Jump to content

Puc

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Puc

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @PP: Ja klopt die lv heeft lang id kast gestaan ze heeft wel niet meer dan 30% lv geproduceerd dus het zal daar niet aan liggen Ook moet je weten zijn de beide planten aan hun hoofdbud geknakt wat hen dus 1/3 minder groot maakt, dus de gele bladeren in proportie kloppen niet. Swat ze zien er idd ziek uit en ik weet ook aan wat het ligt. Ik heb een zeer irritante grond, deze is té alkalisch plus er zitten nog eens zo zeewier kalk korrels bij. Die langszaam oplossen als ze voeding krijgen en zo weer een hogere ph resulteren. Ik kan dus moeilijk een correcte ph waarde uit m'n grond bepalen vrees ik. Of ik zou mijn voeding ieder uur moeten verzuren? Door de te hoge ph kunnen m'n plantjes niet genoeg voeding opnemen en krijgen ze zo overduidelijke pk gebreken. Swat, ik blijf geloven in mijn plantjes de toppen zien er deftig uit plus ik heb niet veel gediefd en heb veeeeel bladeren hangen in vergelijking met andere forumers wat mij mss wat meer "buffer" geeft ivbm voeding uit de oudere bladeren wegtrekken enzo...
  2. hallo hallo! Lang geleden heb dan ook een drukke periode achter de rug. De plantjes hebben ondertussen al redelijke topjes ontwikkeld, ondanks de gele bladeren onderaan het boompje. Ik geef de goede voeding en ook genoeg afgezuurd want ik heb een redelijk alkalische grond om te beginnen. Maar had gehoord dat eens de plant gewoon is van elementen uit de oudere bladeren te trekken ze dat wel zal blijven doen en er moeilijk mee kan stoppen ookal geef je genoeg voeding... Klopt dit? Voor de rest ben ik redelijk tevreden de topjes zien er goed uit ze hebben ondertussen ook al kristalletjes aangemaakt. Dat was het dan, tot de volgende!
  3. proficiat ziet er smakelijk uit, en behalve "begaaid" worden smaakte ze ook lekker? hopelijk behaal ik ook zo een resultaat!
  4. Puc

