Jump to content

Xocezert

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Xocezert

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt voor de reactie! Ik ben nog goed gaan kijken en je had gelijk! Ik vond nog stukjes cellefaan er op. Ik moest er verdomd hard naar zoeken maar ik heb het meeste er af denk ik. Het leek er wel ingedrukt! zo moeilijk kreeg ik het los(Het is trouwens erg zachte blonde hasj). Vervelend genoeg heb ik nu al wat cellefaan gerookt Daar moet ik geen hobby van maken lijkt me Nogmaals bedankt jongens!
  2. Ik had nog een vraagje, en dacht stel hem in mijn oude topic zodat ik er niet gelijk een nieuwe hoef aan te maken Ik vroeg me af of het normaal is bij sommige soorten hasj om zwarte rook te geven waarneer je er een aansteker bij houd? Ik pakte namelijk een stuk hasj en brand het ff om te kijken en er kwam na het vlammetje uit was zwarte rook van de hasj af. Normaal?
  3. Oke dankje wel voor je reactie
  4. haha domme ik . Maar ik zit dus geen plastic of cellofaan te roken? Ik bedoel het trouwens ook allen bij blonde hasj , zwarte hasj niet.
  5. Hallo , Ik rook al een tijdje hasj en kom wel eens hasj tegen waarvan 1 van de kanten de bovenste baklaag is en die glimt dan. Net of er een dun plastic laagje ingebaken zit. Ik heb het bij al veel verschillende soorten hasj gezien en weet niet of het nou normaal is en dat de baklaag van hasj nou eenmaal kan glimmen of dat de plastic te warm is geworden en er op gesmolten is ofzo?. Wie weet hier meer van? Heb ook genoeg hasj gehad waar de baklaag niet glimmend was. Alvast bedankt voor je reactie. Mvg Xocezert
  6. oke bedankt voor de reacties , is het gewoon rookbaar btw? Of is het beter dat je het er toch af haalt? De hasj was btw er lekker , we hadden er 4 gram van gehaald en een vloeitje van gemaakt (Dus vloei maken van de hasj). Het was een aardig karwei om het goed te krijgen maar naar wat peuteren is het ons gelukt en het was een leuke ervaring . Ooh en dan heb ik nog een vraagje , ik heb nog zoon 2 gram skuff. Kan je daar nog wat leuks mee doen?
  7. Hey mensen , Ik had een vraagje. Ik had laast samen met een maat van me afgaan gekocht , en op de afgaan zat een stuk goud? net of er met een goedkope goudverf overheen gespoten was. We hebben het goud er af gehaald en de hasj opgerookt en die was goed te roken , maar we vonden dat goud er op wel een beetje vreemd? We hebben dit namelijk nog nooit eerder gehad en we halen toch echt vaker afgaan. Who knows? (de shop verkoopt trouwens geen gouden hasjes zoals golden ketama enzo..)
  8. Elke zomervakantie begeef ik me wel een aantal dagen in vlissingen , en moet zeggen dat ik de top44 van de aarden wel heb weten te waarderen. En ik heb inderdaad ook begrepen dat de homegrown (het verst lopen van het centrum af) ging sluiten. Je hebt ook de Purple waar je ook wel lekkere wiet kan halen , alleen ze werken daar of werkte met prijzen van 6 euro , 12 euro , 24 ect ect. Maar ik zou de top44 van de aarden aanraden! Aarden zit inderdaad bij een kerk in het centrum van vlissingen , in een straatje naast de kerk. Purple zit bij de alberthein die in het centrum zit. Als je het daar vraagt dan kunnen de meeste het je gelijk aanwijzen of je kijkt ff rond.
  9. Hey hey mensen , dacht stel me effen voor toch. Ben Xocezert , Ik hou zo af en toe een jointje roken en wil wat informatie over de Do and Don't van kweken. Kom uit Arnhem en ja als je wat wilt weten moet je het maar vragen he... Rustugggg ~Xocezert
  10. Heb zelfs ook begrepen van sommige mensen , dat ze het op een bijvoorbeeld een papiertje leggen en vervolgens het in de vriezer doen om het daarna in bolletjes te kneden , Heeft iemand anders dit wel eens gehoord of gedaan?
×
×
  • Create New...