Jump to content

Growie

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Growie

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Benelux
  1. Growie

    WP_000501.jpg

    Hi Real11smoker, Goede start ! Op naar een goede zomer en nazomer! Welke soort dames? Grts G
  2. Thx!! 4 the info real11smoker! Im getting the ladies inside now Thx !
  3. Hallo beste growers, Ik ben stevig aan het twijfelen of ik mijn dames even naar binnen zou nemen deze nacht. Hier gaat de themperatuur naar de 0°C gaan, maar of het op het balkon gericht op de zuidkant blijft het misschien warmer? En de vraag is of ik ze zou overkappen met mijn deksel of niet. Anders morgenvroeg komt er zoveel waterdamp dat ze niet van de volle zon kunen genieten. En misschien worden ze dan ook al wat getraind tegen wisselende themperaturen. Het weer vannacht: Het blijft meestal licht bewolkt maar vanuit het westen kunnen er toch nog enkele wolkenvelden passeren. Plaatselijk wordt er nevel gevormd. et wordt zeer fris, met minima tussen -3 graden in de Hoge Venen en 3 graden plaatselijk in het binnenland. Aan de grond kan het licht vriezen. De wind wordt meestal zwak uit veranderlijke richtingen, en later uit zuid tot zuidoost. Het weer morgen: Donderdag is het droog met opklaringen en vrij veel hoge wolkenvelden. Later op de dag komt er meer bewolking uit het zuidwesten. Het wordt wat minder fris, met maxima tussen 12 graden in Hoog-België en 16 graden elders. De wind is eerst zwak uit zuid tot zuidoost of veranderlijk, en later matig uit zuidoost tot oost. Iemand raad? Het is nog niet te laat! THX Growie.
  4. Growie

    Feminized Bubblegum Mei 2012

    Hier het prille begin op mijn balkon. Een achterblijvertje zal het misschien niet halen maar we blijven positief! Ik zal proberen jullie zoveel mogelijk up to date te houden.
  5. Growie

    Big Bang

    Het prille begin :-)
  6. Growie

    Growies A.M.S

    Groeien maar :-)
  7. Heb net een zaadje gevonden in mijn eigen wietje van vorig jaar... Het is AMS feminised ... is dit dan een vrouwelijk zaadje of niet? Groe(n)tjes G
  8. Hey ik ben growie en ik begin met een experimentje AMS op het balkon met cocopeat. Ik heb al veel aan het rondneuzen geweest hier , en heb al enkele goede oplossingen gevonden. THX 2 ya all ! Greetz
  9. Growie

    193_9317.JPG

    1 Maand oud en aangevallen door de mineervlieg
  10. Growie

    191_9188.JPG

    Vrouwelijke zaailingen 16 dagen oud en net verpot op Cocopeat
  11. Aaaargh...Beste Growies ik heb het ook zitten ik heb geen beest kunnen bespeuren maar wel gangen op een aantal bladeren. Ik heb deze dus verwijderd en de rest peventief bespoten met Pyrethro. dit is bio en dus niet gevaarlijk voor de plant naar het schijnt. Greetz.
  12. Hey allemaal, Effe voorstellen, Ik ben net begonnen op 1 Mei 2009 met 10 vrouwelijke A.M.S zaadjes op te kweken voor de buitenkweek in de kuip en volle grond. Dit zaad is een kruising van Swiss indica en Swiss sativa. Greetz to all the Growies. ;-)
×
×
  • Create New...