Jump to content

Chaosed

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chaosed

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik denk juist dat het de andere kant op gaat. Je kunt onmogelijk voor altijd mensen de waarheid achterhouden. De waarheid die in veel docu's tegenwoordig wordt verteld. Op een gegeven moment zal zelfs Europa door hebben dan het verbieden van wiet, nergens op slaat. De enige die er ECHT op tegen zijn, zijn bedrijven die anti-depressa, painkillers, enz produceren. Als wiet legaal zou worden zouden deze miljarden bedrijven er in omzet ontzettend op achteruit gaan.
  2. Er is altijd werk, als iemand zegt dat ze geen werk kunnen vinden dan moeten ze harder zoeken. Vette onzin, einde discussie.
  3. Zo zo, iemand is snel op d'er teentjes getrapt. Kut-rukker, da's wel heel appart.
  4. Je zit er op een paar punten fundementeel naast. Ten eerste; hoofddoeken verbod. Een hoofddoek is niet iets wat iemand draagt, omdat het mooi is, het wordt gedragen door een Moslims vrouw die onderdrukt is door haar Moslim man. Natuurlijk voelt een enkele sterveling zich er prettig bij dat ze een hoofddoek draagt, maar goed er zullen altijd rotte appels tussen zitten. Een hoofddoek is een slap aftreksel van een volledige cover-up. Die cover-up is er zo dat een vrouw een man niet kan verleiden, die is er zo dat een andere man niet naar jou vrouw kan kijken, die is er om talloze ONZIN redenen. DAAROM willen wij geen hoofddoek (dan heb ik het over een anti-hoofddoeken gemeenschap). Vrouwen in de westerse wereld zijn vrij, niet onderdrukt. Ten tweede; over intergratie. Als je het logisch bekijkt zijn vooral Moslims mensen uit de middeleeuwen. Moslims hebben namelijk nog geen Verlichting mee gemaakt. Voor Moslims is alles nog gemaakt door God en iedereen staat onder God. Een Verlichting zou inhouden dat deze mensen zouden INZIEN dat er iets meer is dan God. Maar dat deden ze toen wij in de middeleeuwen zaten en zelfs toen was God nog het opperwezen waar alles aan verklaard moest worden. Deze mensen vechten nog oorlogen in de naam van hun God, deze mensen vermoorden homo's en stenigen verkrachte vrouwen (ja, als je als vrouw verkracht wordt, dan is dat natuurlijk jou schuld, je hebt immers de man verleid). U geeft wel het voorbeeld van, ja maar jij zou ook niet intergreren in hun land. Nee natuurlijk niet, wie zou er nou zo dom zijn om terug te gaan naar de middeleeuwen. Daarnaast moet je je afvragen waarom iemand daar in God's naam heen zou gaan. Als je daar heen zou gaan dan heb je er kennelijk wat te zoeken. Dan WIL je daarheen omdat je denkt dat het daar fijner is. Je wil er dus niet heen omdat het fijner is, maar dan je eigen normen en waarden bij je houden, want die van de plek waar je heen gaat zijn kennelijk beter. De moslims die naar de westerse wereld komen, komen hier omdat het hier beter is. Waarom zou je hier dan heen gaan en als nog niets aan je normen en waarden veranderen. Dan neem je toch alleen je eigen problemen mee en geef je ze aan de gemeenschap waar je gaat wonen. Ik vind dat als je argumenten gebruikt, dat je dan verder moet kijken dan je neus lang is.
  5. Dat zijn echt focking veel vitaminen XD
  6. Chaosed

    Mieren

    Ik vind ontzettend veel mieren in en rond om mijn plantjes. Kunnen deze insecten kwaad? Komen er door mieren andere insecten op mijn planten af? Als ze kwaad doen, wat kan ik dan het beste doen om van ze af te kunnen komen?
  7. Toch als je er goed over nadenkt is het linkse meer van de regels. Zo is een Keynesiaanse economie (links) een economie waar de overheid veel regelt. Dan is er een markt-economie, de overheid trekt zich terug van de economie en laat het aan het vraag en aanbod model over (rechts). Het heffen van belastingen, subsidies en andere belemmeringsregels (links) versus het opheffen van overheidssubsidies en het decentraliseren van de overheid (rechts). Ik begrijp twee dingen niet. Waarom mensen niet inzien dat met een grotere hoeveelheid vrijheid een grotere hoeveelheid verantwoordelijkheid komt. De rechtse politiek wil mensen meer verantwoordelijkheid geven terwijl de linkse politiek er van uitgaat dat mensen niks zelf kunnen en alles voor hen geregeld moet worden in de vorm van subsidies, centralisatie en bureaucratie. Omdat er meer vrijheid komt MOETEN de regels wel strenger worden, alles kan immers sneller uit de hand lopen. Daarnaast snap ik ook niet waarom een rechtse partij wiet illegaal zou maken. Dat snap ik echt niet, rechts is immers vrijheid.
  8. Whoot? Dat is wel ECHT tof, zeker weten dat je niet per ongeluk twee zaadjes hebt gedeponeerd?
  9. Ik stem rechts, al mijn hele leven. Mijn vrienden/kenissen ook. Ik onderteken alles wat een positief effect zal hebben op de strijd voor volledige legalizatie van wiet. Mijn vrienden/kenissen ook. Wat ik ECHT niet snap is de hoge hoeveelheid anti-rechts er is op dit forum. Zou iemand mij kunnen uitleggen waarom dat zo is? Waarom je als rechts-stemmende "evil" bent?
  10. Het gaat wat trager... Maar meestal komt van gezamelijk leren toch weinig. Het gaat meer om het idee dat je met je boeken voor je neus zit
  11. Chaosed

    cannachopper

    Ff RPG'tje scoren
×
×
  • Create New...