Jump to content

Dutchguy

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dutchguy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday March 22

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zwitzerland
  1. Yup ze begint al vet plakkerig te worden en ze ruikt heeeeerlijk! :-) Je kunt het niet zien op de foto's maar de eerste haartjes beginnen ook al bruin te worden. Blij dat ik haar niet gekilled heb! :-) Ik heb achter in m'n tent twee kloontjes van haar staan, die doen het ook goed. Die hebben niet voorgegroeid, meteen op 12/12. Ze zijn een paar keer bijna gesneuveld als babies maar ze hebben het overleefd. Die brengen ook nog wel wat. Zet er binnenkort wel ff een plaatje bij. Alvast bedankt voor de reacties!
  2. LOL.. Ja ze is nat :-) Ik had haar net even een beetje gesproeid, het was erg heet hier die dag.
  3. Hi growers! Dit is een plantje dat eerst gewoon in het raam heeft gestaan voor ongeveer een maand en een half. Ze begon net een beetje te bloeien en toen heb ik een tent gekocht en haar erin gezet met 600 watt op 12/12. Ze heeft er nu 5 weken onder de lamp opzitten en ze ziet er lekker uit! (De foto's zijn belabberd, ik weet het! Ik heb er veel gemaakt maar op de een of andere manier krijg ik haar er niet goed op..) Ik weet dus niet wat voor'n plant het is en ik vroeg me af of iemand van jullie het weet/ het kan zien?? Het zaad heb ik ooit eens in m'n wiet gevonden en dat was een stevig wietje, dat weet ik nog wel.
  4. Dutchguy

    Swiss green

    Kweekverslag - Anastesia F1 / F2
  5. Uhm.. ja, voor't moment in ieder geval wel.. Gelukkig werk ik van thuis uit .-) Ik ben momenteel even m'n setup aan het testen met plantjes die ik nog voor't raam had staan. Extreem-test zou je dus kunnen zeggen :-) Wel leerzaam! <lol> Bij m'n 'echte' kweek gaat m'n lamp snachts aan.
  6. Helaas moet het even overdag... anders was het natuurlijk geen punt. Dus af en toe een half uurtje uit is niet erg zolang het niet regelmatig is.. Cheers!
  7. Oh echt? Damn... Wist ik niet.. Thanks! Nieuwe vraag dan .. is een half uur de lamp uit slecht voor de dames :-) ? (Zou ideaal zijn om m'n temperatuur te controleren!) D.
  8. Hi growers, Ik heb bij deze hoge (27/28 buiten) temperaturen moeite de temp in m'n darkroom rond de 28C te houden. (Logisch..) Na 6 uur gaat de temp over de 30/31/32C Met vijf minuten de lamp uit trekt m'n afzuiger de warmte wel weg maar ik vroeg me af of dit slecht is voor de dames? Raken ze daardoor van slag/in de war? Anders stel in m'n timer ff anders in en is het probleem opgelost... Thanks for reactions! D
  9. Maar is het niet zo dat extra Koolmonoxide (wat o.a. vrij komt bij verbranding/roken) juist goed is voor de plantjes?
  10. Hi Bedankt voor je snelle reactie. Dus "..zodra ze ontkiemd zijn" .. hoe groot moeten ze zijn dan??? - en dan de lamp zo hoog mogelijk (140cm) en langzaam laten zakken, right? Cheers
  11. Dutchguy

    IMG_0055.jpg

    Is m'n oude opstelling. Inmiddels heb ik een tweede verslucht-aanvoer fan in de rechter kant gemaakt. Staat nu ook een luchtbevochtiger in.
  12. Dutchguy

    Moederplantje

    PS.: is maar een testplantje om m'n opstelling in orde te krijgen. (Ze heeft het al echt zwaar gehad.. hahaha)
  13. Hi! Vraagje, ik ga proberen Sannie's Anastesia F1 /F2 te groeien. (Heb geen ervaring met zaad, kocht vroeger altijd stekjes - die luxe hebben we hier in Zwitzerland niet.) Ik heb een klein kasje waar ik ze ga ontkiemen op Jiffy's. Daarboven hang ik een 200W Nlite (Blauw): dicht erop heb ik gehoord - klopt dat? Later komen ze dan in m'n Darkroom met 600Watt bloeilamp. Nou las ik ergens dat zaadjes in het begin het beste onder 24 uur licht moeten staan. Maar mijn vraag is wanneer je dan naar 18/6 terugschakeld? Of zelfs naar 12/12 zoals deze plantjes zouden moeten kunnen hebben.. Dus wanneer kunnen de babietjes in m'n tent onder de 600 Watt op 12/12 zonder dat ze spontaan beginnen te roken :-) Alvast bedankt voor het beantwoorden van deze Noob vragen :-) D
×
×
  • Create New...