Jump to content

phatpete

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About phatpete

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Wel volgens mij kan de manier waarop je je wiet en tabak behandelt echt wel een verschil maken in de smaak. Wiet is een kruid en de smaken en aroma's komen naar mijn mening het beste uit als de tabak even in de aroma's van de wiet hebben gelegen.
 2. Aan alle mensen die in Tilburg komen wil ik zeker de 'superwiet' aanraden uit koffieshop crackers. Wiet met een heerlijke geur waar je ook nog eens heerlijk stoned van wordt. Wiet ziet er bovendien ook nog eens super uit. : )
 3. Ik draai mn jointjes altijd met roltabak, bij voorkeur Belgam 21. Deze tabak is erg licht en zo overheerst het je joint helemaal niet. Sigarettentabak vind ik helemaal niet lekker in mijn jointjes, het smaakt te scherp, het rollen verloopt moeizamer en je joint brandt minder lang. Als vloei gebruik ik het liefst RAW. Ooit had ik in korte tijd een pakje RAW-blaadjes opgemaakt en nadien rolde ik nog een jointje met een ander soort vloei en het smaakte me niet, daardoor ben ik nu erg fan van RAW. Mijn tipjes maak ik zo goed als altijd zelf. Ik neem m'n schaartje dat standaard in mijn rolkitje zit en knip een rechthoekig stukje karton uit een iets dikker soort papier (zoals dat van een tipje).
 4. Goeie reden om nog eens een reis naar Tilburg te ondernemen. bedankt
 5. Heb onlangs nog eens een bezoekje gebracht aan Tilburg, en kheb weer heel wat lekkers in m'n voorraad opgenomen . Dit keer heb ik de Killer Queen gekozen in de Muze, 8€/gram. Ik had ergens op dit forum gelezen dat het een echt toppertje was maar ik vond het eerlijk gezegd maar niets. Smaakte wel erg lekker maar het effect was m'n ding niet. Voorts heb ik ook White Widow gekocht in de Pasja, ook 8€/gram. Na onlangs ook eens White Widow gerookt te hebben van de Toermalijn moet ik eerlijk zeggen dat ik de White Widow van de Pasja het lekkerste vind. Ook als ziet de White Widow van de Toermalijn er net iets mooier uit. Ook nog Shiva geproeft van de Grass Company, 8€/gram. Goed wietje maar niet super. Ik had ook nog even een andere vraag, waar kan je de beste hash kopen in tilburg. Ben niet zo'n hash-fan maar zoek toch nog een lekker hashje om afwisseling te bieden.
 6. Ik heb ook zo'n grinder en ik heb dankzij dit forum ooit eens een geweldige manier gevonden om hash te maken van dit poeder. Het is eigenlijk heel simpel. Je doet al je THC-poeder (weet niet of ik het eigenlijk wel zo mag noemen) in een zakje waarin je je wietjes koopt, ik zou wel een zakje zoeken van een dikker soort plastic. Vervolgens houd je je zakje met "THC-poeder" onder een kraan met warm water tot de inhoud van je zakje kneedbaar begint te worden. Vervolgens ga je er simpelweg op staan en je zult zien dat je een hard stukje hash hebt. (Dat is bij mij toch zo het geval). Ik ga er wel aan toe voegen dat ik helemaal niet zo graag hash rook en mijn hashje maakte daar geen verandering in, maar ik werd er wel lekker wazzig van.
 7. 'super-wiet' - Crackers Tilburg geweldig soortje njam njam
 8. Haha, had ook zo'n kraslotje gekregen. Zelden zohard gehoopt dat ik iets ging winnen maarja, dat gebeurde dan niet. Maar geen paniek kwas nog altijd vrolijk hoor
 9. Ik heb vorige week de Crackers bezocht en er hun "superwiet" gekocht (€9/gram), die in promotie stond voor Kerstmis (je kreeg er een gratis joint bij als je 3 gram kocht). Wat ik wel vreemd vond aan coffeeshop crackers is hun deur, ik kon ze niet vinden. En ik moet zeggen dat het een heerlijk wietje was, erg leuk en lekker om te roken met erg intense aroma's. Het geurtje was erg intens en de mooie topjes waren perfect droog en gewoon met de vingers te verkruimelen. Dit soortje wiet mag ik zeker niet vergeten als ik nog eens ga winkelen in Tilburg. Voorts kocht ik ook nog "Shiva" gekocht in de Pasja als ik mijn niet vergis tegen €7/gram. Maar dit vond ik maar teleurstellend. Niet alleen was het wietje naar mijn mening niet zo lekker. Mijn zakje met groen goud zag er ook gewoon helemaal niet uit, geen één mooi topje... Spijtig maar desondanks ben ik van dit soortje ook wel goed stoned geworden hoor : ) Ook ben ik nog eens in The Grass Company "Hindu kush" gaan halen voor €7/gram. Geen absoluut topwietje, maar wel erg lekker en de kwaliteit die ze er geven is ook constant.
 10. NOOOOOOHHHHH ! Iemand trouwens een idee wanneer dit systeem met de wietpasjes zal starten ?
 11. Hallo leden van het WF-forum, Ik ben van plan om volgende week (na 40 dagen zonder wiet te roken), nog eens een bezoekje te brengen aan Tilburg. Ik vroeg me eigenlijk af welke shop het beste is qua kwaliteit/prijs-verhouden. Ik heb reeds ontdekt dat de wietjes van de Toermalijn echt episch zijn, maar nogal duur naar mijn mening. Ik zocht eigenlijk een shop met kwalitatieve wietjes tussen 6-8 euro (of goedkoper maar dat zal wel niet meer bestaan veronderstel ik). Ik ben reeds binnengeweest in de Muze en de Grasscompany en moet zeggen dat hun wiet en hun prijzen dik in orde zijn, maar voor deze trip naar Tilburg ben ik van plan wat andere shops te bezoeken. Iemand suggesties ? BTW: Ik ben ook nog op zoek naar de beste Space-cake van Tilburg, wil er een leuke eindejaarsperiode van maken!
 12. Ik ben anders ook wel voorstander van de legalisatie van cannabis in Europa (en daarbuiten). Het is voor iedereen in België, zowel voor jongeren als voor volwassen, erg makkelijk om op de illegale markt aan cannabis te geraken. Als iemand dus wiet wil roken kan hij dat dus ook, spijtig genoeg is die wiet wel vaak erg slecht en verzwaard zoals men in het artikel al aanhaalt. Het liefst van al zou ik als Belg ook gewoon een winkel willen binnenwandelen om een paar grammetjes wiet te kopen, ik wil helemaal dealer te hoeven bellen als ik van een jointje wil genieten. De cannabis social clubs lijken mij op die manier een erg goede zet in de juiste richting maar er is nog veel onduidelijkheid of dit mag of niet. Wat ik voorstel zijn eigenlijk gewoon grote staatskwekerijen waar op zuivere wijze wiet wordt gekweekt, op die manier kan alles perfect gereguleerd worden en wordt geen enkele factor van de wiet-bussines in de handen van criminele organisaties gelegd. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom dit in Nederland nog niet het geval is, daar noemen ze het gewoon een gevoelige kwestie en steken de politici hun hoofd in het zand. www.trektuwplant.be : een van de huidige cannabis social clubs
 13. phatpete

  space noten

  Hehe, Als Sinterklaas en z'n zwarte hulpje zo'n dingen zouden uitdelen voor de heilige man z'n verjaardag zou ik niet meer twijfelen om ook mijn schoen te zetten hoor. Hoop dat ze je smaken!
×
×
 • Create New...