Jump to content

Rzoe

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rzoe

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    MUZIEK (van Blackmetal tot hypnotiserende techno en freaky jazz)! Internet, Films en Series socialiseren met vrienden, cannabis
  1. Rzoe

    Madonna

    Haha thanks voor de tip buble! Ik ben inderdaad in die regionen al op zoek, maar ben nog steeds niet de strain tegen gekomen die me de meest euforische roes zou moeten opleveren! Meestal space ik 'm wel hard van de sativa's.. hmmm;D Voordeel van sativa's is zeker wel dat je fysiek zo lekker 'up' blijft! Nog iemand suggesties?
  2. Jij snapt 'm inderdaad Wubbo Daarnaast zijn dit soort experimenten ook altijd gevoelig, er hoeft maar 1 mafketel tussen te zitten die de boel voor de rest verstiert (door bijvoorbeeld deel van de oogst illegaal verder te verkopen etc.) en de boel wordt opgedoekt, plus 't feit dat de overheid heeft er weer een mooi lijstje van mensen op na houdt om in de gaten te houden, want tsja.. 't zijn allemaal geinteresseerde kwekers! Ik juich het absoluut toe en ben als socioloog heel benieuwd naar de randvoorwaarden (beleidskant) van dit project hoop er nog meer over te lezen.
  3. Rzoe

    Madonna

    Lastig om deze zaden te vinden .. ben zelf ook geinteresseerd in deze strain, te laat ingestapt in het hele hobby kweken en de boot was al weggevaren.. Heb meerdere posts gelezen van gebruikers die euforische toestanden en lachkicks rapporteerden, in mijn optiek de beste kant van de wiet! Nu was ik ook nog op zoek naar Madonna zaden, maar dat zal voor deze strain wat lastig worden. Bij deze de vraag aan Sannie (ik hoop dat je het leest ): Welke van je huidige soorten die je in de verkoop hebt levert het meest euforische/opgewekte gevoel op? Ik ben al een tijd op zoek naar een meer 'sociale' en opgewekte wiet, eentje waarmee je een feestje aan de gang houdt en niet waarbij 90% van de mensen stilzwijgend op de bank in hun eigen hoofd lopen te spacen nadat ik ze met mijn vaporizer kennis heb laten maken! Heeft iemand anders ook nog tips voor fijne wiet strain met sociale/extraverte/opwekkende/euforische eigenschappen?!
  4. Zeker prachtig nieuws, ik vind het initiatief ook erg goed en leuk uitgedacht zolang er maar geen stricte controle des persoons wordt uitgevoerd en de overheid geen vervelende database gaat bijhouden over wie wat en waarom kweekt.. Opstelten is een verschrikkelijke man die juist (en onbedoeld) de criminelen helpt en de hobby kwekers in 't verdomhoekje drukt.
  5. Nog een extra reden om je eigen plantjes te kweken... (of om betrouwbare vrienden lief aan te kijken )
  6. Rzoe

