Jump to content

T-Timer

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About T-Timer

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Mijn plan is om de zaadjes op 30 april te laten ontkiemen(ik ontkiem laat omdat ik geen bomen wil en ik wil ze niet langer dan 1,50 meter) dan laat ik ze 24 uur in warm water liggen en ververs het water 2 keer. Na 24 uur in het water stop ik de zaadjes in 7 literpotjes ongeveer 0,7 cm onder het oppervlak van de aarde. Ik zet ze eerst voor een week in een kistje met een halogeenlamp zodat ze een beetje gaan strekken en dan heb ik minder kans dat ze opgegeten worden op de spot. OH JA JOH?
  2. Call Of Duty Modern Warfare op de Ps3 is tg wel het maasterlijkste spel om stoned te spelen!!!!!
  3. Yo jappie ziet er lekker uit man!! Vraagje: hoe heb je ze zo laag gehouden? Ben zelf bezig met 5 white widow planten, zit alleen erg beperkt in de hoogte Ze staan nu 5 dagen vanaf stekje... Wat als ik ze nog 2 dagen groei geef en dan meteen op 12/12 zet?? zullen de planten dan klein blijven of blijven ze volledig door groeien? iemand die mij dit kan vertellen? Succes man!
  4. Yooo dennis!! lekker hoor 5 vd 5 uitgekomen... bij mij 5 vd 9 maar ook erg amateuristisch aangepakt;) Ben zelf ook bezig met n kasje en TL!!! heb alleen een erg beperkte hoogte Weet jij misschien wat er gebeurt als ik mijn White widow plant na 1 weekje groei meteen op bloei zet. . ??? zal de plant dan alsnog behoorlijk groot worden of klein blijven?? Succes man!! Greetz Thomas
  5. T-Timer

    Snow Ryder

    Een goede middag collega Growers Ik heb een vraag over het zogenaamde Scroggen! Schiet een plant in de bloei fase zodra je de takjes aan het scrog net vastbind? of kan dit alleen als ze op 12/12 staan??? De een zegt Ja de ander Nee Hoop dat iemand mij antwoord kan geven!!!
  6. Goeiemiddag smokerz, ik heb een vraag. Hoe zit dat met buiten scroggen? gaan de planten in de bloei zodra je ze bevestigd aan het scrog net of kan een plant alleen in de bloei zodra ze op 12/12 staan? Hoop dat iemand mij antwoord kan geven!! Succes met je Grow!!!
  7. Een goede middag collega Growers Ik heb een vraag over het zogenaamde Scroggen! Schiet een plant in de bloei fase zodra je de takjes aan het scrog net vastbind? De een zegt Ja de ander Nee Hoop dat iemand mij antwoord kan geven!!! Succes met je Guerilla Grow!!
×
×
  • Create New...