleen maar potgrond. misschien dat t daar aan lag dan ?
  2. goede avond, ik had een vraag over deze twee plantjes. de linkse is nlx en de rechte is mexican haze. ik heb deze plantjes al 2 maanden ik heb ze als stekjes gekocht bij de grow shop. wat doe ik nou verkeerd dat ze nu nog zo klein zijn en niet in de bloei staan. ze staan elke dag buiten in de zon. ze staan in potgrond met een laagje hydro.
  3. ja het is maar op een paar bladeren en je kunt het er af vegen inderdaad. erg bedankt
  4. Hallo growers dit is mijn eerste keer en het is een NLX stekje van ong 5 weken oud. ik heb eens goed rondgekeken hier en heb toch maar een acc aangemaakt omdat ik toch wat vraagjes heb en nog niet zo goed hierin ben uiteraard hier volgen de fotos hij staat met slecht weer overdags binnen onder een TL bak 2 × 36 watt met mooi weer staat die buiten ik had wat vraagjes vanaf een stekje had ie al een paar gaatjes in de bladeren zie hier: is dit erg of.. graag tips:) hij heeft op sommige blaadjes een beetje witte aanslag zou niet weten wat het is zie hier: sorry voor de onduidelijke foto kreeg hem niet scherper verder staat ze in een 10 liter pot met een laagje hydro en gewoone potgrond. ik geef geen voedig athans nog niet zou niet weten welke! graag tips nog een mooie dag verder ik ga in ieder geval lekker in het zonnetje liggen Laters Demo
×
×
  • Create New...