Jump to content

GaNjA_FaRm

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GaNjA_FaRm

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 11/09/1985

Contact Methods

  • MSN
    professor_Banna@hotmail.c
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tilburg
  • Interests
    Gewoon Chille... en all kinds off ill shit
  1. Ik koop meestal 10 euro per dag doordeweeks en meestal zit ik dan in de shop dus dat gaat er dan wel doorheen. En in het weekend meestal eigen kweek van een thuisdealer en dan heb je 5 gram super polm voor 15 euro. Maar ik hoorde een tijdje geleden dat ze hier in tilburg bij een coffeeshop haarlak over de wiet spuiten zodat de wiet sneller droogt is dit niet een beetje te erg? ik zelf ben nog nooit bij die coffeeshop geweest ( hoor er teveel rare verhalen over ) maar dan rook je als het ware chemische troep. Maar dan krijg je toch zo je wantrouwen over de shoppa's in nederland.
  2. Is het niet een beetje laat om nu nog plantjes buiten te hebben? :wink:
  3. Ja waarschijnlijk geven ze je dan juist geen goeie weed. Ik vraag nooit mag ik goeie wiet da klinkt zo dom :oops: vind ik dan. En tilburg ligt redelijk dicht bij belgië en heb nog nooit iets te klagen gehad. 8) Greetz GF
  4. aha :oops: dus die hash is niet afkomstig van deze plant http://www.nirvana-shop.com/product_info.p...&products_id=45 dat dacht ik dus maar dan heb ik weer iets bijgeleerd bedankt Greetz GF :wink:
  5. Wou eens ff wat vragen... ik ging vanmiddag naar Grass company ( shop in Tilburg ) en ik vroeg me normale stuff maar opeens zegt die man dus van we hebben iets nieuws dus hij kwam met Ice-o-Lator 12 euro per gram best prijzig dacht ik. In ieder geval ik heb op nirvana-shop daar dus over gelezen dat die plant dus puur binnen wordt gekweekt en dat de stoned erg hoog was en het thc gehalte. Dus ik en 2 vrienden gingen het dus proberen. 1 goeie gedraaid. 10 minuten later ging ieder zijn eigen weg net of iedereen opeens naar huis wou. En ben pas om etenstijd weer goed nuchter geworden. Kwaliteit en Kwantiteit. Maar nu hebben meerdere mensen hier ooit van gehoord bij shops in jullie buurt en vvonden jullie het ook zo sterk en lekker ?? Greetz GF
  6. Ja ik heb vanmorgen gekeken en volgens mij zijn die van mij ook in de voorbloei zag duidelijk witte haartjes bij alle okseltjes bij mij 2 planten goed nieuws hoop ik. Greetz GF
  7. Ja bij een smartshop heb ik ook nog nooit me wiet ofzo gehaald. Of kwaliteit dan slechter is weet ik echt niet en voordat ik een coffeeshop binnenloop ofzo wil ik altijd wel de naam weten en of ze een beetje naam hebben. Daar bedoel ik mee of meerdere mensen over die shop praten. En dat het beetje naar grass smaakt das toch normaal want wiet is grass, nee maar dat je geen thc haartjes ofzo ziet dat houdt niet meteen in dat het slechte wiet is want de sneeuwwitje bij een shop hier die is ook gewoon groen en daar is niks mis mee is zelfs best sterk. Greetz GF
  8. Lees een beetje meer op dit forum kan je veel van opsteken. Ik ben dit jaar ook begonnen met me eerste kweek en dit forum is gewoon fantastisch voor informatie en vooral de gezelligheid is leuk haha. Maar wat de beste soort is zou ik ook niet kunnen zeggen. En als je volgend jaar dan begint in Begin/Eind mei en je koopt wat stekjes, potgrond met kokos dat zou voor de eerste keer wel genoeg zijn.
  9. Ik heb een waterpijp uit de large. Het heeft de vorm van een <--- juist de mensen die large hebben weten wel welke ik bedoel denk ik. Hij is van Ceramiek 10 cm hoog en in de vorm van een bol <-- en ziet er zo uit dus een smiley die bol is. De waterpijp is wel moeilijk zuiver te maken ook al kan je alles uit elkaar halen de binnenkant zelf is best moeilijk. En voor de rest het rookt opzich goed alleen geef mij maar een lekkere Hollandaise.
  10. Ik heb een waterpijp uit de large. Het heeft de vorm van een <--- juist de mensen die large hebben weten wel welke ik bedoel denk ik. Hij is van Ceramiek 10 cm hoog en in de vorm van een bol <-- en ziet er zo uit dus een smiley die bol is. De waterpijp is wel moeilijk zuiver te maken ook al kan je alles uit elkaar halen de binnenkant zelf is best moeilijk. En voor de rest het rookt opzich goed alleen geef mij maar een lekkere Hollandaise.
  11. Ik heb een waterpijp uit de large. Het heeft de vorm van een <--- juist de mensen die large hebben weten wel welke ik bedoel denk ik. Hij is van Ceramiek 10 cm hoog en in de vorm van een bol. De waterpijp is wel moeilijk zuiver te maken ook al kan je alles uit elkaar halen de binnenkant zelf is best moeilijk. En voor de rest het rookt opzich goed alleen geef mij maar een lekkere Hollandaise.
  12. GaNjA_FaRm

    Pot

    Nog een Pot die het water opvangt en dan dat water weer als water voor je plant gebruiken. Dan krijgt hij de juiste voeding weer tenminste zo doe ik het.
  13. GaNjA_FaRm

    Pot

    Nog een Pot die het water opvangt en dan dat water weer als water voor je plant gebruiken. Dan krijgt hij de juiste voeding weer tenminste zo doe ik het.
  14. Ja ze staan op het balkon. Ze krijgen zeker voldoende zon daar maar ik had ze dus te lang in te kleine potjes staan. ik heb ze nu in 10 liter potten gedaan. kijken wat er gaat gebeuren. En wat de grond betreft ik gebruik gewoon biomix en als ik ompot gebruik ik gewoon nieuwe grond. Bedankt Greetz GF
×
×
  • Create New...