Jump to content

john 3

Members
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About john 3

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

281 profile views
  1. Persoonlijk vind ik het probleem met zaden dat er verschillende phenotype's tussenzitten, waardoor er verschillende bloeitijden ontstaan. Ik heb het ook een keer geprobeerd met gefeminiseerde zaden, toen had ik er een herma tussenstaan die ik niet had gezien, gevolg zaad in al mijn toppen. Probeerde je gister nog een pb te sturen, maar je mailbox is vol.
  2. Thanx heren voor de duidelijke uitleg, hier kan ik weer verder mee.
  3. Polletje, is er nog een reden waarom je nu op 400 ppm zit i.p.v. 600 ppm?
  4. Polletje, ziet er super uit. Naar aanleiding van je topic ga ik ook vanaf dag 1 de co2 erin gooien. Het lijkt alsof de groei een stuk sneller gaat, zie je dit ook terug in vergelijking met je vorige kweken zonder co2? Heb je de bevochtigers met het bijgevoegde slangetje aangesloten, of heb je dit anders opgelost? Grtz.
  5. Deze ga ik volgen, zeer mooie setup. Wat is de afweging geweest om voor de gavita te gaan (dimlux is voor de opticlimate ontwikkeld). Is dit omdat je er 1000 watt in wil hebben of is er nog een andere reden? Grtz.
  6. Amnees, thanx . Zou zeggen gelijk je hok in elkaar zetten en draaien. Ik ben wel zeer benieuwd wat er dan afkomt. Grtz.
  7. Pablo, thanxs man. Mark, heb nog nooit een klacht over te nat of niet goed geknipt gehad, neem aan dat ze geen vocht of tak accepteren. BBB, was inderdaad een rekenfout. Twee dagen later was het totaal op een geijkte weegschaal 861 gram. Art, beter goed gejat dan slecht bedacht , naar aanleiding van jou huidige verslag ben ik toch overstag gegaan en heb ik er nu twee SH tussengezet. Nieuwe verslag gaat binnenkort van start, ben benieuwd naar de kracht van de SH. Grtz
  8. @ Stikkie Thanx man, je was ook één van de weinige die niet vol ongeloof reageerde toen ik dit topic begon. Voordat ik met kolossus starte draaide ik ook ongeveer 1,2 per watt, maar dit soortje brengt het resultaat toch wel een treetje hoger. Grtz.
  9. @ Donnie, Ik heb echt maar 1 lamp gebruikt, dit was ook geen toevalstreffer. De vorige ronde was het 895 gram onder 1 Gavita 600 watt (wel met 5 planten i.p.v. 4). Grtz.
  10. @ Amnees, Dat was in eerste instantie ook de bedoeling, maar er waren wat vervelende ontwikkelingen omtrent de locatie van het oude hok. Er werden twee kwekerijen opgerold in hetzelfde huizenblok, als de straat dan wordt afgezet slaat toch wel een beetje de paniek toe en heb ik alles afgebroken. (op pagina twee heb ik dit ook aangegeven, had even de titel moeten veranderen) Om de ronde toch te draaien heb ik een tentje neergezet met één lamp. Als ik dit met twee lampen zou draaien ben ik zwaar teleurgesteld. Grtz.
  11. @ Markz, Dit was onder één 600w Gavita, resultaat is 1,42 gram per watt. Grtz.
  12. @ smokingloads, Als je het zakje opentrekt ruik je een mix van luchten, in eerste instantie een beetje zurig, maar ook wat fruitigs. Qua smaak ben ik heel slecht, maar hij is lekker fris. Het is een prima dagroker, ik kan nog prima functioneren (dat is met Hericules wel anders, dan verzet ik geen stap meer). @ Randax, Thanxs man. Grtz.
  13. Hey Art, Ik heb je topic op de achtergrond gevolgd, ziet er zoals gewoonlijk weer top uit. Heb een vraag over de SP, afbloei hiervan gaat sneller dan de SZ, zie jij dit ook terug in gwicht of denk je dat de SP evenveel geeft in een kortere periode? Grtz.
  14. Zo, alles was knakdroog, dus heb ik vandaag alle toppen nog een keer nagelopen, heb verder geen rot meer gevonden. We waren dus toe aan het leukste moment van de kweek, het wegen. Eerst even de strijkzak wegen: Ik leg altijd even een een plankje op de weegschaal, zodat de punten van de zak niet op de grond rusten, deze ook wegen: In totaal 85 + 694 = 779 gram Nu het leukste moment de zak: Op de weegschaal: Totaalgewicht is 1653 gram - de zak en het plankje = 854 gram, gemiddeld 213 gram per plant. Alhoewel ik hier super tevreden mee ben, ben ik van mening dat er meer uit te halen valt. Allereerst was het mijn eerste keer in een tent, klimaatregeling is wat moeilijker dan in een vast hokje. Tevens waren het maar 4 i.p.v. 5 planten, het tentje zat wel goed vol, maar de zijtoppen worden nooit zo dik als de hoofdtoppen. Het volgende kweekje gaat binnenkort van start, waarbij het doel is toch echt naar de kilo toe te gaan, of dit realiseerbaar is zal moeten blijken, maar ik heb wel goede hoop. Grtz.
×
×
  • Create New...