Jump to content

optical

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by optical

 1. Die growshop in brussel ligt op 2min wandelen van de VUB, moest je het willen weten. het zijn twee jonge gastjes die op zaden na (wegen illegaal) er een vrij goede shop op na houden. persoonlijk heb ik er nog niet veel niet gevonden(misschien niet alles zoals ijkvloeistoffen ..). op hun raam staat dat hun site www.thc.be heet, daar vind je het wel op. en anders is er naar nederland genoeg openbaar vervoer en het is meestal niet illegaal wat je meeneemt
 2. Super Lemon haze, 2 plantjes 250 Watt, 1 groeit normaal, de ander stopt met serieus groeien na een week ofzo en groeit in miniformaat verder uit tot een volwassen dame, met kleine vingertjes en kleine alles. Beide hebben dezelfde omstandigheden genoten, alleen het kleintje hebben we niet omgepot omdat dit niet nodig was door weinig wortelontwikkeling(onderaan pot niets te zien van wortels). Iemand een verklaring? Of vergelijkbare situatie meegemaakt? Ik hoor het graag. foto staat in de gallerij , link : http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&img=252749 linkalbum
 3. hoi hoi, naar het einde van het leven toe is mijn plantje langzaamaan paars aan het worden. eerst dacht ik dat het toprot was, maar dat had er niets van weg. verscheidene toppen zijn al geheel paars. is dit normaal bij dit soortje?? ook kan het zijn door de koude. overdag staan ze op een goede temperatuur, maar s'avonds wanneer we gaan slapen dan doen we het raam open en daalt de temperatuur van onze kamer met meer dan de (aangeraden(in de wietbijbel))4-5graden verschil, zou het daaraan liggen?? indien het tweede waar is, is dat dan nadelig?(voor de kwaliteit, smaal,...) dank bij voorbaat
 4. die hebben ze normaal altijd in de smokey's. hun huismerken zijn orange bud en santa maria. ze kosten 7,5-8,5 (weet niet welke hoeveel kost).
 5. hoi hoi, welke coffeeshops kan ik het best opzoeken vanuit regio gent, dit vraag ik vanwege de vele "over gehoorde" sluitingen aan de grens. liefst goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 6. hebben we gedaan, werkt niet.moet er mischien een bepaalde volgorde zijn? ze zijn genummerd 1,2,3,4,5,6. 1,2 is 230v ac, 3en 4 is aarding, 5 en 6 is LOAD. maak het uit waar blouw of bruin zit?
 7. ik heb een lumatek 250w, maar ik weet niet hoe ik deze moet aansluiten. er zijn 6 ingangen, waarvan ik weet dat er 2 de aarding zijn. Dat zij er nog 2 poorten waarbij LOAD staat en nog 2 poorten met ac 250v onedergeschreven. hoe moet ik deze aansluiten?
 8. bij wietthee is het ook niet zo dat men gewoon wat verknipte(goed vermalen) wiet er bij kapt of in een builtje er bij voegt. thc bindt zich met zuren en vetten. dit is een vaakvoorkomende fout(zoals gewoon je wiet in je spagetti gooien als topping). bij deze thee hoort men oftewel een beetje boter toe te voegen, maar dat is niet zo lekker dus goede melk is zeker een goed alternatief . aangezien het zich ook aan zuren bindt kan men er ook gerust wat citroensap bijvoegen. warme melk of chocomelk met wiet of hasj er in is zeker ook aan te raden. pas ook op met de doseringen, het is niet zo gemakkelijk in te schatten als een jointje.(vind ik althans). dus indien je teveel denk te hebben genomen en het wordt je wat te heavy (of je begint slecht te gaan), zorg dat je wat melk en brood bij je hebt, doet je wonderen dan. dus vraag ik me wel nog af zou men theezakjes kunnen fabriceren met citroen/cannabis(met beide werkzame stoffen)? of beter gezegd zou dat werken?
 9. @bull: zeker eens een paar daarvan uitproberen. voor de rest weinig respons....
 10. hoi hoi kutvogel. -als ik een auto/rijbewijs had zou ik heel erg graag willen meehelpen. -waarom hoeft het per se indoor te zijn? -heb je eens gedacht aan de campussen van het VUB en ULB, ikzelf en wat kameraden hebben er dit jaar 420 georganiseerd (ongeveer 50man). daar krijg je gegarandeerd geen last van de flikken. (het was wel heel duidelijk wat we deden daar, met workshops en al).+ het is meer centraal gelegen voor iedereen. verder dacht ik ook eens aan een internationale meeting tussen belgie en nederland: ergens aan de grens weltverstaan.
