Jump to content

Vercetti

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Vercetti

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 09/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

176 profile views
 1. Ik sluit me aan bij Indicia. Softdrugs wordt helemaal niet gelegaliseerd, simpelweg omdat de soevereiniteit is overgeheveld aan Brussel. De macht ligt in Brussel. Brussel bepaald, Nederland betaald. Zo is Nederland dus ook verantwoordelijk voor de zeuro (zuid europese landen) Daarom wordt de eigen bijdrage van de zorgverzekering vanaf 2013 verdubbeld naar € 400,00, wordt de hypotheekrenteaftrek afgebouwd, mag je straks niet tot je 67e, maar levenslang werken etc etc Hebben jullie enig idee wat het gevolg zou kunnen zijn voor de bijstandgerechtigden als wiet wordt gelegaliseerd? Die willen hun uitkering behouden en lekker op zolder legaal kweken, want voor die paar centen gaan ze niet meer werken en laat dat nou juist niet de bedoeling zijn. Je moet in ieder opzicht afhankelijk blijven van de staat.. zie het maar als een modernere vorm van de slavernij, gedwongen werken voor je uitkering en de rekeningen die moeten worden betaald. Je mag niet in de verleiding worden gebracht om zelf op een lucratieve wijze geld te verdienen, want dan zou je zomaar een "crimineel" kunnen zijn!
 2. Hey ouwe nachtbraker :D

  Hoe gaat ie daar? Ik heb ook commentaar, ik vind het gewoon aso dat je weer zulke mooie dames hebt met 11 vingers!!! verblijven ze in een gouden tent? Ik weet niet waar je deze harem vandaan hebt getoverd maar je blijft me verbazen...

 3. geen commentaar?

