Jump to content

Dreamer Holland

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dreamer Holland

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. is de temperatuur dan alleen belangrijk van de wortels of van de gehele plant?
  2. Produceerd zoon gaskachel juist neit te veel CO2? ik wil namelijk een petroleum kachel kopen en dat is volgens mij het zelfde effect. alleen verwarmen gebruik je natuurlijk voor de nacht en in de nacht moeten ze juist geen c02 hebben. of is produceerd zoon kachel (1-2kilo watt verbruitk 0.11-0.2 l per uur) niet te veel c02
  3. idd warme dagen komen eraan, maar 10 graden is niet warm genoeg. het gaar dus om bij verwarmen zodat ik de 20graden constant hou. dit is een kachel met timer enzo. Hij verbruikt min 0.11l en max 0.33l. ik verwacht 0.2l per uur nodig te hebben. 0.2*12*30*1.12 =€80.65 zou ik kwijt zijn per maand. l/h * h * dagen *prijs per liter = €80.65 dus 160 euro per oogst voor een geweldige temp is vind ik de moeite waard! Alleen hij dan te veel co2 vrijlaat is het een slecht idee. Ik heb geen idee hoe je dit uitrekend kan iemand dit wel? wanneer je te veel co2 gebruikt. hij wordt dus alleen snachts gebruikt, en verbruikt 0.2l per uur en dat is zoon 2000watt aan verwarming. maar kan kan voor 1.12 euro per liter kopen. en het verbuik is max 0.3l per uur bij deze kachel. dus dat zou het probleem niet zijn. Heb jij geen problemen gehad met te veel C02 ? dat is eigenlijk mijn vraag.
  4. Okeej, maar ik wil hem gebruiken voor de warmte. Ga hem niet kopen omdat ik hoop meer opbrengst te halen door de CO2. Zet de afzuiger aan en een inblaas aan dus de lucht wordt regelmatig ververst. Alleen heb je geen problemen gehad met te veel CO2, dat je juist minder opbrengst had daardoor.? groetjes en bedankt !
  5. in een schuur. Ik zet de kachel neit in de ruimte zelf. maar in de voorruimte, uit de voorruimte wordt lucht gehaalt voor in de ruimte. Hierdoor hoop ik dat de zuurstof goed mengt met de co2
  6. Ik neem een kachel voor de warmte, omdat het dus niet warm genoeg is en ik niet meer elctra wil gebruiken. Alleen een nadeel is dus dat hij veel c02 produceert. Ik hoor van de ene dit is slecht en van de andere dit is juist perfect.
  7. Dus een petroleum kachel is geen optie volgens jouw? Is er geen manier om de co2 te filteren ? Wat is belangrijker: een constante temperatuur of onder de 1500 co2 blijven bedankt
  8. Eey mensen! Ik heb al aardig wat gelezen en hier zeggen sommige mensen dat je nooit te veel co2 kan hebben. Mijn growshop vertelt dat het een risico kan zijn, omdat ze dan misschien te groot worden. ik heb namelijk een petroleum kachel gekocht van 400 euro en kan hem nu nog inwisselen. Deze kachel produceerd dus veel CO2 en zal dus het groeien bevorderen.Mijn vraag is dus of te veel C02 slecht is voor de damens, en misschein of de kachel niet alle zuurstof inpikt? Graag alleen reageren als je er ervaring mee hebt, niet als je iets verwacht of vermoed. Heel erg bedankt people.
  9. Volgens mij heb ik dit zelfde probleem.. Wat zijn de gevolgen als je er niks aan doet? ik had meer het idee omdat de plant echt groot was en dicht bij het licht was en dus begon te verbranden. Heb ik dit ook mis? (bijmij was het echt het blad, stonden met hun 5 punten beetje naar beenden te hangen en geel)
  10. Als we het over illegalen projecten hebben, ben je er al mee bezig zodra je een plant onder een lamp plaatst. Bedankt voor je informatie iedereen, en vooral don-der. Niet dat ik er iets mee ga doen, want aan illegalen activiteiten doen we niet. We just dream.
  11. Heb je een link van die fluister agregaat. Hoeveel watt levert die dan? is deze zo stil dat je hem niet hoeft te isoleren? en Heb je ze niet nieuw met gas dan? Bedankt alvast voor deze informatie.
  12. naj ik ga der helemaal een huis voor huren, en dan het huisje alleen hiervoor gebruiken. maar met 2 lampen schiet je er niks mee op. heb ook maar 800euro per maand aan wit geld. waarmee ik dus de huur rekening moet betalen. echt veel opties heb je niet, dan een klein huisje.. want een bedrijfs ruime is lijkt mij veel duurder? mischien ://edit BBB, Het manipuleren & stelen van electra werken wij niet aan mee !!!
  13. Eey, Ik heb op deze site al heel veel gelezen. Hierdoor ben ik ook aan een generator gaan denken. Achter veel dingen ben ik al gekomen, alleen nog niet hoe je dit nou precies en het best isoleerd. Dus zonder brand gevaar en dus ook geen geluid overlast aan je buren. Als je zelf een andere manier gebruikt om aan stroom te komen hoor ik dat ook graag ! (voor een ruime van 5m2-10m2) De enigste manier wat mij goed leek was tot nu toe de generator. Alleen dat geluids probleem dan nog. brand maar los
  14. Eey! heb onderhand alle topic al gelezen op deze site, erg intresant overigens. Ik ben ton. ik woon vlak bij hilversum. Studeer Commerciele economie voor toekomstige ondernemers in adam bij amstel station. De droom is dus een onderneming te beginnen en in de kelder 10000m2 kweken. Maar zover zijn we nog niet ! Vind echt intresant omdat wij toch nederland zijn en je er volgens mij nooit in een mensen leven alles van kan weten.
  15. Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen toch? dan zou ik de rest van de dag niet mogen rijden
×
×
  • Create New...