 11. hoi hoi, voor mijn nieuwe opstelling wilde ik graag twee lumateks in mijn kast plaatsen (vanwege de veiligheid voornamelijk). weet er iemand waar ik mij 2lumatek 400watt kan kopen voor de meest voordelige prijs?
 12. hoi hoi, begin-half september gaan ik en een vriend (en hopelijk mijn vriendin) naar amsterdam fietsen. we vertrekken ergens in de streek van gent, van daaruit naar middelburg, dan de rest van de schiereilandjes, dan hooghstwaarschijnlijk de kust verder volgen en dan op naar amsterdam. iemand tips voor goede coffeeshops onderweg. ik heb het amsterdam coffeeshop database site al gecheckt,weet de coffeeshops wel wezen maar qua aanraders is de site niet zo handig. ( zoeken liefst wiet waarvan je een fijne energieke high van krijgt(alhoewel dat heel erg subjectief is).(shops met vaporizers zijn altijd een pluspunt) weet er ook iemand als die ferry's tussen de schiereilanden duur zijn?(met fiets)
 13. als je eens naar maastricht gaat, laat maar wat weten, daar is namelijk mijn stamshop.
 14. ja ik ben er zeker van dat het een lowryder#2 is. ik heb zelfs het zakje nog van waar ik ze gehaald heb. ik heb ze gekocht bij alien growshop. ik heb ze 2en een halve maand geleden gezet. toen ze ongeveer 20cm waren hebben dieren de hoofden ervan afgebeten. eentje ervan is zo getopt en heeft twee nieuwe grote stengels. de andere niet en is relatief kleiner. de bloei is net begonnen, ze rieken al heel erg fel en de eerste tekenen zijn aanwezig(maar minder bij de kleine). + ik ben er heel erg zeker van aangezien ik er ook eentje van die zaden in mijn tent heb laten groeien en die was aan het bloeien op 18/6 want ik herinner me dat ik de bloei van de anderen toen ook begonnen ben nadat LR#2 haar eerste haartjes had.die sprong na 4weken in mijn kast keurig in de bloei(na 2weken pas in de kast gezet, dus in totaal 6-6,5weken). @masteryeyo: ik zou er heel erg graag een zadenrondje mee willen draaien, maar ik heb voor de feminized versie gekozen aangezien ik dit jaar weinig tijd had om vaak te gaan checken. en het zijn beiden vrouwtjes.
 15. ik had er ook eentje in mijn kastje gezet, die had wel 50gram opgebracht en die was 80cm hoog. lowryder2, ik ben zeker een fan. + het heeft een lekker fruitig aroma?
 16. hier op deze twee foto's zie je twee lowryders eentje van 50cm en een andere van meer dan een meter. ze zijn net begonnen aan hun bloei. (midden deze week bij eentje al goed de haartjes gezien.) en ja het is echt een lowryder, in de growshop gehaald. het zijn er geen 3 maar bij eentje is de kop eraf gebeten toen ze slechts 15cm was en ze heeft nu twee grote nieuwe groeischeuten. er is hierbij niets toegevoegd buiten een buffertablet. ahja het is een lowryder#2.
 17. ja, een mycoloog je hebt gelijk. (weer iets bijgeleerd vandaag). kerkhoven waar de dooien liggen , hoewel het in kerkhoven ook vrij doods is. en sprekende van kerkhoven(het dorpje) kun je daar gene kaalkopjes vinden in de ...heide, ik denk berheide? of in het kempenbos over de grens? ja, en weet je het is misschien geen kaalkopje maar het lijkt er verdacht veel op(10%kans dat die geen blauw vertoont). maar dus gewoon niet eten.
 18. hoi hoi, volgens mij is het wel een kaalkopje. hoewel ik er niet op durf zweren. dat van dat paars/blauw(dat zogezegd de psychosubine zou voorstellen) dat je kunt zien dat is niet altijd waar, maar het KAN inderdaad zichtbaar zijn. eveneens kun je kaalkopje wel degelijk vinden in belgie en nederland. vrienden van me en dit jaar ik ook gaan ze plukken in de maten, een natuurreservaat in limburg belgie. of op andere plaatsen.maar als je zeker wilt zijn neem dan een herbarium bij de hand. eveneens raad ik je aan eerst wat meer te leren, want als je dit gaat gebruiken is het zeer aanraadbaar dat je ze niet zomaar opeet. bij kaalkopjes zeggen mijn vrienden ook dat je best weet wat de goede hoeveelheid is. deels leer je het door ervaring maar grotendeels weten zij het gewicht (zij studeren biologie, sommigen). btw: waar heb je die geplukt want ik heb eens een artikel gelezen over noorse jongeren die zochten naar de 'psilocybe semilanceatta'(oftewel kaalkopje) in de buurten van kerkhoven.
 19. optical

