Jump to content

optical

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About optical

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Die growshop in brussel ligt op 2min wandelen van de VUB, moest je het willen weten. het zijn twee jonge gastjes die op zaden na (wegen illegaal) er een vrij goede shop op na houden. persoonlijk heb ik er nog niet veel niet gevonden(misschien niet alles zoals ijkvloeistoffen ..). op hun raam staat dat hun site www.thc.be heet, daar vind je het wel op. en anders is er naar nederland genoeg openbaar vervoer en het is meestal niet illegaal wat je meeneemt
 2. Super Lemon haze, 2 plantjes 250 Watt, 1 groeit normaal, de ander stopt met serieus groeien na een week ofzo en groeit in miniformaat verder uit tot een volwassen dame, met kleine vingertjes en kleine alles. Beide hebben dezelfde omstandigheden genoten, alleen het kleintje hebben we niet omgepot omdat dit niet nodig was door weinig wortelontwikkeling(onderaan pot niets te zien van wortels). Iemand een verklaring? Of vergelijkbare situatie meegemaakt? Ik hoor het graag. foto staat in de gallerij , link : http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&img=252749 linkalbum
 3. hoi hoi, naar het einde van het leven toe is mijn plantje langzaamaan paars aan het worden. eerst dacht ik dat het toprot was, maar dat had er niets van weg. verscheidene toppen zijn al geheel paars. is dit normaal bij dit soortje?? ook kan het zijn door de koude. overdag staan ze op een goede temperatuur, maar s'avonds wanneer we gaan slapen dan doen we het raam open en daalt de temperatuur van onze kamer met meer dan de (aangeraden(in de wietbijbel))4-5graden verschil, zou het daaraan liggen?? indien het tweede waar is, is dat dan nadelig?(voor de kwaliteit, smaal,...) dank bij voorbaat
 4. die hebben ze normaal altijd in de smokey's. hun huismerken zijn orange bud en santa maria. ze kosten 7,5-8,5 (weet niet welke hoeveel kost).
 5. hoi hoi, welke coffeeshops kan ik het best opzoeken vanuit regio gent, dit vraag ik vanwege de vele "over gehoorde" sluitingen aan de grens. liefst goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 6. hebben we gedaan, werkt niet.moet er mischien een bepaalde volgorde zijn? ze zijn genummerd 1,2,3,4,5,6. 1,2 is 230v ac, 3en 4 is aarding, 5 en 6 is LOAD. maak het uit waar blouw of bruin zit?
 7. ik heb een lumatek 250w, maar ik weet niet hoe ik deze moet aansluiten. er zijn 6 ingangen, waarvan ik weet dat er 2 de aarding zijn. Dat zij er nog 2 poorten waarbij LOAD staat en nog 2 poorten met ac 250v onedergeschreven. hoe moet ik deze aansluiten?
 8. bij wietthee is het ook niet zo dat men gewoon wat verknipte(goed vermalen) wiet er bij kapt of in een builtje er bij voegt. thc bindt zich met zuren en vetten. dit is een vaakvoorkomende fout(zoals gewoon je wiet in je spagetti gooien als topping). bij deze thee hoort men oftewel een beetje boter toe te voegen, maar dat is niet zo lekker dus goede melk is zeker een goed alternatief . aangezien het zich ook aan zuren bindt kan men er ook gerust wat citroensap bijvoegen. warme melk of chocomelk met wiet of hasj er in is zeker ook aan te raden. pas ook op met de doseringen, het is niet zo gemakkelijk in te schatten als een jointje.(vind ik althans). dus indien je teveel denk te hebben genomen en het wordt je wat te heavy (of je begint slecht te gaan), zorg dat je wat melk en brood bij je hebt, doet je wonderen dan. dus vraag ik me wel nog af zou men theezakjes kunnen fabriceren met citroen/cannabis(met beide werkzame stoffen)? of beter gezegd zou dat werken?
 9. @bull: zeker eens een paar daarvan uitproberen. voor de rest weinig respons....
 10. hoi hoi kutvogel. -als ik een auto/rijbewijs had zou ik heel erg graag willen meehelpen. -waarom hoeft het per se indoor te zijn? -heb je eens gedacht aan de campussen van het VUB en ULB, ikzelf en wat kameraden hebben er dit jaar 420 georganiseerd (ongeveer 50man). daar krijg je gegarandeerd geen last van de flikken. (het was wel heel duidelijk wat we deden daar, met workshops en al).+ het is meer centraal gelegen voor iedereen. verder dacht ik ook eens aan een internationale meeting tussen belgie en nederland: ergens aan de grens weltverstaan.
 11. hoi hoi, voor mijn nieuwe opstelling wilde ik graag twee lumateks in mijn kast plaatsen (vanwege de veiligheid voornamelijk). weet er iemand waar ik mij 2lumatek 400watt kan kopen voor de meest voordelige prijs?
 12. hoi hoi, begin-half september gaan ik en een vriend (en hopelijk mijn vriendin) naar amsterdam fietsen. we vertrekken ergens in de streek van gent, van daaruit naar middelburg, dan de rest van de schiereilandjes, dan hooghstwaarschijnlijk de kust verder volgen en dan op naar amsterdam. iemand tips voor goede coffeeshops onderweg. ik heb het amsterdam coffeeshop database site al gecheckt,weet de coffeeshops wel wezen maar qua aanraders is de site niet zo handig. ( zoeken liefst wiet waarvan je een fijne energieke high van krijgt(alhoewel dat heel erg subjectief is).(shops met vaporizers zijn altijd een pluspunt) weet er ook iemand als die ferry's tussen de schiereilanden duur zijn?(met fiets)
 13. als je eens naar maastricht gaat, laat maar wat weten, daar is namelijk mijn stamshop.
 14. ja ik ben er zeker van dat het een lowryder#2 is. ik heb zelfs het zakje nog van waar ik ze gehaald heb. ik heb ze gekocht bij alien growshop. ik heb ze 2en een halve maand geleden gezet. toen ze ongeveer 20cm waren hebben dieren de hoofden ervan afgebeten. eentje ervan is zo getopt en heeft twee nieuwe grote stengels. de andere niet en is relatief kleiner. de bloei is net begonnen, ze rieken al heel erg fel en de eerste tekenen zijn aanwezig(maar minder bij de kleine). + ik ben er heel erg zeker van aangezien ik er ook eentje van die zaden in mijn tent heb laten groeien en die was aan het bloeien op 18/6 want ik herinner me dat ik de bloei van de anderen toen ook begonnen ben nadat LR#2 haar eerste haartjes had.die sprong na 4weken in mijn kast keurig in de bloei(na 2weken pas in de kast gezet, dus in totaal 6-6,5weken). @masteryeyo: ik zou er heel erg graag een zadenrondje mee willen draaien, maar ik heb voor de feminized versie gekozen aangezien ik dit jaar weinig tijd had om vaak te gaan checken. en het zijn beiden vrouwtjes.
 15. ik had er ook eentje in mijn kastje gezet, die had wel 50gram opgebracht en die was 80cm hoog. lowryder2, ik ben zeker een fan. + het heeft een lekker fruitig aroma?
×
×
 • Create New...