Jump to content

Syldy

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Syldy

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Rich.. zeker zullen we hier blijven checken en kijken naar de mooie foto's van de planten Als je ziet hoe sommige planten eruit zien.. Jemig, daar word menigtal mensen jaloers op haha @Belgam, wij hebben een kruising tussen een Mechelaar en Bennersennen. Tis echt een scheetje, alleen zaten we er serieus over te denken om haar naar de Chinees te brengen Ach ja.. Wss gaan veel 1e kweekjes naar de maan.. Al doende leert men
  2. Rich, heb het gelezen.. Zal niet meer gebeuren En volgend jaar gaan we het idd anders aanpakken.. Dan moet het gwn goed afgezet worden, zodat ze er niet meer bijkan
  3. Hoi hoi, Nou, tis nu helemaal voorbij met onze "oogst". Kwam net buiten, en tot mijn grote schrik zag ik enkel alleen het stammetje staan Weer die @#%&*$###hond!!! Moet wel zeggen dat de heftige bui vannacht ze goed had gedaan, maar helaas.. T zit er niet in (buiten dan). @Digibetic: Was ook niet verkeerd bedoeld over jou.. Begrijp alleen niet dat bemeste tuinaarde slecht zou zijn, en koeienmestkorrels niet Groetjes!
  4. Hmm.. Moet het nog ff verwerken hoor, van de plantjes Onze Haze plantjes, deden het ook super.. maar 1tje is omgevallen, en de ander heeft de hond kaalgevreten.. Alles bij elkaar 1 jointje per plant Moet wel zeggen dat we hem flink merktten... en de hond ook wel Tis ons nie gegund haha! Zal eens ff wat info opzoeken voor binnen te kweken.. Willen niet teveel poeha in huis (kids in huis), dus mss moeten we echt afwachten tot volgend jaar Groetjes Syldy!
  5. Das balen!! Wisten het eigenlijk al wel.. De stekkies die we hebben gekregen, deden het veeeeeele malen beter, je zag ze met het uur groeien. En nu?? Binnen kweken Heb geen idee waar ik stekkies kan halen.. Weet jij dat toevallig. Ohja, de zaadjes hebben we gwn uit de smartshop.. Pfff.. Wat een tegevaller weer Groetjes Syldy.
  6. Dus gwn weggooien..? Auwwww!! Dat doet pijn
  7. Richie, begin maar alvast met lachen De onze lijken er niet eens op.. En nee, de worteltjes komen er nog niet onderuit.. Ze staan in een pot van 1,5ltr. Hier 2 foto's zodat je enigzins een beeld krijgt.. In ieder geval fijn dat je zo meedenkend bent Ze komen dan in de pot te staan, waar ze nu instaan..
  8. Ja, das waar.. Tis idd diegene zn verantwoordelijkheid daar in ENG. Als je zelf maar uitkijkt
  9. Richie, zeg je nou dat mn plantjes wss al gaan bloeien?? Damn.. Dat zou nog een drama zijn erbij! Ze staan nu ongeveer een weekje buiten... Idd, in de zon, maar 2 blaadjes zijn een beetje geelachtig. We gebruiken bemeste tuinaarde (iemand hier zei dat dat niet goed was, maar wrm doen vele er dan koeienmestkorrels bij?) Das toch ook mest? En het overpotten.. Is het niet zo, dat we moeten overpotten als de worteltjes er onderuit gaan komen bij de pot? En kunnen we ze allebei in een grote pot zetten van 65 liter?? En er moeten gaten in de pot zitten hé? Voor het overtollige water. Foto's komen nog.. Moet ik weer ff maken.
  10. Hoi hoi, Ik snap uberhaupt niet dat jullie eraan gaan beginnen.. Mijn vader is chauffeur, en is iedere x de pineut met zijn vrachtwagen Bij hem hebben ze van 8x al 6x drugs gevonden.. Oohhh, wat worden de hondjes dan gek Diegene die het opgestuurd heeft, krijgt vaak geen problemen, maar degene die het ontvangt (in ENG) dus, is nog niet jarig.. Dus ik zou zeggen; NIET DOEN! Maar jullie moeten t tuurlijk zelf weten. Bedoel alleen maar te zeggen dat er heel veel op gecontroleerd word Dus succes!!
  11. Hoi hoi, Wij hebben 2 WW plantjes buiten staan. Vanaf het zaadje zijn ze ongeveer 6wk. Hebben er al 2x aarde bij moeten gooien. Maar mogen ze nu eigenlijk al naar buiten, of zijn ze daar nog te "slap" voor?? En moeten ze in de volle zon, of juist niet, omdat ze nog zo jong zijn? Ze krijgen iedere dag water, en 1x per week wortelstimulator. En overpotten.. Hoe ging dat ook alweer?? Met onze vorige plantjes, was het een drama (ja ja, alle begin is moeilijk, vooral als je geen "groene" vingers hebt ) Ik vind ze ook niet bijzonder hard groeien.. De stekkies die we van mn zwager hadden gerkegen, groeide veel sneller En had iets gelezen over een visemulsie?? Is dat heel erg nodig, of niet noodzakelijk? Ik hoop dat ik wat antwoorden krijg.. Hebben tot nu alleen nog maar pech met onze planten gehad, deze 2, maar ook die andere 2 Groetjes Syldy.
  12. Fijn dat dat iig niet erg is Wij gebruiken gwn bemeste tuinaarde uit de tuinwinkel.. Onze andere 2 planten (die weg zijn), hebben het er altijd goed op gedaan. Je bedoelt mss dat de blaadjes wat licht zijn?? Ze hebben voor het raam gestaan in de slaapkamer, tot we een tip kregen van iemand.. Schijnt dat ze eerder geel worden als ze achter t raam staan, dan gwn zo in de zon, vandaar dat ze sinds eergister buiten staan, zodat ze daar lekker verder kunnen groeien
  13. Hoi hoi, Ik ga proberen foto's te plaatsen.. Hopen dat t lukt maar
  14. Hoi Rich, Foto's wil ik graag plaasten, maar weet niet hoe ik er 1tje weg moet zetten in het bericht zelf Heb al wel gekeken waar je me naartoe verwezen had, en het enige wat ik eruit kan halen, is dat ze te weinig voeding krijgen, of de ph waarde niet goed is?? Groetjes Syldy.
  15. Hoi hoi, Ik zou graag wat foto's laten zien aan mensen, maar ik weet niet hoe ik ze in het bericht zelf kan plaatsen Kan iemand mij helpen? Groetjes Syldy.
×
×
  • Create New...