    stemmen

    Als je weinig van politiek afweet stem je gewoon wat je ouders stemmen zij hebben je tenslotte groot gebracht en gevormd dus meestal liggen de grote lijnen van denken wel in de zelfde richting. Natuurlijk is het ironisch dat je als wietforum member en zodus mss ook kweker voor een partij stemt die anti gedoogbeleid zijn. Mss wat bewuster voorbereiden. Ikzelve stem voor Spa, Het realistische groen! Hier is er dan ook nog veel werk aan het gedoogbeleid:( gegroet!
  5. Hallo Hallo! We zijn nu aan begin week 2 bloei. Alles gaat goed op wat gele bladeren na bij één plant. Ik dacht éérst dat het mss was door een te laag ph gehalte maar dat lijkt het niet te zijn. Ik geef ze om de 2 dagen elk een 400ml water met steeds voeding bij bn grondmix en bn xcell steeds een kleine hoeveelheid. En sinds deze week krijgen ze ook pk13-14. Ik las dan ook wat rond op het forum en het zou blijkbaar ook een stikstof tekort kunnen zijn wat N27 van Bn zou bevatten. Indien ik dit hier op dit forum bevistigd krijg zal ik achter bladvoeding gaan. Alvast bedankt voor jullie reacties!
  6. uhu als ze té groot worden wat wrs zal gebeuren ga ik de hoofdbud's hun nekje omdraaien en dan horizontaal leggen zo bespaar ik veel plaats in de hoogte. Klinkt allemaal mooi hopelijk lukt het ook!
  7. dag, De dames staan er goed bij denk ik behalve dan 2 bladeren die wat verroest zijn van de ééne plant dit was vanwege een te laag ph gehalte van het voedingswater, dit werd duidelijk na een grond meting. Dit lijkt nu opgelost ze lijken het meer naar hun zin te hebben. Ze staan ook sinds gisteren in bloei. @Skafzz: M'n Lv hou ik rond de 40. hier volgen de foto's: mvg.
  8. excuseer het zijn indica's geen sativa's, had mij vergist! Ben namelijk van zins om de hoofd top van beide planten te knakken en dan horizontaal leggen. Dan kan ik de planten hoger laten worden en vangen de onder liggende bladeren (3/4 ervan) terug licht. mvg
  9. Haai, Heb een vraagje waar ik niet echt een antwoord op vind binnen dit forum: Hoelang mag ik mijn planten maximum in de groei periode laten? Ik neem aan dat langere groei vettere opbrengst betekent. Heb namelijk veel plaats over in mijn tent en het zijn sativa's dus erg hoog worden ze niet. Mvg en alvast bedankt voor jullie antwoorden!
  10. DagDag Ben nu in week 5 groei ga nog één weekje verder denk ik plaats zat. Heb last van wat fruitvliegjes heb zo een gele kleefstrook boven m'n lamp gehangen waar er op 2 dagen al een 10 vliegjes aanhangen, las over die nematoden iemand andere ideeen? de eerste foto's zijn van tijdje terug. deze zijn de recente foto's Groeten!
  11. Haai, idd danny die ééne groeit lekker mee! Morgen vertrek ik voor een weekje naar het buiteland, iemand zal in de tussentijd voor de plantjes zorgen. Eigenlijk moet er niet zoveel gebeuren. Alles schakelt automatisch en veilig (althans zo veilig mogelijk). Ik heb ook een verse bidon afgezuurt water met wortel bij gemaakt voor de komende week. Het enige wat tegenviel was: Deze morgen stond ik op en het noodlot was toegeslagen mijn luchtbevochtiger begeeft het het is zondag en repareren was geen optie want het ultrasone trillingsplaatje stierf na een od kalk was lomp geweest en had het toestel niet goed gereinigd na de aankop (was een occasie toestel). Dus heb ik 4 stokjes rond de plantjes geplaatst met daar over een brood zakje dat 3 x op 24uur nat gemaakt wordt. In de tussentijd heb ik een nieuwe besteld op het internet dat zou ten laatste donerdag toekomen. (boneco 2251) Groeten en foto's plaats ik volgende week indien er nog wat overblijft...
  12. Dag, Ben nu een weekje verder de plantjes zijn een 3 a 4cm groot geworden, ik geef ze gewoon water met wortel van BN. Ze krijgen 18uur per dag licht, gistren is de lamp telaat aan geschoten mijn schuld de timer stond niet aan, dus hebben ze minder licht gekregen (zal voor één keer wel geen kwaad kunnen?). De luchtvochtigheid probeer ik steeds rond de 50% te houden. De 600W lamp hangt nu op 50cm van de topjes, afzuiger op 1/2 vd capaciteit en ook een zwenk ventilator moeten bijplaatsen +3 pc fans onder de lamp. Met deze combinatie krijg ik de temp constant rond de 24 graden, in de donkere uurtjes daalt deze tot een 22 graden. Wat is het best veel ventileren of warme lucht afzuigen? Nu heb ik een probleem was begonnen met 3 zaadjes 1 is er niet doorgekomen. 1tje van de 2 overblijvende ziet er gezond uit, maar het andere plantje heeft met één van zijn onderste bladeren (die zonder kartels) een probleem, het is achtergebleven qua groei tegenover het andere blaadje. Ook is dit blaadje bruin en redelijk dood. De rest van de plant is in orde en groeit lekker groen verder. Nu is dit een probleem want ik had graag met 2 planten verder gegaan. Komt dit nog goed? Zwakke foto's maar geeft een beeld van het zielige plantje... (boven en onder) Kind regards Puc!
  13. Oké ga die bak zeker verven en waarom is die grondlaag van belang, is toch maar een kwestie van goed hechtende verf en vooral dekkende verf. Mss nog een extra lak laag voor de schuurvastheid te garanderen ivm verschuiven van potten. Die vsa ga ik dus ook verplaatsen had hem wel bewust omgekeerd gehangen, maar swat veiligheid gaat voor. De brandblusser komt ook ergens anders. Bedankt voor de reacties en nogmaals allez tips/commentaar/kritiek/zaagerijen van harte welkom! Groeten Puc
  14. ah goede tip, bedankt ga morgen achter een potje witte verf
  15. Ook juist banaan maar wil toch het zekere voor het onzekere nemen. Die fans zitten dan ook op een apart circuit zodat indien er kortsluiting is, of mijn afzuiger gwn knetter stoned werd en het opgeeft er zeker geen geurtjes ontsnappen, althans toch niet rechtstreeks naar buiten. Voor de rest vertrouwen in mijn installatie? groeten en badankt!
×
×
  • Create New...