  hout?

  @ el tullipan:strakke doos . mijn vriendin en ik zijn nog reeds rond aan het kijken. tot nu toe vinden we dat betonplex er goed uit zien, maar wel wat prijzig voor onze kast. maar ons budget is nog niet reeds opgesteld, en we kijken nog rond naar goed materiaal van goede kwaliteit. mijn vriendin die is meer technisch aangelegd (+haar opa was meubelmaker en haar moeder heeft dat ook in de vingers). zij stelde me eveneens gips celluloseplaten voor. iemand hier ervaring mee? want daarvan vind ik niet veel over de duurzaamheid van het product. dit leek me leuk omdat het dezelfde eigenschappen heeft ongeveer als betonplex (vochtbestendig,warmtebestendig....) maar is betonplex ook geluidsbestendig. dankje allemaal voor je antwoorden al reeds, ik zal tegen midden september een mooi bouw/kweekverslagje maken. + waarom is er geen sticky voor materialen. sticky: materialen?(niet per se merknamen maar soorten materiaal)
 20. komen kan ik niet maar als ,je uitverkoopt en je hebt wat hulp nodig. ik kan best wel wat gebruiken, maar ik woon helemaal niet dichtbij, verstuur je ook?
 21. optical

  hout?

  dan heb ik slechts twee resterende vraagjes, want dat ziet er wel goed uit. welke dikte is dat hout, want na het op te zoeken zijn er bepaalde diktes. ongeveer is ook goed. (ik weet ook wel dat het hout niet hoort te wabbelen of onbreekbaar hoeft te zijn) eerst ontvetten en dan folie--> welk ontvettingsmiddel en folie raad je aan als je reflecterende folie bedoelt(zoals in het topic wat reflecteert het best)dan kijk ik daar wel even nog een laatste vraag want ik zag in je gallerijen mooie ideen voor kastjes staan, welk programma gebruik je om die kastjes zo mooi op je pc te krijgen? hoi hoi en alvast super bedankt (kopse kant/ ik heb nog nooit van het woord kopse of kops gehoord, maar ik heb al een vermoeden )
 22. optical

  hout?

  hoi hoi, we zijn van plan een kastje te bouwen dat 1m40-60hoog,1mdiep en 2meter lang zal worden. we gaan het helemaal zelf in elkaar timmeren (foto's volgen nog). we hebben het allemaal helemaal uitgetekend en weten al wat waar zal hangen en staan en hoe en wat. het enige waar ik nog mee zit is. welk materiaal is het best te gebruiken voor die kast van te maken. ik zag al ideeën met gipsplaten en hout maar nergens waar het staat welk het beste hout is of beste materiaal hiervoor(of ik heb slecht rondgekeken). er komen 2x400watt lampen(wel met cooltubes) in, en twee deurtjes langs de voorkant. we zijn het eveneens van plan voor meer dan 1tot 5kweken te gebruiken, dus we zoeken wel degelijke kwaliteit.
 23. optical

  alles weg

  i.p.v het even in een nieuw topic te zetten. mijn twee lieve kindjes die niet al te groot waren maar toch genoten van hun eigen mooie plekje aan een meer onder de zon. zijn in de laatste twee weken gestolen geweest. uit de grond getrokken. persoonlijk vind ik het niet zo heel erg als iemand mijn plantjes vind, maar dan verwacht ik wel wat meer van de dieven. dat ze er een top(liefst niet de hoofdtop maarja) vanaf nemen of de planten goed uitgraven,aangezien als iemand ze vind zou ik het apprecieren dat iemand er een top afneemt of een briefje deponeert zodat ik leer dat die plaats niet heel erg geschikt blijkt, arme kindjes, ze verdienden beter. dit gebeurde in de streek van belgisch limburg aan de grens met nederlands limburg. dus wees opgepast. en R.I.P voor de kindjes van mijn vriend. hij trof ze dood aan nadat er chemische middelen over werden gegooid, slechts 1tje overleefde. DELEN niet STELEN
 24. hoi hoi, heb een tijdje geleden big bangs gehad. twee ervan roken ook helemaal niet naar wiet terwijl de andere naar lekker sappig fruit roken. ik ben ze nu al een tijdje aan het curen, en ze beginnen stilletjes aan de andere hun geur te krijgen, in lichtere mate maar ze rieken alleszins minder muf(indien ze bij jou ook wat muf rieken). ahja nog een tip als je geoogst hebt dan riek je na een tijdje minder fel de wiet, dan is je vermogen om de wiet goed te rieken een beetje afgestompt, voor mij althans. zoals bij een scheet op een wc. dus neem wat pauze tussen het rieken door anders is de laatste waaraan je riekt zowiezo minder als de eerste.
 25. big bang heb ik een tijdje geleden gehad. mooie grote toppen. groeit heel erg fijn. kleine kans op toprot. qua smaak: lekkere zoete geur vlak voor het oogsten. na het drogen een iets muffere geur. maar na het curen ongeveer enkele weken (pakweg min. 2), dezelfde zoete geur returns. qua harsroductie: hangt van kindje tot kindje af, ik had er die vol hingen en sommigen die gemiddeld eruitzagen. (allemaal dezelfde behandeling proberen te geven)
×
×
 • Create New...