Jump to content

smeed

Members
  • Content Count

    261
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About smeed

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 11/20/1980

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

914 profile views
  1. Ik Zoek : Paddo sporen prints Ik Heb : Wietzaden (verschillende binnen en buiten soorten ook cbd rijke soortjes en autoflowers)
  2. wiet61 ook jij bent wederom een goede ruiler gebleken, zeer nette verpakker en snelle ruiler.
  3. aerophonics met bubble emmers vind ik een mooie relatief goedkope oplossing.
  4. je zou kunnen zoeken bij tuincentra naar een bio voedingskorrel met een hogere p-k verhouding dan-n maar meestal is t anderzom bij dat soort korrels.
  5. ja hoor no problem ze kunnen een hoop hebben hoor als ze nog in de groei staan
  6. als ze nu al tegen je lamp rooster aanzitten zou ik zeggen :C en dan alles wat er tussendoor groeit platbinden op het net (SCROG Methode) totdat de groei er uit is. je kan dan evt je lamp plaat nog naar beneden halen om het toppen veld goed in het licht te houden.
  7. dat kan je wel gebruiken maar begin spaarzaam dus niet de hoeveelheid die op de fles staat. en begin om de dag ofzo, in de bloei zal je over moeten stappen op een bloeivoeding die meer in de pk waardes zit en minder in de n waarde, ik raad je de bio voeding van bac aan. met de bac voeding heb je nog de tijd om te corigeren als er iets fout gaat met de minerale voedingen is het vaak moeilijker (ophoping van zouten in je medium) en gaat het sneller fout.
  8. hoe groter de pot hoe groter het reserve, 5 dagen moet kunnen als de plantjes nog kijn zijn en in grote potten/bakken staan, zou voor de zekerheid 15 cm erboven doen. ziet er al een stuk beter uit met de lampen op de plaat.
  9. Dat maakt niet zoveel uit denk ik , mooier vind ik het zelf om elke lamp z'n eigen stekker te geven zoals het bedoeld is, zelf zou ik ook al dat plastic uit de kast halen er een houten plank (bovenkant in maken) en het radiator folie direct op het hout van de kast nieten eventueel de naden nog dicht plakken met stroken aluminium tape. om de kast meer licht dicht te maken kun je de kieren van de deur nog weghalen door er tochtband tussen te plakken. heb je al iets om strx de lucht mee te filteren? er zijn mooie kleine filtertjes te koop van rond de 150m3 met een dikke 12 cm pc fan er op kan je al aardig de lucht zuiveren en de kast van verse lucht voorzien. met een adapter erop die te stellen is qua voltage kan je de fan nog op snelheid regelen ook (koop geen wc buisventilators die maken veels te veel herrie) .ook de inlaat is van crusiaal belang doe hier wat fijn gaas over om de beestjes zo veel mogelijk buiten de deur te houden. qua verlichting kan je nog wel iets omhoog 6 lampen zou mooi zijn die zou je dan ook netjes met haakse fittingen en zelf gemaakte gebogen reflectors aan een in aluminium tape getapte plank kunnen bevestiggen. de plank zou je dan aan kettingkjes kunnen hamgen zodat deze nog in hoogte te verstellen is. het zijn maar ideetjes hoor maar misschien kan je er wat mee. Groeten, Smeed
  10. Leuk dit ! , de lampen horizontaal hangen is qua lichtopbrengst een stuk effectiever helemaal als je er reflector kapjes voor maakt, ook kan je als je ze persee verticaal wil hangen er ronde kappen voor maken zodat ze meer naar beneden gaan Schinen. Kroonsteentje even met wat tape inwikkelen dan kan het ietsje beter tegen vocht, ook kun je radiator folie op de wanden en bodem doen dan krijg je nog wat meer licht door reflectie alle beetjes helpen en het is ook met een klein budget goed te doen. Ik ga deze zeker volgen altijd leuk.
  11. hey elmos , nice dat je weer terug bent ga je ook de downlighters weer van stal halen?
  12. Ik heb : Recovery dame blanche zaden legacy van forum lid dame blanche (rip) ik zoek : FEM, REG, of auto soortjes voor de verzamelling
  13. wat ik nog weet is dat de planten tussen de 1,50 en 2 meter waren, niet echt een kerstboom maar meer overal even dik, de toppen waren wat kleiner en minder compact dan ik nu gewend ben, maar een smaak/geur en effect waar ik nu naar terug verlang ik weet nog dat het echt prachtige planten waren en dat de bladeren niet overdreven indica zijn. nu ik aan het gruis ruik, ruik ik ook een haze ondertoon beetje kruidig maargoed het is reeds meer dan 20 jaar oud gek genoeg ruikt het helemaal niet muf ofzo. ik gok dus op de #5 of de nl#5 x haze
  14. thx voor de info, ik heb ook info verkregen over een forumlid die ervaring heeft met oud zaad tot leven wekken en zal hem eens een pm sturen.
  15. hey torsti had m zelf al opnieuw begonnen kun je die nog even weghalen want hij staat nu dubbel in algemeen. alvast bedankt, groeten , smeed wat zijn de verschillen tussen 2# en 5# ?
×
×
  • Create New...