Jump to content

momento1244

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About momento1244

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nu ken ik iemand die heeft een ruimte beschikbaar van 11.22 m2. Nu wilt hij uit die kamer het maximale halen nou ik zei tegen hem dan moet je op c02 gaan kweken want dan kan je maximale opbrengsten halen. Nu mijn vraag aan jullie . Zijn er hier mensen die veel ervaring hebben met c02 kweken ? De kamer grote weten jullie wat voor opstelling zouden jullie doen ? Het huis staat momenteel helemaal leeg en er is nog een kamer beschikbaar om eventueel dingen op te slaan. Wat kunnen we het het beste aanschaffen ? Co2 kachel of Shiva computer ? Hij kan het beste op aarde kweken dus hij wilt graag op die medium blijven. Wat is beter de kamer splitsen in twee compartimenten van ieder 4 x 600 w ? Een grote aarde bak ? Of gewoon 7 of 12 liter potten ?
  2. Zoals ik heb beloofd zou ik foto's laten zien van een kweek bij een maat van mij met METROP VOEDING In de tent hebben we een vijverzeil neergelegd en we laten water gewoon in die bak lopen. Ze nemen zelf de voeding op . De opstelling is een tent 2 x 600 50x pp op 7 liter potten . de tent is 2 m2 Ze hebben wat klappen in het begin gehad door te warm, te weinig afzuig capiciteit en problemen met de verse lucht toevoer. Hierna als klaar is aan kijken of we de volgende rit in die tent co2 gaan gebruiken.
  3. Ik wou me effe voorstellen Ben Mike uit rotterdam en de het al een aantal jaar. Ik hoop dat ik jullie kan helpen met vragen en wellicht kunnen jullie mij helpen met vragen.
  4. Heeft het nut om dat de planten die nu erg dikke toppen hebben een beetje te snoeien zodat de rest van de plant ook wat meer belichting krijg en wat meer gewicht dus krijgt ? Natuurlijk niet alle bladeren maar gewoon een beetje snoeien.
  5. Ik kan je vertellen dat het een super lijn is die voeding. Het enigste nadeel vindt ik dat in de MR2 na verloop van tijd dat het niet meer zo makkelijk er uitkomt Maar voor de rest ziet het er goed uit . Ik heb een vriend die heeft in een tent 50 x pp op 2 x 600 en die toppen zien er echt heel erg dik uit en goed het is bijna klaar ik laat het weten wat het resultaat is geworden.
×
×
  • Create New...