    Lowryder

    Je kunt in principe van ieder knipafval/wietplantje wat goed gedroogd is hasj maken, de kwaliteit hangt af van de plant zelf en de methode waarmee je hasj gaat maken. Gebruik de zoekfunctie op het forum maar voor meer informatie
  7. Om te reageren op je uitspraak om eens een half jaar te stoppen: Probeer het eens!! Het zorgt er sowieso voor dat je geest weer wat meer helder is en dat kan voor een hoop mensen al schelen, ook bij uw depressie. Daarbij zou ik ook aanraden om (mocht het bij u het geval zijn dat u regelmatig kijkt) de seksueel getinte beelden ter stimulatie van de geest/seks/lustgevoelens etc.. eens een tijdje te vermijden en te kijken of de oerdrift zich vanzelf meester neemt van uw gedachten Sowieso sterkte gewenst!
  8. Ik vind 't idee wel grappig, maar de opzet van deze petitie is er wel eentje waar de politiek volkomen lak aan zal hebben! Hier schiet je weinig mee op ben ik bang TS
  9. Pfoe beginnersfouten, ik ben nog enigzins een beginner maar wel een paar mooie domme acties meegemaakt (mede dankzij anderen ) 1) Een vriend die al 'best wat ervaring had' je laten vertellen dat je zaadjes met 't worteltje naar boven de grond in moeten, daarna de grond FORS aandrukken en ik me dan maar afvragen waarom er na 2 week nog geen plantjes boven komen. 2) Eerste buitenkweek op een dakterras zonder scherm of wat dan ook, naast 't feit dat de hele buurt heeft mee mogen genieten van planten van 1,5 meter heb ik na een flinke storm kapotte planten uit de tuin van de buren mogen halen... schrale oogst, geen gezeik gelukkig! 3) Moeders die lief denkt te zijn en mee gaat denken over waar de buitenplanten snachts het beste kunnen staan, ze gaat verplaatsten en stonden wel gecamoufleerd.... ware het niet dat een lantaarnpaal er alsnog vol op scheen Bleek dat ze dat ongeveer 2 weken heeft volgehouden! Dat jaar toen erg veel Hermawiet gerookt en blij dat er geen rippers waren haha 4) Recent nog: Je zaailingen voor 't eerst kennis laten maken met de zon door ze op je vensterbank te zetten en even boodschappen doen zonder dat je nadenkt over potentiele interesse van je thuisgebleven hondje in die nieuwe aparte plantjes.. ze waren bij terugkomst nog nooit zo mooi gedieft en getopt ;D enkeltje prullenbak helaas!
  10. Supermooie kast zeg! Prachtwerk Torsti Daar gaat ons Blowsterke veel plezier van hebben haha
  11. Ik vind 't een te gek topic! Gaat lekker met je planten man, ben heel benieuwd hoeveel gram je knuppel op gaat leveren!
  12. Een grote groep jongeren roken ook nagenoeg alles, zolang ze er maar stoned van worden.. alles commerciele wietjes zijn daar altijd in trek (niet voor niets worden die nog steeds zoveel gekweekt). Welke soort je het prettigst vind is toch heel persoonlijk vind ik, op standaard soorten zoals Sneeuwwitje/White Widow/PP ben ik al een tijd uitgekeken. Echte Santa Maria (of heet het Planck tegenwoordig) heeft bij mij ook wel eens voor extra lustgevoelens gezorgd, verder zou ik je ook Sativa's aanraden (iets waar je niet fysiek TE stoned van wordt, dan wil je liever lui zijn dan seks over 't algemeen).
  13. Ookal kan cannabis tijdelijk de luchtwegen meer openzetten en klachten verlichten, het blijft natuurlijk wel zo dat het niet goed is voor je longen om elke dag (ook niet met de verdamper) cannabisdamp te inhaleren. Cannabis heeft een immuunsysteem onderdrukkend effect en zorgt ervoor dat bepaalde defensieve cellen (b-lymfocyten, t-lymfoctyen en NK-cellen) minder aanwezig zijn in de longen en mogelijk ook minder goed hun werk doen om schimmels en infecties tegen te kunnen gaan (de wetenschap is daar nog niet over uit). Wat ik zelf ervaar is dat als ik iedere dag aan mijn verdamper hang, dat ik toch last krijg van benauwdheid over langere termijn en dan inhalers nodig heb om geen piepende luchtwegen te hebben. Gebruik ik mijn verdamper 1 tot 2 keer per week, dan haal ik daar meer positieve effecten uit en heb ik ook geen luchtwegproblemen meer. Het is in mijn geval in ieder duidelijkl: overdaad schaadt!
  14. Thanks voor het meedenken/kijken Rich! Mañana estan tres hombres muertes haha Nu maar hopen dat er niet meer opduiken, misschien toch nog maar wat nieuwe Royal Dane zaadjes ontkiemen, ookal ben ik nu wel wat laat.. (mooi werk die gallery trouwens hier! kga er binnenkort maar eens echt gebruik van maken en een outdoor topic maken )
  15. Daaag allen, Ik heb ook 3 planten, Royal Dane's, die nu 3,5 weken onder de nepzon (spaarlampjensch) staan te schitteren! Nu is mijn vraag, zijn dit ook daadwerkelijk mannen of ben ik toch echt te vroeg aan het concluderen geslagen? Royal Dane numero uno Numero dos Numero tres Wat denkt u... net als ik mannerrr oder... ?
×
×
  • Create New...