  ja dat kan niet hey knuppel :P

  hier de eerste :D:D

 4. Je hebt de ruimte goed benut
 5. Ik denk dat je meer bereikt met een klacht bij het hoofdbureau in de plaats waar ze je hebben opgepakt. Als je zelf een brief opstelt kost dat niets en als de agent die jou heb opgepakt al eerder een soortgelijke klacht heeft gehad, weegt dit zwaarder en kan dit leiden tot een schorsing of een interne hoorzitting ivm zijn functioneren. Vergeet niet dat de overheid, met name de Politie aan het bezuinigen is (staat in de krant). Jij zal er weinig van merken maar dit krijgt een vervolg voor de agent want ze hebben een voorbeeldfunctie op straat Wanneer ik in jou situatie zou staan dan zou ik ook geen advocaat inschakelen, je betaalt al snel 160-200 E per uur, dat wordt een gesprek van minimaal een half uur waarbij je de situatie persoonlijk uit kan leggen aan je advocaat, een brief die je advocaat zal moeten opstellen en de proceskosten die ermee gemoeid zijn. Bedenk goed dat de agent onder ede staat en geloofwaardiger overkomt voor een rechter dan iemand die zich bezig houdt met drugs. Dit is niet mijn visie maar het beeld wat zij vermoedelijk zullen scheppen bij de rechter. Bedenk ook voor jezelf wat je werkelijke schade is. Materiale schade is je gordel, denk hierbij aan het eventueel uitkeren van de dagwaarde... Als de agent met zijn collega zegt dat jou gordel al kapot was, dan wordt je haalbaarheid al kleiner. Heb je dit toen je werd opgepakt direct schrifttelijk kenbaar gemaakt op bureau? aangifte gedaan van vernieling? kunnen allemaal dingen zijn die tegen je werken in een rechtszaak? mogelijke reactie... ooh maar meneer? waarom komt u hier nu pas mee? immateriele schade zal je aan moeten tonen d.m.v. een onderbouwend rapport, dat kost je eigen risico (bijdrage) bij de huisarts die geen specialist is die je hoogstwaarschijnlijk zal doorverwijzen. Allemaal extra kosten... Natuurlijk ben ik het met je eens dat niemand je zo mag behandelen zonder reden... Nogmaals denk aan een brief die zelf kan opstellen.. Succes
 6. @Hans Worst, Het gaat er voor mij niet om of ik gelijk wil hebben tegenover anderen, wil gewoon net als PP-er met 5 dames het beste resultaat proberen te behalen en wil dit met Haze proberen, dat is kort gezegd mijn doel, het is tenslotte een experiment. Meerdere kg's is niet mijn doel en gaat ook niet lukken, als het er 1 droog wordt heb ik mijn doel al bereikt. Als ik op een andere ideale temperatuur kom dan zal ik het laten weten, ga daar maar niet vanuit. Ik dacht zelf dat de ervaren kwekers de graden tot op de tiende afstellen dmv een klimaatcomputer maar blijkbaar heb ik me vergist als je een aantal graden speling hebt. @ PP-er thanks voor de uitgebreide reactie. Ik had al wat redelijk wat verslagen gelezen maar ga idd voor de 27-28 graden en de overige waardes die jij noemt. We PM-en..
 7. @ Irezumi, Niet vergeten he Irezumi... er zijn ook serieuze mensen die willen investeren.. @groengoud, thanks voor de uitgebreide info... dat waardeer ik erg Zelf had ik 35 liter potten in gedachte maar ga jou advies overwegen. Scrog net idd met 5 dames goed verspreid... het is tenslotte maar een experiment Misschien dat ik binnenkort die Blumat erbij koop, heb meerdere positieve reacties gelezen.. Kort gezegd... thanks voor de uitgebreide reactie!!
 8. Bedankt voor de reactie. De link die je hierboven had vermeld heb ik weleens bekeken. Heel erg algemeen 24 graden tot 28 graden? ik wil de dames qua temperatuur tot aan een tiende kunnen verwennen om het maximale te bereiken en dan lees ik 4 hele graden verschil... Wat is dan ideaal voor je dames? 24gr? 26? 27.7? of 28? Ik zocht in het zoekscherm specifiek op Silver Haze en daar kwam weinig uit. Dus ik hoop nog op wat reacties van kwekers die bijv. zelf goede resultaten hebben behaald en/of mij kunnen vertellen wat ideaal is en niet alleen wat vrij algemeen is.
 9. Ik heb een vraag over het kweken van Silver Haze. Lang gezocht en veel in de verslagen gelezen maar uit niets is af te leiden wat de beste omstandigheden zijn. Dus mijn vraag is eigenlijk heel algemeen. Dit kan een leuk topic worden voor mensen die net als mij nog nooit Silver Haze hebben gekweekt en na het lezen hiervan direct weten wat de beste en ideale omstandigheden zijn voor Silver Haze. Denk in mijn geval aan, 5 dames onder een 2x600 watt, 1500m3 softbox en een 1000m3 filter. (project XXL Secret Jardin) Temperatuur: Wat is de ideale temperatuur in de zon vanaf week 1-11 en wanneer de dames in donker zitten? Luchtvochtigheid: Wat is de ideale luchtvochtigheid tijdens de zon en in donker als de lampen uit zijn? Voorgroei periode Hoelang laat je de dames staan op 18 uur? doe je dat onder 1 of 2 lampen? EC?PH Welke EC/PH waarde hou je aan? Voeding? Zelf dacht ik aan Hy-pro Terra, Hy-pro wortel stimulator en Hy-pro PH-. Welke aarde is het beste te gebruiken. Welk voedingsschema kan je het best gebruiken voor een Silver Haze plant? Ook is het leuk om te horen dat wanneer je zelf een topoogst hebt gehad in welke omstandigheden jij zat. Ik hoop niet alleen mezelf maar ook meerdere mensen hiermee geholpen te hebben. Gr
