Jump to content

Nlhazer_5

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nlhazer_5

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Winter growth in Cypriot Light conditions.
  2. Ziet er mooi uit Noorderdauw! Echt bizar vet dat je ze vis te eten geeft! Wie weet rook je binnenkort een goede Omega 3 wiet! . Rot dat sommige zaadjes het zo slecht deden. Ik kijk uit naar de volgende foto's!
  3. Ik heb helaas niet de kans om ze buiten te zetten. Dus het zal op deze plek of op mijn mini balkon moeten. Ik denk dat de zomer maanden te warm zijn om ze buiten te zetten Kaak... dik in de 50 graden. Dat wordt te warm voor de vrouwtjes denk ik. Ook is het hier enorm uitkijken voor slakken en politie! . Ik hoop dat het wat wordt met je auto's Noorderdauw. Zal wel lukken zeker? Ik heb het geluk dat mijn apartement richting N-N-W gericht staat. Dus heb al vroeg volle zon tot in de namiddag op het raam staan. Dus licht genoeg.
  4. En zo staan ze samen voor het raam. Het raam is nu gesloten omdat het nogal hard waait buiten. Ze krijgen ongeveer 6 uur volle zon per dag nu.
  5. Kan iemand mij een update geven hoe ik foto's plaats... hehe Ondertussen is het me gelukt. Dit is haar zusje. Zoals je kan zien zit ze nog in een vroeger stadium van bloei.
  6. Dag beste lui. Ik woon nu al ongeveer 2 jaar in Cyprus. Voorheen kweekte ik mijn eigen groenten in Belgie, net tegen de Nederlandse grens. Dit ging goed, maar vergte veel planning en voorbereidingen. Dit jaar in Januari besloot ik wat Critical Jack zaadjes te bestellen voor een Cypriotische kweek try-out. Ik heb er 2 geplant uit curiositeit of het ook lukt tijdens de korte winterdagen. (10u licht). Gelukkig is de zon hier enorm sterk qua licht kwaliteit, en verre van de sombere zonneschijn die je in W-Europa kunt verwachten tijdens de wintermaanden. De plantjes doen het bere goed, alleen zijn ze van de kleine kant. Ongeveer 40cm zoals ze nu zijn. Eentje moet nog een 3 tot 4 tal weken, haar zus kan makkelijk nog langer dan een maand mee. Geniet van de fotos. En ik heb ondertussen een nieuwe bestelling zaad aangekregen die ik zal ontkiemen zodra deze 2 oogstrijp zijn. Ik wil niet overdrijven i.v.m. wetgeving hier.
×
×
  • Create New...