Jump to content

Chilly

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chilly

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ben het met je eens agent orange, dat systeem is er ook uit. Het werkte niet. Nu gieten we gewoon met de tuinslang.het probleem doet zich nog voort, de potten staan nu normaal. Bochtig maar niet nat. Ik ga alle gele bladeren verwijderen. De bewatering is nu 2x per dag. In plaats van 1 Keer wat meer. Ik hoop dat het helpt.
  2. Is het mogelijk dat planten geel blad geven bij een te droge pot? De planten hebben nooit slap gehangen, maar het zou kunnen dat het net te droog was. Ik heb een Blumat systeem gekocht, dan kan ik consequenter water geven
  3. Agent orange, Dat was puur voor de ec waarde. Dit was eenmalig. Dus dit heeft de gele bladerrn niet veroorzaakt
  4. Nee ik bleef gieten tot het door de pot kwam, inderdaad geen idee of dit goed is. De planten staan niet te nat, en eigenlijk nooit te droog naar mijn weten. Ik geef 1x per dag water. En dan op gevoel, moeilijk uit te leggen, doen het namelijk gewoon met de tuinslang. De gele bladeren worden erger, kan iemand helpen? Ik heb een ronde voeding over geslagen om overvoeding te voorkomen. Of moet ik wel voeden?
  5. Goedenavond. Vandaag toch even geschrokken, een flink opkomend bladprobleem. Een paar planten hebben dit, of hebben wat lichtgeler blad. Gelijk heb ik van de ergste plant het lekwater uit de pot gemeten: 1,36 EC, 6,1 PH. Dus ik snap er niets van, wie kan mij helpen????
  6. Connaisseur De zaden lagen er nog, en deze soort is makkelijk. Omdat ik nog niet veel ervaring heb met kweken vond ik dit een verstandige keuze. Zoals vermeld is de volgende ronde geen autoflower, want ik ben ook wel van mening dat hier niet veel vanaf zal komen! De planten gaan goed, topvorming is nu in volle gang Op enkele blaadjes vind ik een paar roestvlekken, ik hoop dat dit komt omdat ik voeding gemorst heb, ik hou het iniedergeval in de gaten. ik zal snel weer eens wat foto's maken! De geur is overigens ook al aardig aanwezig! @limbic, het zijn inderdaad eigen gekweekte zaden, ik heb er nu weer een bevrucht, maar dit is gewoon zaad voor 2014 outdoor.
  7. De EC meter en de Ph meter waren binnen, heb gelijk maar eens gemeten! Het lekwater uit de potten gaf rond de 1.1 ec, de pH was er 6.1 Dit is redelijk in orde toch? Het veldje is aardig vol, en de grootste groei is er nu echt uit. Vandaag zijn er 3 zaden van de KIlling Fields de grond in gegaan, voor de volgende ronde!
  8. Dag 30 De planten groeien goed. Er zijn wel heel veel verschillen aanwezig. Er zitten er een paar tussen die al over de 30 cm heen zijn en zelfs zijtakken hebben. Ook vind je plantjes die nog geen 15cm zijn, is dat een verschil in pheno's? Verder hangt er een extra lamp, deze bevat aslvast een bloeilamp, na het weekend draai ik de groeilamp er ook uit en verwissel ik deze voor een bloeilamp. De topjes beginnen nu aardig op gang te komen, maar de planten rekken ook zeer zeker nog!
  9. Zal binnekort de ec eens meten van de onderkant van de potten. Ik heb de planten nooit te nat laten staan, eigenlijk altijd goede omstandigheden. De temperatuur is soms wat hoog, maar meestal is dit 27-29 graden, aan het begin weleens 34 gehad. Luchtvochtigheid is 55%, en de inlaat lucht is hoog omdat onze deur eigenlijk altijd open staat. De planten beginnen nu wel aardig omhoog te schieten trouwens, wel is te zien dat er veel verschillen zijn, het ene plantje is 25 cm hoog, en de andere haalt de 15 nog nieteens.. Ook heeft er eentje een aantal rood/paarse bladstelen terwijl de anderen totaal groen zijn. De eerste bloeiharen staan er wel op, maar omdat ze nu nog zo schieten heb ik overwogen om die HPI er nog even in te houden. Heb het zaad van 1 van de mannen in de koeling liggen, ik bevrucht weer een vrouwtje. De zaden zijn erg leuk om in de tuin te zetten, ze vallen niet op. Maar de volgende ronde in dit hok gaan er geen autoflowers meer in, het is zonde van de ruimte.
  10. @limbic Is dat zo? Het is een autoflower, en deze zijn de vorige ronde ook maar krap 25 cm hoog geworden.
  11. Het zijn autoflowers, de klok staat dus van begin kweek tot eind kweek op 18/6. De planten beginnen eindelijk wat breder te worden, heb wel besloten dat dit de laatste ronde autoflower is, zeker deze soort. Het is leuk om ze somers overal te planten, ze vallen totaal niet op en het levert een lekker wietje. Maar het gebruik van je hok is zonde, of ik zou er nog 2 keer zoveel neer moeten zetten. Dag 22 De planten gaan goed, heb alleen wat vlekjes op, gelukkig wel wat ouder blad. Maar toch, iemand die weet wat het is? Het is maar op een aantal bladeren aanwezig, dus ze zitten er absoluut niet onder. Verder een close upje, er is al duidelijke bloei aanwezig, ik hoop toch nog wel op wat groei, het is pas dag 22. Iemand een idee wanneer ik het beste kan switchen naar bloeilicht en bloeivoeding?
  12. @casto, Dat klopt ook wel, omdat ik een aflopend dak heb.
  13. Dag 20 De planten zijn gister overgepot, de mannetjes zijn eruit, 14 vrouwen hebben we eraan over gehouden. Gelijk het watergeefsysteem aangelegd, ik vind het er mooi uitzien! Nu hopen op nog wat flinke groei, maar ik vrees dat er niet veel meer van komt, wat denken jullie?
  14. Foto's van dag 15. De plantjes groeien goed, het gele plantje is en blijft geel, maar groeit goed, apart. Ik hoop na het weekend een beetje geslachtsonderscheid te kunnen gaan maken, dan kunnen de planten in grotere potten. Nu geef ik groeivoeding, tot op welke dag zal ik dit ongeveer moeten doen, of gewoon gevoelsmatig tot er topjes komen, en dan overschakelen naar bloeivoeding, evenals de lamp verwisselen naar een Son-t?
  15. @agent orange Die buffertabs hadden ze niet bij de growshop, mycorhiza heb ik zelf ook niet. Bedoel je dat je hierbij totaal geen voeding geeft?
×
×
  • Create New...