 10. In de bouwdoos gezocht naar een duidelijke uitleg omtrent de anti detectiefolie. Helaas staat er zeer weinig in... Graag zie ik reacties hoe de overige forumleden dit hebben geplaatst of hoe zij dit zouden plaatsen. Wel las ik e.e.a. over 10cm afstand. Om te beginnen met de 10cm afstand, moet deze afstand alleen van de muur af? kan dit wel geplakt worden op de zijkant van je hok/ruimte of moet daar ook eens een cm of 10 ruimte tussen zitten? betekent dit dat er alleen houten latjes/frames gebouwd moeten worden i.v.m. speling aan beide kanten of juist niet. Hoe zit dit dan met de bodem/vloer van je ruimte? Dan het volgende, wat als je een Secret Jardin XXL tent hebt, wat zijn dan jullie alternatieven? een frame (geraamte) maken met houten latjes, zodat de tent eigenlijk in dit geraamte staat ter bescherming van de luftwaffe, eigenlijk te gek voor woorden om je groene onderduikers te beschermen Zoals sommige weten zit je softbox, slang e.d. vaak buiten de tent omdat de box te zwaar weegt dus moet daar ook wat op bedacht worden. Hoe zouden jullie het aanpakken met de tent, softbox en slang? (betreft een puntdak). Als laatste, een aantal online shops verkopen de C3 folie, alternatief is natuurlijk vragen of zij kunnen laten zien dat het werkt, maar niet iedereen heeft zo'n duur apparaat. Zijn er tips wie wel de juiste folie tegen een scherpe prijs aanbieden of mag dat niet gezegd worden? Als dat zo is graag een PM.
 11. Bedankt voor beide reacties. @mann, thanks voor de reactie. Ik zal het idd in de gaten houden 80% en dan per week 10% afbouwen De eerste keer worden het stekken in een scrogg opstelling. @Optical, Je hebt idd helemaal gelijk, maar ik blijf graag binnen het gedoogbeleid. Het moet wel zo leuk blijven dat als je met je hobby wordt geconfronteerd dat ze niet eens een verbaal kunnen opmaken. Ik zou PP-er graag willen evenaren door ook met 5 dames zo'n opbrengst neer te zetten, dat vind ik het leukste van onze hobby. Je moet de dames dus goed verzorgen en je moet je af en toe wel een pimp voelen Hoe groot werden jou dames onder 1x 400?
 12. Wat vinden jullie van de volgende opstelling voor 5 Silver Haze dames in aarde: XXL tent Secret Jardin 240 x 120 x 200 (300E) elektriciteit: 2x 600 watt ELT met philips lampen en standaard kap (2x 75E) Relais wordt zelf gemaakt. afzuiging: 1000 m3 carborigional filter (170E) 1500 m3 softbox met rubbers weegt bijna 29kg (houten frame) (200E) Sono 10 m akoestische slang (50E) 2x verloop 254 (softbox) naar 160 tent (20E) voeding voor aarde: 5x 35 liter potten Hypro voeding Terra Wortel stimulator 1-3 wkn PH - groei PH - bloei Combo- meetapparaat voor pH, EC, TDS en °C (170E) smc digitale automatische controller extra folie (ruitjes) 70m2 t.w.v. 160-220E (men zegt onzichtbaar, helaas niet kleiner te verkrijgen) mijn vragen: Hoe is de verlichting in verhouding met de 5 dames en afzuiging? voldoende? hebben de standaard lampenkappen voldoende lichtopbrengst of zijn B.A.L. lampen beter ivm lumen of HPS of bijv. Adjust kappen van 160mm carborigional naar 254mm afzuiging, is dat geen probleem? Is deze afzuigings verhouding met auto controller aan te raden i.c.m. 2x 600 en 5 dames en zou deze fluisterstil moeten zijn? is de voeding ok? ELT aanschaffen ipv Philips omdat de behuizing ELT behuizing beter en dicht is? Over de Secret Garden zegt men dat deze al folie heeft, verstandig om nogmaals ruitjesfolie te gebruiken? Hoelang groei en bloei? hoe hoog moet de water en binnen temperatuur zijn? PH 7.1 naar 5.8? streefgewicht 1kg Thanks
 13. Hallo iedereen, Vanaf vorig jaar lees ik af en toe wat verslagen mee op het forum bij de indoor kweekverslagen. Ik was erg onder de indruk van o.a. PP-er en meerdere kwekers om met 5 dames een mooi resultaat te behalen. Ik heb nu wat inkopen gedaan om met 5 dames te gaan camperen in een XXL tent. Zie het als een uitdaging om een leuk resultaat neer te zetten. Leuke reacties zijn welkom. In de bouwdoos zal ik een mijn eerste onderwerp starten. Tot horens
×
×
 • Create New...