Jump to content

Multensor

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Multensor

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. zojuist de zaden van lemonhaze ook binnen gekregen. Alles top verpakt en de zaden zien er goed uit. Je kan dus gerust ruilen met lemonhaze THNKS!
  2. lijtk erop dat ze nog wel even mogen... probeer de macrostand van je camera ....
  3. komt de uitleg . Vroeg skateboarde ik nogal veel en een bekende skateboarder is: Rodney Mullen. Hij is ook de baas en ontwikkelaar van Tensor Trucks. Dus vandaar Je wilt niet weten hoe vaak dit al gevraagd is aan me
  4. zat ik ook naar te kijken maar vindt die vlekken er niet echt op lijken.
  5. Bij mijn big bang zijn een beetje bladproblemen ontstaan zoals je kan zien op onderstaande foto's. Ik vroeg me af wat het was, en nog belangrijker, hoe ik er vanaf kan komen natuurlijk. De plant staat in een 7.5 liter pot (kan niet groter ivm balkon). Ze heeft ongeveer zon van 7 tot half 2. Elke ochtend als ik naar mn werk ga krijg ze een glas (3 cl) water + voeding en als ik thuis kom voel ik aan de grond of ie droog is en zo ja dan krijgt ze nog wat water. Kan iemand me helpen met dit probleem? Mocht er meer info nodig zijn zeg het dan Foto's:
  6. bladluis als je het mij vraagt. En ik los altijd knoflook op in water en spreoi dat er dan elke dag overheen. Heeft bij mij iig geholpen.
  7. Ik dnek dat veel mensen geen plek hebben in hun tuin voor een plant in de volle grond. Ook zijn er redelijk wat mensen die alleen een balkon hebben. Over die gescheurde stam..... probeer ehm weer tegen elkaar aan te maken zodat hij er weer goed uit ziet. Naar verloop van tijd zal het dan weer wat beter worden. Ik heb zelf ook bb staan maar wel in potten dus
  8. thnx voor alle reacties.. ze zijn ondertussen al heel stuk gegroei maar ik heb even geen foto's nog. Ik zal ze er nog snel opzettem. Maar niemand weet het antwoord op mijn verduisteringsvraag?
  9. Het is lang geleden dat ik weer in mijn eigen topic heb gepost. Mede omdat ik weinig tijd heb gehad en omdat er eigenlijk weinig is veranderd allemaal. Nu vroeg ik me alleen af: ik ben nu 1 plant al een tijdje aan het verduisteren op 12/12. Is dit op een zeker moment genoeg zodat het niet meer hoeft, of is het beter om daar mee door te gaan tot ik kan oogsten? Ik denk dat ik nu een week of 3 bezig ben.
  10. je kan me nog meer vertellen, maar dat is GEEN lieveheersbeestje . Of eentje uit de hel . Verder ziiet het er lekker uit.
  11. Multensor

    Wiet tosti

    ik zou wietbotermaken en gewoon een klont boter in mn tosti leggen. Lekker natte tosti dat wel
  12. dat de stengels paars zijn betekend dat ze stress hebben. Dit kan aan vele dingen liggen. Dat de blaadjes paars zijn licht gewoon aan het soort dat je hebt. Kan gebeuren. Dit zal verder geen invloed hebben, het ziet er alleen mooi uit . p.s. ik ben ook vrij nieuw dus wacht op bevestiging hiervan.
  13. ehmm kan ik nog geen uitsluitsel oevr geven, maar volgens mij niet echt super goed. Ik merk nog seteds nieuwe gangetjes enzo . Toch lijtk de plant het nog wel goed te doen. We zullen zien
×
×
  • Create New...