Jump to content

Lhasa

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lhasa

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Misschien heb ik hier nog wel ies beters thuis, een staanlamp (ik heb er zelfs twee) waar ik dit soort lampen kan insteken; http://www.prismaecat.lighting.philips.com..._nav=nl_nl& Het lijkt me niet slecht; 13700 lumen, 150 w 3000 kleur, Maar aangezien hier niemand zo'n lamp gebruikt zal het wel een nadeel hebben?
  2. @ Blowmonkey: Slechte weed zeg je, maar ik vind het net goed om even high te zijn, en een uur later er niets meer van de merken. Je kan er dan nog een paffen hé...
  3. Na een weekje ontkiemen zien men plantjes er zo uit: Het lijkt of ze te snel in de hoogte schieten, wat waarschijnlijk logisch is aangezien ze gewoon voor men raam staan en niet veel licht krijgen. Nu heb ik een bureaulamp met deze lamp er in: http://www.prismaecat.lighting.philips.com...&tab=family PL-S 827 11w Energiezuinige compacte fluorescentielampen 2700k 900 lumen Zou het beter zijn om men plantjes hier onder te zetten, of beter gewoon voor men raam houden, waar ze van 14 tot 18 direct zonlicht hebben? Voor de duidelijkheid, ik heb geen interesse om GS lampen te kopen, ik blow heel weinig, en tis maar en experimentje.
  4. Lhasa

    eerste week

    De eerste week na het ontkiemen.
  5. Als ik hier 's middags een sigaar paf (sorry voor men Vlaams) zit er niet veel meer op dan blijven paffen, of de leeghanger uithangen voor de rest van de dag. Maar als ik in Afrika, of Zuid Amerika een simpele bio weed paf, ben ik high, en na een uurtje merk ik het niet meer dat ik heb gepaft. Misschien is de verklaring van dit fenomeen dat ik in Afrika of Zuid Amerika sowieso op reis ben, of ligt het dan toch aan de weed?
  6. Ja 'k weet het een GS.... ma tis voor mij eerder een experimentje, en wil dus niet te veel investeren. In augustus ga ik een maand op reis dus tis ook niet zeker dat ik iemand vind om men planten water te geven. Maar de N waarde in de groeifase moet dus 0 zijn?
  7. Voor men beginnend kweekje, zie men kweekverslag http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...amp;hl=big+bang , zoek ik een eenvoudig voedingsupplement. Ik ga straks met een vriend naar een tuincentrum en ga kijken of ik daar iets van een bio voeding kan vinden voor men plantje. kan er me mss iemand zeggen wat een goede NPK waarde is? Na een uur op het forum te zoeken, stel ik de vraag, so please don't shoot me .
  8. Tis de eerste keer dat ik een kweekje ga maken. Aangezien ik weinig blow ga ik gewoon een 5 tal plantjes voor men raam zetten. Als ze me elk 20 gram weed geven zal ik al heel blij zijn. Ik beschik helaas niet over een tuin of balkon, wel over een raam waar ze vanaf 11u direct zonlicht hebben. De 10 zaadjes (Big Bang) heb ik online via Azarius besteld. * Op 22.03 heb ik de eerste 5 zaadjes in een nat cocospadje geplant, ongeveer een halve centimeter onder het oppervlakte.
  9. Ik ga voor de eerste keer een kweekje maken, hopelijk vind ik hier veel info. Ik ben van plan om een mooi kweekverslag te maken, dus kijk gerust eens.
  10. Lhasa

    Big Bang voor men raam

    Men eerste super amateuristisch kweekje
×
×
  • Create New...