Jump to content

provid3r

Members
  • Content Count

    166
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About provid3r

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 01/24/1985

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • MSN
    smitSSS@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    assen
  1. nog nix gehoord verder en ik dacht dat de woningbouw pas kon beginnen met uitzetting vanaf 6 plantjes of meer tog
  2. hey ik ben 2 week geleden begonnen met plantjes op zolder in een kweektent er staan er 10 in de tent u nog met een tl lamp erboven vandaag kwam er iemand van de ketel om de ketel te cheken aan de deur ik was niet thuis en toen deed mijn vriendin los en vroeg die man komt het uit zei ze ja -.- die man naar zolder dat ding bij vullen heeft die natuurlijk die tent gezien kan niet anders hij was wel heel aardig verdr zei m,n vriendin maja wat kank nu het beste doen? is nu 3 uur geleden dat die langs is geweest (woon in een huur woning)
  3. in de tuin planten die op de plek nog niet gecheckt maja wel zonde zitten aaridg wat in maar ik kan hier tog gewoon een space cake en andere space spulletjes mee maken? thc boter?
  4. gadverdamme ben er scheit ziek van alle plantjes zitten vol met zaadjes hopelijk valt er nog een goeie space cake met brownies en muffins van te maken is er tenminste nog iets
  5. ja zo ik wel willen alleen kan ik nog geen foto,s uploaden via deze site dat werkt namelijk nog niet zie het gedeelte boven in met rode letters We zijn aan het herstellen van een flinke storing bij onze hoster. Inloggen en zoeken werkt in ieder geval weer, foto's uploaden nog niet.
  6. heb gewoon het goedkoopste plastic gehaald bij tuinland maar hoe moet ik ze drogen de hele plant of toppen knippen alvast?
  7. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. hmm oke ja dat eruit jassen had ik al gedaan dat was dus mischien tog niet zo slim ik kan ze dus nu beter gaan drogen is het slim om de hele plant te gaan drogen of gewoon topjes knippen en die drogen drogen kan gewoon aan een waslijn tog? gewoon de plant of topjes op de kop ophangen en er dan een zwekventilator bij zetten die alles door blijft waaien? voor 2 week?
  8. okee dus nals ik nu zal gaan oogsten dan word de kwaliteit niet slechter ? en hoeveel zal t schelen in gewicht van 4 plantjes een x 25 gr per plant?
  9. het is double fun ik dacht dat de tunnel juist schimmel tegen hield belucht hem niet neej maar 1 kant is gewoon open heb nu ff de andere kant ook los gemaakt zodat het kan doorluchten
  10. heb 4 planten en ik ging ze eens inspecteren vandaag toen zag ik wat bruin spul en het leek een beetje spinnenweb achtig toen pakte ik het eruit en kwam er een beetje rook achtig van af en het was helemaal een beetje klef zal wel top rot wezen dus heb het eruit gehaald zat op een paar plekken in alle plantjes ik heb ze altijd tot half 6 in de zelfbouw kas staan en dan zet ik ze in de schuur om te verduisteren altijd heb geen idee wat ik tegen de rot kan doen en hoe het komt dat het erin zit mijn vraag is is dit al klaar om te oogsten? zodat ik er nog wat van af haal tenminste of kan ik beter wat anders doen?
  11. heb 4 planten en ik ging ze eens inspecteren vandaag toen zag ik wat bruin spul en het leek een beetje spinnenweb achtig toen pakte ik het eruit en kwam er een beetje rook achtig van af en het was helemaal een beetje klef zal wel top rot wezen dus heb het eruit gehaald zat op een paar plekken in alle plantjes ik heb ze altijd tot half 6 in de zelfbouw kas staan en dan zet ik ze in de schuur om te verduisteren altijd heb geen idee wat ik tegen de rot kan doen en hoe het komt dat het erin zit mijn vraag is is dit al klaar om te oogsten? zodat ik er nog wat van af haal tenminste of kan ik beter wat anders doen?
  12. is even een tijdje geleden alweer maar ben gister maar weer even langs 1 van de 2 spots geweest ik zie er een beetje tegen op om heen tegaan elke keer ik moet namelijk 10 minuten door een veld lopen met alleen maar brandnetels die net zo hoog zijn als mezelf echt irri ik kom ook elke x thuis met overal bultjes... maarja ben gister maar even gaan kijken en t gaat niet zo goed als achterthuis ze zaten ook onder de onkruid ze zijn klein en smal vergleken bij mijn thuis plantjes zie foto,s: dit was toen ik aankwam meeste brandnetels en kleefkruid verwijderd lange jan =D dit zijn wel leuke plantjes waren ze allemaal maar zo is het zelfde soortje moet er wel even bij zeggen dat de planten in de tuin verduisterd worden sinds 2 of 3 week zet ik ze omstreeks half 6 in de schuur die ik afgeplakt heb erg donker dus ben ze wel es 1 of 2 x vergeten of geen tijd gehad om binnen te zetten soms een uurtje later als k niet thuis ben maar probeer het met regelmaat te doen
  13. provid3r

    plantjes

    eerste kweek en daar het verloop van
  14. oke dus als het dan zo is moet er dus een zaadje in zitten? ik heb de andere 4 planen er naast staan die worden tog niet bevrucht door deze plant? kan het ook een herma zijn?
  15. heb een paar plantjes achter thuis staan verschilende soorten dit is een heel kleintje ook vergeleken bij de andere van een meter of meer hoog deze is ook het verst heen is de plant nou zaden aan het maken of is dit gewoon normaal? ik vind het er een beetje vaag uit zien het is ook mijn eerste keer dat ik dit doe btw dus iemand enig idee hoelang dit nog moet of wat ik moet doen nog?
×
×
  • Create New...