Jump to content

mr.

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mr.

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. mijn lamp hangt er zon 15 cm vandaan (50 watt groeilamp) maar normaal heb ik dit namelijk niet dan blijven de bladeren mooi wijd open staan maar nu lijkt het of ze echt nasar binnen trekken (dit is trouwens ook eerste x met een groeilamp )
  2. Beste mensen ik heb een vraag.. de bladeren van mijn plant voegen helemaal samen, wat is het probleem ? zie foto: http://desmond.imageshack.us/Himg696/scale...&res=medium groeten Mark !
  3. Beste mensen ik ben gestart met een royal dwarf kweekje maar nu is mijn plantje erg lang en de bladeren nog erg klein. ik had mijn plant onder een 45w heldere lamp staan. nu heb ik hem ook maar voor het raam gezet (sinds vandaag) hier een foto.. kan iemand mij vertellen wat ik nu het beste kan doen ? groeten !
  4. Beste mensen ik ben gestart met een royal dwarf kweekje maar nu is mijn plantje erg lang en de bladeren nog erg klein. ik had mijn plant onder een 45w heldere lamp staan. nu heb ik hem ook maar voor het raam gezet (sinds vandaag) hier een foto.. kan iemand mij vertellen wat ik nu het beste kan doen ? groeten !
  5. mr.

    Mr.-

    uh.. nee gewoon voor stage HAHAHAHHA sowieso tot snel denk ik Thanks Lemon!
  6. thebasement is ook wel goed kom ik wel eens heb zelfs hun nummer gekregen voor vragen e.d.
  7. ik had ook problemen met ontkiemen, ze waren uitgekomen en toen had ik ze geplant en toen gingen ze ineens dood :S en de zaadjes als die gelpant zijn moeten ze toch wel onder de grond met dat plantje boven de grond ?
  8. is dat zelfgemaakte hok ? of kant en klaar gekocht ?!
  9. mr.

    Mr.-

    @kleenex ik kom vlak bij assen vandaan jah, het zou fijn zijn als ik bij jou terecht kan want stroom is niet onze sterkste kant ik zie ook dat je uit terschelling komt daar ben ik afgelopen 3 maand geweest haha vet toeval ! @lemonhaze dat lijkt me een strak plan moeten we doen !
  10. mr.

    wiet op zolder

    en al wat gehoord dan ?
  11. een paar week geleden zat ik op een site volgensmij iets van een gadgetssite ofzo en daar stond een lamp op die getest was door nasa ofzo en die tot wel 5x sneller planten liet groeien dan door een normale lamp het was een soort tegel met allemaal kleine led lampjes erin ofzo weet iemand hoe die lamp heet want ik kan hem nergens meer vinden, en natuurlijk of iemand zo'n lamp al is heeft uitgetest ...
  12. ik ben al ffies lid van de site maar meer om info vanaf te halen ik dacht toch maar is even laten weten wie ik ben... Ik ben Mark woonachtig in de mooie groene provincie Drenthe vorigjaar begonnen met guerilla maar met de zaadjes ontkiemen was het helemaal mis gegaan dit jaar begin ik voor het eerst met een binnenkweek met een team van 3 man we hebben al iemand die stekjes voor ons regelt voeding alles heb ik nog zat te denken aan een ingerichte homebox dan ben je ook gelijk klaar en omdat we het in gehuurde plek gaan doen, dit dan zo min mogelijk overlast geeft toch ? of als iemand anders nog een idee heeft ? ik zat zo te denken aan zo'n 5a 10 planten te nemen binnenkort zal ik een topic starten als we zijn begonnen waar jullie alles kunnen volgen met vriendelijk groet, Markk
×
×
  • Create New...