Jump to content

Bazzl

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bazzl

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bazzl

    Valse ID kaart

    hehe dacht is te proberen he, maar weet nu hoe het moet 1: Id kaart inscannen 2: Paint openen 3: Id kaart geboortedatum veranderen 4: Uitprinten 5: stukje karton aan de achterkant en vastlijmen 6: In een plastic hoesje en klaar is kees Ik ga lekker naar dominator
  2. Bazzl

    Gumby Hasj 2

    J'adore hasj Kan ik die bezinkingsflessen en 25 Liter vat ergens kopen?
  3. Bazzl

    Valse ID kaart

    Hallo, Ik ben nu 17 en ik wil 25 july naar Dominator, maar daar moet je 18+ voor zijn. Nu hoor ik steeds vaker mensen praten over dat een valse ID kaart maken best makkelijk is. Heeft hier iemand ervaring mee of weet die hoe het moet? Alvast bedankt, Bas (ps: IK WIL GEEN VALSE ID OM NAAR DE COFFEESHOP TE GAAN. ZO KAN DE SHOPEIGENAAR ZIJN VERGUNNING VERLIEZEN EN DAAR HEB IK GEEN ZIN IN. HET IS ALLEEN OM DIT FEEST)
  4. Mijn plantje is omgevallen en toont geen enkel teken van leven meer
  5. Hallo, Dit is mijn 1e kweek en ik heb 5 White Whidow zaadjes in de grond geplant. Na het ontkiemen en in de grond stoppen is tot nu toe dit het resultaat. Tips,hints en kritiek zijn meer dan welkom! Ik had alleen nog 1 vraag. Moet ik nu al mest toevoegen of moeten ze dan groter zijn?
  6. Mijn plantje is nadat ik wat mest heb toegevoegd weer helemaal opgefleurd
  7. Hallo, Ik vind toch echt dat mijn plantjes te weinig zon krijgen. Het zijn 5 white whidow planten die buiten horen te staan, maar de zon heeft al een lange tijd niet meer geschijnt. Is dit heel erg voor de plantjes of kunnen ze daar wel tegen? En sinds kort is 1 plantje gewoon omgevallen. Iemand een idee waar dat aan ligt? (foto's volgen)
  8. Niemand? Ik voeg nog geen mest toe aan de grond en ik spijt dus ook nog niet met anti insectenmiddeltjes
  9. Hallo, Ik heb sinds kort in sommige blaadjes gaatjes zitten. Het lijkt me sterk dat het ongediertje is aangezien mijn planten binnenstaan? Weten jullie misschien wat het is? Gr, Bas
  10. Bazzl

    Welke lamp?

    Ja klopt daar heb je wel gelijk in, maar hoe maak je zo'n refelctor dan
  11. Wat zijn de kiemblaadjes eigenlijk? Want moet binnenkort mijn plantjes overpotten en die zijn nu best gestrekt en dan moest ik ze met de kiemblaadjes tegen de grond aanzetten. En ik heb mijn PH meter nog niet binnen, maar wat kan ik mijn planten nu het beste geven?
  12. Bazzl

    Welke lamp?

    http://www.lampengoedkoop.nl/master-32w865...ont-p-4951.html Hier gewoon 2 van? En hoever zou ik ze ongeveer eraf moeten laten hangen? En nog 1 vraagje. Hoe sluit ik die dingen gewoon op een normale kamer aan, of zit er een stekker aan. (en hoe moet ik ze ophangen) *schaamt zich om zijn domme vragen* Dat zijn de plantjes btw
  13. Maar nog even een vraagje. Kraanwater heeft niet de goede PH waarde, maar hoe krijg ik wel de goede PH waarde? Weten jullie enkele huismiddeltjes?
×
×
  • Create New...